בוקר טוב
M maxima ושמנה@ New member 22/2/07 #3 בוקר נפלא לכולנו ../images/Emo57.gif יום נעים שטוף יום של יצירות וכייף
M maxima ושמנה@ New member 22/2/07 #4 יהההההההההההההההההההההההההההההההההה כולם ישנים ? פוי !!! אם משעמם לכם...כנסו לעבודות החדשות שעשיתי ותתרשמו תמיד שמחה לשמוע ביקורות לטוב ולרע ויאללה....יום חמישי היום!!!
יהההההההההההההההההההההההההההההההההה כולם ישנים ? פוי !!! אם משעמם לכם...כנסו לעבודות החדשות שעשיתי ותתרשמו תמיד שמחה לשמוע ביקורות לטוב ולרע ויאללה....יום חמישי היום!!!
ד דניאלההה New member 22/2/07 #7 העבודות שלך נקיות ויפות ../images/Emo47.gif אופו את מוכרת את החמסות?
M maxima ושמנה@ New member 22/2/07 #9 חלק אצלי בבית וחלק רואים כאן ומזמינים אותו הדבר (שזה בערך אותו הדבר ) שמחה שאהבת
ט טאז היחיד New member 22/2/07 #12 ../images/Emo13.gif עבודות מאוד יפות. כל הכבוד יש לך כישרון. עלי והצליחי
M maxima ושמנה@ New member 25/2/07 #15 ../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif
N nony4 New member 22/2/07 #6 בוקר טובבב החלטתי להבריז היום מהעבודה אז נשארתי בבית.... חחחחחחחח עוד מעט אצא לשמש הנהדת
Purple Mushroom Member 23/2/07 #13 ../images/Emo29.gifלילה טוב.לפני שעתיים חזרתי הביתה. הייתי מ6 וארבעים מחוץ לבית . חזרתי בעשר ומשהו : סידורים מחוץ לבית , והייתי אצל סבתא שלי . ועכשיו אני מול הטלויזיה . : ויש לי כמה מילים לרשום : או אה מה קרה ? צסק"א אכלה אותה ! מכבי חיפה בשמינית גמר אליפות אירופה . תנחומי להפועל תל אביב .
../images/Emo29.gifלילה טוב.לפני שעתיים חזרתי הביתה. הייתי מ6 וארבעים מחוץ לבית . חזרתי בעשר ומשהו : סידורים מחוץ לבית , והייתי אצל סבתא שלי . ועכשיו אני מול הטלויזיה . : ויש לי כמה מילים לרשום : או אה מה קרה ? צסק"א אכלה אותה ! מכבי חיפה בשמינית גמר אליפות אירופה . תנחומי להפועל תל אביב .