בוקר טוב

anatdror

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

פורום נפלא כמה הוא עוזר להרגיע ולהכניס לפרופורציות נכונות . לבני בן ה-12 תסמונת טוראט שהובחנה בגיל 7, הוא מטופל בקלונידין לטיקים והם עזרו פלאים עד עכשיו בשבוע האחרון הוא התחיל עם נידנודי ראש חזקים מאוד דבר שאף פעם לא היה האם יש לזה קשר לתחילת גיל ההתבגרות בגלל העובדה שהוא אף פעם סבל מכך או שזה חלק מהטוראט וההפתעות שמתגלות לנו, אני די חרדה בגלל שלבני קשה בהרבה מובנים גם התנהגותיים ואני לא רוצה להוסיף לו עוד כדורים על כל מגוון הכדורים שהוא לוקח, ועוד דבר קטן האם יכול להיות שהמעבר שנה הבאה לחטיבה ושעכשיו אנחנו גרים אצל חמותי (משפצים כדי שיהיה לו חדר משלו)גורמים לו להחמרה סליחה על המגילה, שיהיה לכולם יום מקסים , ענת

ש ל י ק

New member
היי ענת

ידוע שהתסמונת מתעתעת ולכן הטיקים לא נעלמים הם פוחתים עם הכדור אך בתקופות כמו הקיץ הם מתגברים יותר וכן לגיל ההתבגרות יש גם משקל להתגברותם... ויכול להיות שהילד לחוץ/חרד/ עצבני (וכל אדם נורמלי יהיה חסר סבלנות ברגע שהוא לא נמצא/ישן בפינה שלו לתקופה ארוכה)וכל שכן בשנה הבאה הוא עולה לחטיבה אז יש לו כמה שינויים שמן הסתם משפיעים עליו ואני בטוחה שעל כל אדם זה משפיע בצורה כזו או אחרת אז אל לך לקחת ללב. מה שכן לדבר איתו ולנסות ולבדוק אם הוא נמצא במקום של חרדה ואם כן להקל עליו יותר ולעזור לו להפחתת רף החרדה. לגבי קלונידין אצלנו זה עשה רע מבחינה התנהגותית... חופשה נעימה

למעלה