בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אחרי שבועיים של חופש (בחלקכם) חזרנו לתפקד בצורה "נורמלית" כי אנחנו לא נורמלים.. רציתי לאחל לכולכם שבוע טוב ומבורך.. ולספר לכם עד כמה אני מאושרת שנולדה לי אחיינית שמה בישראל הודיה. תודה מיוחדת לג'ס שהלכה וביקרה אותה מבלי אפילו להכיר אותה.. ג'ס תודה
המשך הסיפור אודות לידתה של אחותי נמצא בהמשך למטה (אף אחד לא היה ולא ראה, חוץ ממיקי, וג'ס) שיהיה לכם בוקר טוב שלכם ניקול*

ניקולי

היה לי כיף להיות עם אחותך ובכלל הודיה מדהימה היית אצלה אתמול בערב?? ראית את ה

ניקולי

New member
מה זאת אומרת??

ברור שהלכתי אתמול אליה.. וראיתי את הנסיכה... היא פשוט מדהימה בלי עין הרע בובה... אני מקווה שישחררו אותה עוד היום.. כי הבדיקות דם לא כ"כ בסדר. אתמול אחרי שהיינו אצלה ויצאנו לכיוון הבית היתה לי מריבה עם השומר החולרע הזה... כמעט הלכנו מכות..

mariana

New member
בוקר טוב

לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם איך אני שונאת את יום ראשון, ץמיד מביא איתו דיכדוך מסויים. ותמיד חלום על אותו אחד מחזיר אותי אחורה כל פעם מחדש. שיהיה לכולנו יום טוב והמשך יום נעים

ניקולי

New member
תודה נשמות

עכשיו חזרתי מאמי והייתי עם הפעפוסה המקסימה הזאת. חני אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב החלמה מהירה ממי ולמיקי החלמה מהירה ורפואה שלמה לשניכם. נופר אני מקווה שגם אצלך עכשיו הכל יותר טוב... אוהבת את כולכם

האמת היא

כשדיברתי איתך במוצ"ש חשבתי שרק התקררתי אבל הסתבר שיש לי דלקת גרון דלקת אוזניים ובקיצור שפעת מעצבנת, אבל יעבור לא נורא. ותודה.

ניקולי

New member
שיוו נשמה שלי

את יודעת מה אני חושבת?? אני חושבת שאת מרגישה ככה בגלל שלא כתבתי ביומן שלי אבל מה אני יכולה לעשות?? אין לי מה לרשום בו חוץ מזה שאתם חבריי כבר עונים לי אז זרקתי את היומן... חוץ מזה טפלי בעצמך למה להיות חולים?? מה קרה נדבקת ממיקי????? מסכןןןןןן ם הוא חולה...

האמת היא שנראה לי שכן

מיקי ושניר הדביקו אותי (החיידקים עפו באויר ונחתו היישר אליי)

למעלה