בוקר טוב

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
תודה....

תודה ילדה יפה
שלי על כל האיחולים.

mariana

New member
בוקר טוב

מה שלומך? איזה טלפתיה יש בינינו לפני רגע רציתי לשלוח לך הודעה לשאול איפה את? גם אני התגעגעתי אלייך
יש לי שאלה. למה את לא מתקשרת אליי כמו פעם שהיינו מנהלות שיחה של איזה שעה שעתיים, את כבר לא רוצה להיות חברה שלי??
עוד רציתי שתיהי השושבינה בחתונה שלי. לגבי החברה שלך נראה לי שהיא עיורת, היא צריכה לעזוב את הבית האם הבית הוא של שניהם? או שזה שכירות? היא צריכה לישות בחות לקחת את כל הדברים שלה וללכת משם. ובטוח הרי שזה האקס שלה עשה, ואיך אפשר בכלל לחיות באותו דירה אחרי שניפרדים???
מה איתך חוץ מזה?

SimsY

New member
עוד בוקר של שברון לב

מצטער שלא עניתי במסרים הפרטים פשוט הייתי עסוק חבל על הזמן במבחני סמסטר במכללה.

@@

New member
מרינגוווו ../images/Emo25.gif

גם אני מאוד התגעגעתי אלייך, אני פשוט עובדת קשה ומחלקת את עצמי בין הרבה אנשים, אני מרגישה שאין לי זמן לעצמי, כל הזמן בסביבת אנשים. את לא מתביישת
בטח שאני אהיה השושבינה שלך, אם עדין תרצי אותי
. לגבי חברתי, הסיפור די מורכב, היא גרושה עם 2 ילדים, זה קצת מסובך, הם גרים בשכירות, והיא צריכה להביא חב´ הובלות שהוא לא נמצא בבית ולרוקן את כל הבית, כי כל התכולה שייכת לה וחוץ מזה היא נמצאת בייעוץ עם עו"ד שמדריך אותה. אוה
בת אותך
ותתתת

mariana

New member
לענת ולריקי../images/Emo24.gif

ריקי נשמתי את צריכה לעבוד ממש קשה כדי להיות השושבינה שלי.
תגידי ואיך את יודעת את התאריך שלי?
זה עדיין לא סגור אבל שמרנו תאריך, הייונ אתמול באולם בגני טל המקום נמחד מאוד רק שלא היה לי קליק עם המקום אבל הוא הרבה יותר יפה מכל האולמות שהמשפחה שלי הולכת אליהם, אז אני הולכת להכניס להם שינוי.
אריאל חולה על המקום הזה והוא לא מוכן לשמוע מקום אחר, אז אני חייבת להיתפשר שזה גם מקום של דוד שלו והוא עושה לנו מחיר בריצפה כולל הכל, ארחי זה סתם ניכנסנו לאומי חצר המלכה, הפה שלי עדיין לא נסגר
הייתי בהלם מהמקום, אבל אחרי ששמענו את המחיר לקחנו את הרגליים וברחנו, לפני זה אמרתי לעצמי "מרין, תרגעי
" ואריאל נזכר במה שסיפרת לנו "ריקי תרגעי" והוא נקרע מצחוק באמצע הדיבור של מנהלת מכירות חחחחחחחחח
אז מה את חושבת כדאי להיתחן במקום שלא היה לך איתו קליק? אבל זה מקום שזה מתאים לנו מבחינה כספית מצטערת שזה ארוך פשוט לא דיברתי איתך כמה ימים

mariana

New member
ת´אמת לא הלכנו לראות שום אולם

מהתחלה ידענו שאנחנו מתחתנים שם, אין הבדל גדול בין גני טל לגן הורדים רק שבגני טל יש לנו מחירים טובים כי זה אולם של דוד של אריאל, אז אנחנו מרשים לעצמינו לנצל את זה לטובתינו

@@

New member
נשמה שלי...

אפילו שזה ארוך, את יודעת שאני אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת. אז ככה, לגבי התאריך, שכחת ששלחת לי מסר וסיפרת לי??? מה קורה לך??? תגידי לי משהו, האולם/גן הולך להיות בעלך??? מה זאת אומרת אין לך קליק??? לפעמיים את פשוט קורעת אותי
האוכל טוב??? יש מספיק מקום??? נו.....אז מה הבעיה??? לא זכור לי שאתם עשירים, תלכי לפי מה שהכיס שלך מאפשר, ולא להתחיל להכנס לחובות, החתונה היא בסה"כ 4 שעות שבסופו של דבר אף אחד לא זוכר, אתם צריכים כסף לאחרי החתונה. אל תשתוללו יותר מידי, את יודעת אפילו אם תעשי חתונה הכי מפוארת, אנשים תמיד ילחששו וידברו. העיקר שיהיה במזל טוב

mariana

New member
צודקת זה בדיוק מה שאריאל אמר לי

נחמד שאת זןכרת מה שאת מספרת לי
סתאםםםםםםם ת´אמת איך אני אוהבת להיתייעץ איתך, אני מרגישה בטוחה. את צודקת במאה אחוז, שלא תביני נכון המקום הוא יפה, הוא ירוק ואפשר לעשות זיקוקים כי החופה בחוץ, משקיעים לנו מחירים טובים. אבל רציתי להביא עיצוב ואריאל אמר שזה מיותר ועדיף להישתמש בעיצבו של האולם שהם נותנים לנו בתוך המחיר. גם לי לא זכור שאנחנו עשירים
אבל מה לעשות את צודקת. תספרי לי מה איתך? מה חדש אצלך? האם יש משהו בכיוון ואני לא יודעת?
ותודה לך על האיחולים אני פשוט חולה עלייך

@@

New member
יופי...

אני שמחה שאת מודעת למצבך הכספי, כולנו רוצים חתונה מפוארת, אבל הכל לפי התקציב, תשמעי לאריאל ואל תשתוללי. הרי את יודעת שאם היה לי משהו חדש לספר, היית יודעת, הכל אותו דבר.

angel151

New member
לי לא היתה מעולם שימלת כלה

ולא חוויתי חתונה אמיתית .. לכן אני אוהבת לראות כלות והשמלות כל כך יפות , הכל כל כך שמח ופורח כן יש לי חלום קטן שיום אחד אני יהיה כלה .. אולי .. מי יודע

mariana

New member
אז יש לי שאלה

איך התחתנת עם גרוש שלך? לא היה טקס חתונה? את צריכה להיות דבוקה בחלום שלך, ואני מאמינה שגם תיהיה מלכה
וגם לך יהיה שמלת כלה, כמו שהיה לניקולי היפה שלנו

angel151

New member
אז ככה מרין

התחתנתי לא בגלל אהבה.. וזה סיפור ארוך.. בלונדון נשואים אזרחיים בלי אף אחד .. ככה בבניין העיריה.. מלחתחילה זה היה כישלון.. פשוט לא שמעתי בקול ההורים שלי. היום אני משלמת על טעויות אבל אני שמחה ששלחתי אותו לדרכו אחרת הייתי נרקבת אולי בבית חולים לחולי נפש!! כן השמלה זה חלום קטן .. אני רק צריכה לפלס דרך לאושר.

@@

New member
ענתי...

אני מאחלת לך שתחווי חתונה אמיתית, עם שמלה לבנה . למה יש לך ספק??? את הרי יודעת שחלומות אכן מתגשמים וחוץ מזה החלום שלך יכול להתגשם.

קנגורית

New member
נתינ´קה שלי

את יפה וחמודה ונחמדה ואני בטוחה שיבוא הגבר המתאים ויקח אותך לעננים יחד עם שמלת כלה חרוזה ביהלומים...

angel151

New member
החחח תודה מתוקה אני יפה כשאני

מאושרת,אז באמת רואים את זה עלי .. כי אז אני מתלבשת יפה, משקיעה, יהלומים?? לא לא מעונינת ביהלומים.. מסתפקת באהבת חיי פרחים.. אני מדמיינת לעצמי שמלה שיש בה הרבה פרחים מסביב.. לא ממתינה לשום גבר את האמת.. מתי שיהיה לי חבר שאיתו תיהיה לי שותפות וכימיה וממש הרצון להיות איתו אז יתממש אבל עד אז... הדרך עוד ארוכה

angel151

New member
ריקי זה נראה לי כחלום בלבד

לא ידוע לי.. אני כרגע עוסקת בדברים אחרים, לא כל כך רוצה קשרים עדין, גם לא מחפשת ,לא מתחברת עדין אולי מאוחר יותר.. כי יש לי אהבה בארה"ב שעדין לא ידוע לי מה יהיה בכל אופן אני עדין מבולבלת.

@@

New member
ענת....

חלומות מתגשמים בכל זמן, אז כרגע את לא מעוניינת, אבל זה עדין לא אומר שהחלום אכן יתגשם בעוד כמה שנים, שתהיי מוכנה ובשלה למסגרת נישואין, העיקר הוא שתאמיני שכל דבר בחיים שאנו רוצים אנחנו יכולים להשיג. אין דבר העומד בפני הרצון

למעלה