בוקר טוב שיהיה לכן יום מקסים!!!
א אשלי שלך New member 3/11/03 #2 בוקר טוב ג'ס וכולם שיהיה יום נפלא, מלא הפתעות טובות אושר גיל ושמש (איף נהייתי פיוטית) יאללה....לעבודה!
בוקר טוב ג'ס וכולם שיהיה יום נפלא, מלא הפתעות טובות אושר גיל ושמש (איף נהייתי פיוטית) יאללה....לעבודה!
F foofoo77 New member 3/11/03 #5 בוקר עייף ישנתי רע וקמתי עוד יותר רע , שמחה לשמוע שסוף סוף קיצצו למשופם את הכנפיים והמצב יחזור לקדמותו ואני אוכל ללכת להביא מהדואר את החבילה שמחכה לי שם ....
בוקר עייף ישנתי רע וקמתי עוד יותר רע , שמחה לשמוע שסוף סוף קיצצו למשופם את הכנפיים והמצב יחזור לקדמותו ואני אוכל ללכת להביא מהדואר את החבילה שמחכה לי שם ....
Y yuli c New member 3/11/03 #7 ../images/Emo42.gifצהריים טובים!!!../images/Emo42.gif אנשים אני טובעת בעבודה!!! עשיתי הפסקה כדי להרגע... ))
../images/Emo42.gifצהריים טובים!!!../images/Emo42.gif אנשים אני טובעת בעבודה!!! עשיתי הפסקה כדי להרגע... ))
Y yoyo10 New member 3/11/03 #8 שולח לך ../images/Emo24.gif ורק רציתי להגיד שאני טובעת בעבודה משעממת ביותר
J jessy19 New member 6/11/03 #9 לא משכימים בחמש בבוקר... צבא.... אבל בימים האחרונים בכלל לא הייתי באינטרנט בגלל סיבה אישית כך שבטח התגעגעתם להודעות שלי (מה, לא? )
לא משכימים בחמש בבוקר... צבא.... אבל בימים האחרונים בכלל לא הייתי באינטרנט בגלל סיבה אישית כך שבטח התגעגעתם להודעות שלי (מה, לא? )