בוקר טוב

אוסה

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולם , וואוו כמה שאני עייפה , תשמעו סיפור על גיסתי ......\ ביום שישי חגגנו יום הולדת לבעלי , קיבלנו מתנה שטיח ......גיסתי ישר שאלה את השאלות הבאות ובלי בושה "כמה עלה ..""איפה קניתם ..." גם אני צריכה . בכל אופן העבירה סריקה עם עיני הליזר שלה על כל מה שיש לי בבית , החדשים והישנים ולא היססה לשאול על מחיר של כל דבר .... יאלה בנות שיהיה יום טוב

Galit29

New member
תגידי אוסה...אולי פעם אחת

תגידי לה, איך שהיא שואלת כמה זה עלה? - תגידי לה: זה עלה יותר מידי, לא תעמדו בזה. או, אני צריכה להגיד לבעל החנות שישמור לך כזה כי זה עומד להיגמר. בקיצור, אני מציעה לך להיות מוחמאת מהעיניין שהבית שלה הוא העתק מדוייק של הבית שלך.

אוסה

New member
ואיי אהבתי

אהבתי ואני מאמצת את העיניין שאגיד לה שביקשתי מהמוכל לשמור ......

../images/Emo163.gif יש שתי סוגים של גיסות ../images/Emo5.gif

התמימה - שמעריצה אותך שאין לה דעה מישלה אז היא בודקת מה קנית ומתענינת לדעת על המחיר כי היא רוצה לקנות גם כי בתור הגיסה היותר חכמה עם את קנית כניראה שצריך שזה היה בבית והיא לא ידעה תמימית את מבינה ולאחת כמוה לא עונים מספקים לה את מידע ומנסים למכור לה לוקשים כמו : את יודעת יש גם בצבעים אחרים [שלפחות הצבעים היו שונים]וכדומה .
ויש את קנאית נחש - שואלת שאלות כדי שתוכל לעביר ביקורת הלאה אכולת קינאה למה לך ולה אין לכאלו צריך שהיה לך תשובות מגרה מוחנות מראש מלאות ערס זה מה זה נותן סיפוק כאשר היא שואלת מאיפה קנית וכמה זה עלה תעני לה : נכון שזה יפה קיבלתי מתנה זה יוכל אותה בלי מלח כי עם כיבלת מתנה את בטח לא יודעת איפה ניקנה וכמה זה עלה את פשוט צריכה להבדיל איזה סוג של גיסה זו ולפי זה להגיב לא לאכול את
אף אחד לא שווה את זה ותאמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת אדית

אנילה1

New member
אוסה,גיסתך שאלה בגלל שכבר עשיתם

סקר שווקים וככה את חוסכת לה זמן להתרוצץ. נראה לך?

אוסה

New member
תשמעי

הכי קל זה לתת לאחרים לעשות את העבודה הקשה . אז אם זה משהו שהיא צריכה ואני כבר עשיתי את כל העבודה אז יאלה שיהיה - כל עוד התדירות לא גבוהה. אבללללללללללללללללללללללללללללללל כשזה מגיע לדברים כמו : היא קנתה רהיטים , קצת אחריי אני קניתי רהיטי עור ישר אחרי כל השאלות שזה היה ברור שהיא לא תקנה כי עוד לא עבר חודש מאז קנתה את שאלה - הייתי בהלם היא רצה לאותה חנות לקנות רהיטים זהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (מזל שהתבלבלה בצבע שלה דומה לצבע קקי). כשזה עובר לDVD מערכת סטריו כלים מחשב מיטה לילדים , ארונות , שטיחים, נעליים , תמונות (פה אמרתי לה על התמונות שזה ייחודי , ציירת עשתה לי את זה , ואת המסגרת מעצבת ..... קנתה דומה ....). בכל אופן קחי דוגמא נוספת קניתי צמידים , שבוע אחרי שראתה אותם ישבנו בארוחת ערב ואז היא אומרת לבעלה "תראה את הצמיד כזה ראינו? לא היה כזה היה צמיד כמו החום שלך קניתי כזה ......נו גם זה סקר שווקים? בקיצור זה רק דבר אחת צרות עין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אהההה וזה גם כולל את בגדיו ודבריו של בעלי ......וואו איזה גינס יפה איפה קנית כמה עלה ? עניתי לה אין את המידה של בעלך !!!!!

sovlanit

New member
צאי מזה.גיסתך

פשוט מעריצה אותך. ואת יודעת,ציור מקורי שווה אלפי מונים יותר מחיקוי עלוב... הייתי רואה בהתנהגות שלה מחמאה אדירה וגם הוכחה נוספת שיש לי טעם מצויין. חבל להשקיע אנרגיות על חיקוי עלוב..... כל טוב.

אנילה1

New member
אוסה תגידי לגיסתך שאת לא זוכרת.

היכן קנית. יש המון חנויות עם רהיטי עור. ויש המון חנויות ג'ינסים. תגידי לגיסתך שאת לא רוצה לתת לה אינפורמציה שלא תקנא. כן ככה תגידי לה. שתלך בעצמה לחפש.

למעלה