תשמעי
הכי קל זה לתת לאחרים לעשות את העבודה הקשה . אז אם זה משהו שהיא צריכה ואני כבר עשיתי את כל העבודה אז יאלה שיהיה - כל עוד התדירות לא גבוהה. אבללללללללללללללללללללללללללללללל כשזה מגיע לדברים כמו : היא קנתה רהיטים , קצת אחריי אני קניתי רהיטי עור ישר אחרי כל השאלות שזה היה ברור שהיא לא תקנה כי עוד לא עבר חודש מאז קנתה את שאלה - הייתי בהלם היא רצה לאותה חנות לקנות רהיטים זהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (מזל שהתבלבלה בצבע שלה דומה לצבע קקי). כשזה עובר לDVD מערכת סטריו כלים מחשב מיטה לילדים , ארונות , שטיחים, נעליים , תמונות (פה אמרתי לה על התמונות שזה ייחודי , ציירת עשתה לי את זה , ואת המסגרת מעצבת ..... קנתה דומה ....). בכל אופן קחי דוגמא נוספת קניתי צמידים , שבוע אחרי שראתה אותם ישבנו בארוחת ערב ואז היא אומרת לבעלה "תראה את הצמיד כזה ראינו? לא היה כזה היה צמיד כמו החום שלך קניתי כזה ......נו גם זה סקר שווקים? בקיצור זה רק דבר אחת צרות עין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אהההה וזה גם כולל את בגדיו ודבריו של בעלי ......וואו איזה גינס יפה איפה קנית כמה עלה ? עניתי לה אין את המידה של בעלך !!!!!