בוקר טוב!...

tutik1

New member
בוקר טוב!...../images/Emo24.gif

אהלן, אהלן... חזרתי אתמול בלילה מחופשתי הנחמדה .. לא ממש הספקתי להתעדכן, מקווה שכולן בסדר וכולם בריאים. חוזרת ליום עבודה עד הלילה, כשהמזוודות עדיין לא פרוקות
יום נעים ושמשי לכולן (אני, את מנת הגשם הזרזיפי קיבלתי לבינתיים
)

tutik1

New member
אז ככה...

(קפצתי הביתה לשים כביסה במכונה - יתרון העבודה הקרובה לבית...) נתחיל מטרמינל 3 בנתב"ג - הוא ענק!!! החלט נותן תחושה של חו"ל, ופועל טוב, אבל הולכים שם קילומטרים ברגל... והחויה הכי מרגשת - להיכנס ולצאת דרך "שרוול" ולא באוטובוס דחוק לאוירון... ממש מרגש
ולונדון? קרה, אבל לא נורא כמו שחששתי.. עדיין סתווית ובפארקים הרבה עלים אדומים... ראיתי שתי הצגות (אחת עם המשפחה ואחת קניתי כרטיס. אכלתי במסעדה מעולה, וקניתי/אכלתי הרבה אוכלים בריאים מחנויות אורגניות שוות. קניתי גם מעט בגדים - הרוב מאד יקר. המשפחה מאד פינקה וכולם היו מאד חמודים. אגב, הבן דוד ואישתו גניקולים בכירים כך שהיו שיחות מקצועיות.. הם היו בהלם מהמי שפיר. אצלם, כידוע זה מאד לא נפוץ. ועוד מידע - כנראה שמתכוונים לייבא שם זרע משוודיה/דנמרק, כי יש חוסר בתורמים (בגלל שבאנגליה כנראה עומד לצאת חוק שיאפשר ל"ילדי תרומה" לחשוף את זהות האב!!!). אישית, לדעתי, זה יקרה גם בארץ בשלב כלשהו. וזהו... זו היתה הפוגה נהדרת, קראתי הרבה (הרבה בתי קפה...), נחתי והתפנקתי. עכשיו לחוצה מבדיקת המי שפיר ביום שישי. מקווה שיעבור בשלום.

l i l o 1

New member
נשמעת אחלה חופשה

לונדון מה זה מחכה לי ואני לא באה...
איזה כייף הרחובות שם, ההצגות הפארקים (אדומה מקנאה) העיקר שעשית חיים ונחת ומחזיקה אצבעות כבר מעכשיו ליום שישי ובטוחה שיעבור בהצלחה.

דש1דש

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נשמע שהיה אעכחלה! בקשר למי שפיר - מוזר 3 הבריטיות שאני מכירה והיו בהריון עשו כולן מי שפיר. לכולן הסקירה היתה באותו זמן ומה זה קצרה - אבל לאף אחת זה לא נראה מוזר שיש לעשות
בהצלחה במי שפיר!

יובלית37

New member
איזה פינוקים... חבל"ז!

אגב, מאוד מעניין מה שאת כותבת על חשיפת זהות התורם, לא ידעתי שגם באנגליה נושבות רוחות שכאלה. בסוף זה עוד יתנקם ביחידניות לעתיד, ותרומת זרע תהיה נדירה ויקרה. אני חוששת שעוד 20 שנה גידול ילד מתרומת זרע יהפוך ללוקסוס של עשירות, וחבל. גם ככה זה לא עסק זול...

זואי11

New member
וואו, נראה שהייתה חופשה ממש מעולה

הצגות, פינוקים, מנוחה, בתי קפה - וכל זאת בחסותם של שני גניקולוגים בכירים
. אין כמו לונדון. למרות ה-
. בהצלחה בבדיקת מי השפיר ביום ו'- מבטיחה להחזיק אצבעות
. איפה את עוברת את הדיקור?

אורקה39

New member
סחתיין על החופשה המפנקת

החופשה הבאה בחו"ל עוד 3 שנים ביורודיסני או בדיסניוורלד ... משם לא חוזרים עם כוחות מחודשים
בהצלחה בבדיקה ביום שישי

YYY נשמע שעשית כיף אדיר!

אני מסוגלת לדמיין ויזואלית כמעט את כל מה שתיארת... אךךךך לונדון לונדון (אני מאד אהבתי את לונדון). שמחה שמילאת מצברים והיה לך טוב
שיהיה המון בהצלחה בבדיקה ביום שישי

dafi1

New member
welcome back ../images/Emo20.gifו../images/Emo50.gif../images/Emo45.gifבדיקור

טלטל11

New member
ברוכה השווה ../images/Emo24.gif

נשמע שהיתה לך אחלה חופשה
מחזיקה אצבעות ליום שישי שיעבור בשלום
וכמובן לתוצאות תקינות

למעלה