בוקר טוב

black ross

New member
בוקר טוב ../images/Emo25.gif

אין לכם מושג כמה התגעגעתי לזה ..... אפילו התגעגעתי להכין לכם
על הבוקר .... זה עושה את שארית היום קצת יותר טובה .... אז חבר´ה קדימה בואו נפתח את הבוקר כמו שצריך
לנופר המקסימה
לריקי היפיפייה
למיקי שובר ה
בות
לסידי חביב הנערות
לניקיולי שעליה עוד לא המציאו מילה שמתארת אותה הכי טוב
למרין שאנחנו כבר מתים להיות בחתונה שלה ושל השז"יפ
הלב השבור הוא שלי שלא תביני לא נכון (עוד אחד חמוד מתחתן ולא איתי
)
לקרוספייס בכדי שהיום שלו יראה יותר טוב (וגם כי אני מתחנפת קצת לאור הפאדיחה שעשיתי
)
ללייפי כי עושה רושם שבזמן האחרון היא לא מתעוררת (איפה את
)
ל LOCKE (נדמה לי שרשמתי את זה נכון ) וזה באמת קפה מיוחד (יא קנאים )
למאו יין אהובת ליבי (אם אי פעם תשקלי לעזוב את עופר אני אקבל אותך בזרועות פתוחות
)
פרוייקט איקס שהיא כבר הספיקה לומר לי בוקר טוב (בטעות
) ושאני אוהבת אותה הכי בעולם
לליאור 30 בתקווה שהוא יראה את פרצופו קצת יותר
ל........... אוף אני לא זוכרת ..... ברור אבל ממש ברור לך שלא שכחתי אותך נכון
לך יקירתי אני שולחת
עם הרבה הרבה
והמון
ות ו
ים אה לא הבנת עדיין למי ה
|ג´ס בובית שלי שיהיה לך יום קסום
..... אם שכחתי מיזשהו אני מתנצלת זה לא בכוונה אבל אני מבטיחה שמיד ..... אופס נזכרתי
ית שכמוני איך יכולתי לשכוח
וכמובן כמבון ל
הפורום או יותר נכון כוכבת הפורום שלנו בת הים היפייפיה
רק שתדעי לך שחשבנו עלייך ביום חמישי הממממממממממון אני ומיקי, ניקולי ויהודה, נופרי ובעלה יצאנו לבלות וכשהגענו למקום היו שם חבורה של בנות מ ***** (מהעבודה שלך ) וכל כך רציתי לקום ולשאול אותן אם את גם ביניהן אבל ..... לפי מה שאני ראיתי כל הבנות שהיו שם לא כל כך התאימו למה שאני פחות או יותר יודעת עלייך אז לא שאלתי .... אבל אם הייתי רואה מישהי שאפילו קצת מזכירה את הקטנטנים שלך נראה לי שהייתי קופצת עלייה בחיבוקים ונישוקים
טוב עכשיו איפה הייתי ...... אה אם שכחתי מישהו אז אני מתנצלת אבל אני תיכף אשלח את ההודעה ואסקור את הפורום בכדי לרענן את זיכרוני .... אוהבת
שירן

בוקר טוב יפה שלי

קיבלתי את ההודעה שלך ב|פלאפון| אבל לא יכולתי לחזור בכל מקרה קראתי ונהנתי מכל רגע גם אני אפרסם סיפור שלי פה ואז אולי יבואו גם האחרים ... בכל מקרה היינו בים המלח בסוף השבוע היה אחלה (אם כי היתה התקפה של טריפוליאים משנות ה-30 על המלון) ואי אפשר היה לזוז בלי להתקל בהם ממש הרס לי אבל שטויות אנחנו עשינו כיף טיילנו במערת הקמח ובהר סדום שולחת להם תמונה של מיקה אוכלת על הר סדום... (קרררררר....) אוהבת אתכם ...

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gifלמיקה

ובוקר טוב לשאר העולם עוד שבת של
עברה על כוחותינו (השכמה ב 77777777 בבוקר ) אח"כ התחרדנות בשמש של חורף - אךך איזה כייף ב 19:00 כולנו ישנו חחחחחחח בוקר טוב לכולנו

black ross

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

יו איך שבא לאכול אותה
בלי עין הרע אבל הגברת הקטנה הזו תשבור הרבה
בות .... היא כבר שברה את שלי
בתו´ש מה עם מה שאני רשמתי לך ? או שלא קראת עד הסוף ? נו נו נו ....

mariana

New member
את לא פריתתתתת../images/Emo8.gif

את אוהבת לשבור לי את ה
אבל לא נורא גם לי יהיה כזה דבר עוד יומיים בבית, תקראי למעלה את ההודעה

בוקר נפלא לכם אנשייייייםםםם ../images/Emo42.gif

יווו... איזה בוקר נפלא... איזו שמש, איזה אויר... יום שהתחיל מצוין, אחרי שבת מדוכדכת וכבדה, שבוע חדש מתחיל טוב... חייב להמשיך ככה על אפם ועל חמתם של כולם !!! שבוע נפלא לכם ידידיי

בוקר נפלא ושבוע טוב

שירני תודה תודה על הקפה לא שהצלחתם לגרום לי להיות יותר מדי שתוייה שני כוסות ויסקי עם קולה יכולים רק לגרום לקצתתתתת ולא יותר מזה אני מקווה שהצלחת לעלות על הבמה עם מיקי ולשיר ואת ניקולי נתנו לך את שמע ישראל של שרית חדד טוב חברה אז כמו שכבר הבנתם החלטנו שירן מיקי ואני ובעלי להתלבש על קבוצת חברה של ניקולי ויהודה והצטרפנו אליהם ברגע האחרון ביום חמישי למועדון נחמד ומה אני יגיד חבל שלא היתה לי מצלמה זה כל כך התבקש שהזוג הנפלא הזה עלה ראשון לבמה ושר חבל על הזמן טוב ב 3 בבוקר הגענו הביתה ובעלי מי יקח את הקטנה לגן אתתתתתתתתתת אנייייייי בטחחחחחחחחחחח אבל הוא לקח ויצאנו מהר מהר לשמש הנפלאה ולים איזה כיייייף פשוט חלום הצבע הזה של הים רק לשקוע בו ולא לחשוב על כלום ואם כזו הרגשה להיכנס לתוך השבת כיף כיף כיף שיהיה לכולם שבוע טוב ונפלא

למעלה