בוקר טוב

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

הלו הלו באדי, זה שזה יום שישי זה אומר שיש לך חופש מלכתוב "בוקר טוב"
לצערי עובדת בימי שישי, אבל לפחות זה יום קצר ויש הרבה אנשים היום כך שלא ישעמם, הזמן יעבור בטיל והסופשבוע שלי יגיע במהרה. אוהבת אותכם

maybesure

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

גם אני פה!!! ערה כבר משש, אין הנחות בימי שישי יום מוצלח לכולם

אני פה, אני פה

פשטו הגבתי לשתיים שלוש הודעות ורצתי להשליך את ילדיי בבית הספר בשעה האחרונה עשיתי סדר בבלגאן בבית אין לי מה לעשות היום בערב עושים על האש ביום ראשון יש עוזרת אז אני נחה נחה נחה (מה נחה? מה?) יללה שיהיה לכולנו סופ"ש מעולה !!!!! הרבה מנוחה לקראת השבוע הבא עלינו לטובה אוהבת אותכם באדי

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם

אני אחרי ספינינג מטורף ואין דרך טובה מזו להתחיל את הבוקר. הקטן ישן איתי כל הלילה והיה לו קצת חום. אבל הבוקר התאושש כל כך שאפילו שלחנו אותו לגן. הלוואי וימשיך ככה

g u r a

New member
לא טוב- תודה

קמתי עם הרגשה כללית נוראית.. שלחתי את הילדודס לבי"ס- גן-מעון והייתי במיטה עד 11.30. עכשיו אחרי 2 כדורים טיפ טיפה יותר טוב. נכנסתי רק להגיד שלום... וחוזרת למיטה.
ש ב ת ש ל ו ם

g u r a

New member
הוא כל כך מתוק../images/Emo99.gif

הוא דאג להביא את אמא שתהיה עם הילדים. עשה קניות, סדר קצת, חזר מעניניו,והכין ארוחת ערב מלאה! ואני- פעם ראשונה שלא נקפתי אצבע ביום שישי. פשוט כלום! אבל ב"ה מיום ראשון מתחילה את נקיון הפסח המצונזר שלי..ועד ערב יום שישי,כל הבית יהיה מוכן ומזומן לפסח!! (אלוהים יסלח לי שלא החלפתי מצעים,לא ניקיתי, שאבתי,והפעלתי 3 מכונות כביסה..נכון?)

למעלה