בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

ועוד לילה חסר שינה , מודאגת ,ולא יודעת מה לעשות ,על סף יאוש גדול , כותבת והדמעות בעיניי ,גיל התבגרות ,גיל קשה,ובביתי האוירה קשה , הבת מורדת בועטת בכל ,תקופה קשה עוברת , בת 17 ,עם מסכת מפרכת של נטישת ההורים הביולוגים ,בהיותה קטנה, 14 שנה איתי ,(משפחה אומנת שלה), מחוברת אלי , אבל תמיד אבא היה המגשר ,המרכך ,המעמיד דברים בפרופורציה , ולא מוכנה להבין שאבא איננו ,וצריך לעמוד בחוקי הבית , ולא מוכנה לקבל את זה שיש לי חיים . וזועקת בהתנהגותה טפלי בי ,ולי כבר אין כוחות ,ומושכים ומנסים עוד קצת , ועם כל הכאב ,וכל אהבתי אליה ,לא יודעת עד מתי אוכל לחיות כך , כיום היא מסכנת את עצמה ,ויתכן ולא יהיה מנוס אלה לשלוח אותה למסגרת אחרת , מנסה הכל בכדי לא להגיע לזה ומתפללת שנצליח . איפה הוא
כשכל כך זקוקות לו??? מתוסכלת
אובדת עיצות טלי

יום הולדת../images/Emo65.gif חגיגה נחמדת ..?

כמו שכבר ספרתי חודש ימי הולדת במשפחתי , תמיד חגגנו כל החודש ,ועכשו? סתם הימים עוברים הזכרונות בראש וכואב .. יום הולדתי יכול ביום חמישי , ונזכרת בכל המחוות ובכל ההפתעות שהיה מכין לי , והיום אין כלום , אולי משהו יזכור ביום ההולדת לברך ,וזהו, ואני מוציאה את תסכוליי ,תוקפת ,פוגעת , מתוסכלת , ואיש אינו מבין איזה חוסר אדיר חשה .. באיזה מערבולת נמצאת , ואיש אינו אשם בכך ,וחייבת לעצמי להתאפס ,להתרומם , והפעם כל כך קשה לי .... לא יודעת אך אבל שנה שלמה לא כאבתי , לא בכתי , הדחקתי , בליתי ונהנתי, ופתאום בחודשים האחרונים זה מכה בי .. ואני כל כך לבד .... לא מתאימה לי הפסמיות הזאת חייבת למצוא לעצמי דרך...
טלי

בטי61

New member
בבבבוקר טוב לכם../images/Emo183.gif

מתעוררת ושוב הצד השני ריק קשה להסתגל למצב אך חייבים אין מנוס צריכים להמשיך הלאה

../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif ממש,ממש ,צר לי, צר לי.היי...

היי חזקה,אל תשברי,סומך על שיקול דעתך,לאחר שירגע קצת.אל תמהרי בהחלטות

tereza2

New member
טלי יקרה../images/Emo23.gif

ממה שאת מספרת כעת אפשר להבין שאת אישיות מיוחדת במינה, אימצת את הילדה לליבך ולמשפחתך, זה מעשה די לא רגיל במקומותינו, וזה אומר דבר או שניים על נדיבות הלב שלך. את כל הזמן מוצאת מילים לנחם ולתמוך כאן בפורום באנשים במצוקות כאלה ואחרות, ועכשיו אני מבקשת לחזק אותך, בקטע שאת חווה עם הבת שלך, שמן הסתם את מבינה שנוהגת כעת לא בדיוק במודע בהתנהגות לא סבירה, גיל ההתבגרות אמרת, ובנסיבות של מציאות "לא מלבבת" גם כך, אפשר להבין אותה, ואת תאזרי את כל כוחות הנפש שיש בך, כדי להשאר איתה ולמולה חזקה עד יעבור זעם. אל תתיאשי , זה יעבור זה טבעי, ואחר כך תחבקו שוב אחת את השניה. אני באופן אישי מתרגשת ממה שאת מספרת, רואה בך אישה מיוחדת, נדיבה בכל מובן. אני כאן איתך.

מתבגרים ..

הם כל כך מבולבים, כל כך זקוקים לנו ובועטים בנו , והקשייםן אדרים , לי למזלי יש מערכת תמיכה, של פסכולוגית ,עו"ס, ועכשו אף שכרתי לילדה חונכת , עו"ס שאמינה עליה . מתמודדים , אבל מודה לכולכם על התמיכה .. חובקת אותכם ושואבת כוחות , ומקווה לימים יפים יותר . תודהלכם שאתם כאן מקפים אותי באהבה ובתמיכה .
טלי

קדין

New member
טלי יקרה../images/Emo24.gif

הבוקר התעוררתי מוקדם וקראתי את שכתבת עיניי כוסו בדמעות והיה בי צורך עז לכתוב לך אך לא היה לי את הזמן של הבוקר חייבת הייתי לצאת לעבודה אז אני כותבת לך עכשיו טלי יקרה אל תרימי ידיים תני לבת שלך את כל האהבה שרק את יכולה לתת לה החיבוק, ההגנה זו תקופה שחולפת (גיל ההתבגרות) גם אני עברתי את זה לבד כמובן ולא האמנתי שיבוא היום וזה יגמר הכעס והמרדנות זה שלב שהיא צריכה לעבור אותו והיא תעבור בדרך הטובה ביותר חיזקי והתחזקי חבקי אותה ואמרי לה עד כמה את אוהבת אותה וכמה היא חשובה לך הושיטי לה יד, הגני עליה זה יעבור זה לא פיתרון לתת לה לעבור למקום אחר כי אין אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא אני מצרפת כאן שיר כוחו של מגע "אנא, גע בי" אם אני הוא תינוקך, אנא, געי בי. אני זקוק למגעך במובנים שלא תביני לעולם. אל תסתפקי ברחצה, בהחלפת חיתולים ובהזנה, נענעי ואתי בסמוך אלייך, נשקי את פניי וחבקי את גופי. מגעך המרגיע, העדין, מעניק לי ביטחון ואהבה. אם אני הוא ילדך, אנא, גע בי. אף כי אני עלול להתנגד, אולי להדוף אותך ממני, המשך, מצא דרכים לספק את צרכיי. חיבוק לילה טוב שלך עוזר להמתיק את חלומותיי. נגיעותיך באור יום אומרות לי, כיצד אתה חש באמת. אם אני ילדכם בן הטיפש עשרה, אנא, געו בי. העובדה, שאני כמעט בוגר, אינה מכסה על הצורך שלי לדעת, שאתם עדיין אוהבים. אני זקוק לזרועותיכם האוהבות, אני זקוק לקול רך. כאשר הדרך הופכת קשה, הילד שבי עדיין רוצה בכל אלה. אם אני רעותך, אנא, גע בי. אין כמו חיבוק עז כדי לומר לי שאתה אוהב. מגע מרפא, בעת שאני מדוכאת, מאשר שאני אהובה. ומבטיח לי שאינני בודדה. המגע שלך עשוי להיות המגע המנחם היחיד שיש לי. אם אני אהובך, אנא, געי בי. את אולי סבורה, שתשוקתך מספקת, אך זרועותייך מרחיקות ממני את פחדיי. אני זקוק למגעך הרך, המבטיח, שיזכיר לי שאני נאהב, מפני שאני הוא אני. אם אני ילדכם הבוגר, אנא, געו בי. אף כי אני בעל משפחה משלי, עדיין, כשאני נפגע, אני זקוק לזרועותיהם של אמא, אבא. כהורה, נקודת המבט שונה, אני מעריך אתכם יותר. אם אני ההורה המזדקן שלכם, אנא, געו בי. בדרך שבה נגעו בי כשהייתי צעיר. החזיקו בידי, שבו לצדי, תנו לי כוח, וחממו את גופי העייף בקרבתכם. על אף שגופי עטה קמטים, הוא אוהב חיבוקים. אל תפחדו, רק געו בי. מחבקת אותך קדין

ג ל י 35

New member
טלי היקרה

אני מחזקת את ידך. מבינה אותך כל כך, גם אני עוברת עם הבן הגדול את גיל ההתבגרות ולבד זה ממש קשה. הוא צועק, מתרעם על הכל, רב איתי ועם האח הקטן שלו על שטויות. אנחנו לא מבינים אותו. מרגישה שצריכה להמשיך ולחזק אותו, לחבק אותו וכו' ואין לי יותר כוחות. גם הקטן צריך את שלו. כל כך מבינה אותך. את נשמעת לי אישה חזקה ונבונה מאוד, חיזקי ואמצי.

למעלה