בוקר טוב

jessy19

New member
בוקר טוב ../images/Emo25.gif

כמה מבאס לקום כל כך מוקדם ביום שישי אבל זה מה שקורה כשיש פתאום תורנות לישכה בימי שישי
ובנוסף לכל אני חולה
. שיהיה לכם יום נפלא ומקסים

sovlanit

New member
JESSY19'בוקר אור,

מאחלת לך רפואה שלמה,תורנות נעימה ושבת מבורכת...

גליתrt

New member
בוקר נפלא...../images/Emo42.gif

הצ'וצ' וה'חצי' שלי עדיין לא קמו. אחד ישן וישן ןישן... אז החלטתי לא להעיר אותו כי בכל מקרה עד שנגיע לגן יהיה מאוחר וגם אני אוספת אותו מהגן מוקדם אז בשביל שעתיים??!.. שיישאר כבר איתי. השני, חזר מאוחר אתמול או מוקדם הבוקר מבילוי עם חברים, אז עכשיו הוא
.. הולכת לארוז לקראת שבת. יום מקסים. גלית

בוקר טוב!

אני עוד חמש דקות נוסעת לסופשבוע ברמת הגולן! שבת שלום לכולן!

גליתrt

New member
וואו, יעלי...

תהנו ותהנו... מקווה שיצא לכם 'דיל' טוב. חופשה מהנה (בקרוב אצלי..) ושבת שלום. גלית

צהריים טובים ומחוייכים../images/Emo9.gif

אתמול הלכתי עם הנסיך שלי לטייל קצת בחוף הים, ממש כמו בגיל 16, היה לנו קר והתחבקנו ואח"כ ישבנו באוטו ושוחחנו הרבה, כ"כ הרבה זמן לא הרגשתי את מה שאנ מרגישה עכשיו, אני בעננים.... אח"כ חזרנו הביתה, ישבנו קצת עם אחי הגדול וכמה חברות שהיו פה והעברנו את הערב נפלא... מה אומר לכם? מאוהבת בטירוף
בשבוע הבא אנחנו מוזמנים לחתונה (אילנית של דרור מתחתנת) ואחרי שנים שלא היה לי בן זוג לסלואו (כן גם עם הגרוש אף פעם לא יצא לנו, אפילו לא בחתונה
) יהיה לי עם מי לרקוד
בקיצור, הולכת לישון עם חיוך ומתעוררת עם חיוך שלא נמחק מהפנים... שתהיה לכולם שבת נהדרת

|מאופנינוש - רואים את האושר בעיניך,

את החיוך על שפתייך, את הסומק על לחייך, ואת אהובך בין זרועותייך. שמחה באושרך.

sovlanit

New member
פנינוש,

וואלה נרגשת ושמחה עבורך. מחמם את הלב לקרוא את דברייך. אח,האהבה האבהב,כמה טוב היא עושה בלב ובנשמה... שככה יישאר לנצח נצחים!!!!!!!!!! מזל טוב לאילנית של דרור. והרבה אושר לכולם!

למעלה