בוקר טוב

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

יומיים לא הייתי פה ובשבילי זה היה נצח, אז...התגעגעתי
הראש שלי היה טרוד בדברים מוזרים שקרו לחברתי. חברה שלי גרה עם בן זוגה והחליטה להיפרד ממנו לפני כשבועיים, אבל הם עדין גרים ביחד והיא עדין מנהלת לו את העסק. שלשום היא הגיעה הביתה והיא הבחינה שמישהו פרץ לה לבית, מה גנבו???? את כל הבשמים, את כל האודמים, טרנניגים שלה, את כל תחתוני החוטיני שלה ו- 4 פסלים שיקרים לה. היא כל נאיבית שהיא הייתה בטוחה שזה היה פורץ, בבית אין שום סימני פריצה. 99% שזה האקס שלה (שעדין גר איתה) יש לו קצת עבר פסיכיאטרי, ניסיון התאבדות, חולה נפש. היא הגישה תלונה, אבל עברתי איתה יומיים קשים, בכל זאת חולה נפש שגונב לך את התחתונים ישן בחדר ממול. ואתמול היא מנסה לפתוח את הדלת, וכלום, "מישהו" הכניס ברזל לצילנדר. אני מקווה שהסיפור הזה יגמר בטוב, למרות שאני חוששת מאוד לחייה, אז אני ישנה איתה בלילה (ואני מעולפת מפחד שהוא לא יחנוק את שתינו). התייעצנו עם עו"ד והוא אמר שהיא צריכה להיות אליו נחמדה עד שיחקרו אותו. בקיצר אנשושים, החיים לא קלים. שיהיה לכולנו יום נפלא

angel151

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב גם לך!!!!

את אומרת : עבר פסיכיאטרי נסיון התאבדות , חולה נפש.. יש כאן המון.. ואיך הגעת למסקנה שהוא עלול לחנוק אתכם?? תשמעי זה לא מצחיק!!! אי אפשר להיות בטוחים שזה הוא פרץ אבל בהחלט צריכים להיות זהירים. לא הבנתי האקס ישן בחדר על יד??? מה אני אומר לך .. אם זה הוא אז כנראה שהוא לא מקבל את עניין הפרידה ורוצה לעשות לה את החיים כמה שיותר קשים. אבל שוב בגדר השארה בלבד. חוץ מזה היית חסרה לנו כאן.. פיספסת אקשן בפורום. אני עם המזגן בבית כי קר מאוד, צריכה עוד לסדר את החדר שלי,ואח"כ לקפוץ לבקר את אבא שלי ואח"כ לעבודה משעה 16:00 פרויקט מסויים עד 22:00

@@

New member
אנג´ל, בוקר טוב ../images/Emo140.gif

ממש לא כתבתי את זה בצחוק, אני נורא חוששת לחייה, אבל נקטנו בכל האמצעים האפשרים ומה שנותר הוא לקוות לטוב. אז אני רואה שאת מאוד עסוקה היום, שיהיה לך יום של קסמים

@@

New member
מרינגו שלנו....

מתחתנת בעזרת השם בספטמר 2003 (אם אני לא טועה)....אז אני והיא כבר בהכנות מוקדמות מהרגיל.

angel151

New member
הה עכשיו הבנתי :

שיווו אז בטח הרבה הכנות, התרגשות, איזה יופי איזה כייף .. בבוא הזמן מבטיחה אם תזמינו אותי שאני גם יבוא.. זה דבר כל כך משמח , מרגש ,שהלוואי ולעולם לא יגמר הלוואי שיהיו חיים טובים, אושר, בריאות,פרנסה,אהבה טהורה ומי צריך עוד? ורק שלא נעבור עוד מלחמה

@@

New member
בטח שאת תהיי מוזמנת....

אתמול הייתי אצל חברתי (היא מנהלת סלון לכלות) והיו שם כמה וכמה כלות וזה היה כ"כ מרגש (בקרוב אצלי
) שכל הברכות שלך יתגשמו, אמן

@@

New member
בטח שאפשר...

אני אשמח לשמוע ממך איזה סוד.

mariana

New member
ענתי תודה לך על האיחולים

ריקי לא ידעתי שגם את מתחתנת?

@@

New member
איך לא ידעת ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אני מתלבטת אם להתחתן באביב או בקיץ, מה נראה לך
רק שעדין לא נמצא החתן

@@

New member
קנגורית ../images/Emo140.gif

שלומלום לך , מה נשמע
מזמן לא דיברנו, הכל בסדר??? ישנן התפתחויות? או שהכל זורם על מי מנוחות? יום של

קנגורית

New member
הכל בסדר../images/Emo24.gif

אני עדיין רווקה גאה ומאושרת וממשיכים הלאה את יודעת אי אפשר להתרכז בעבר צריך לצעוד קדימה בראש מורם ובצעד בוטח. אני לא יודעת אם אני אתחתן אי פעם אבל יש לי עיצוב של שימלת כלה שנמצא אצלי בראש כבר המון זמן חיחיחיחיחיחי
וזהו בנתיים אני לומדת ומנסה למצוא לעצמי חיים טובים. וחוץ מזה שאני חולה עליכן עם השמחת חיים שלכן זה כל כך מקסים

mariana

New member
עכשיו הזכרת לי משהו

גם לי יש בראש עיצוב שאני לא מתכונת לוותר עליו, אני רק מקווה שהיא תצא לפועל. ואסור לך להגיד שלא תתחתני אי פעם כי זה לא נכון, כל אחד זוכה להיתחתן במוקדם או במאוחר. חוץ מזה את צודקת שצריך תמיד ללכת עם ראש מורם ואסור להביט לאחור, אוהבתתתתתתתת

קנגורית

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

שאריאל לא יקנא כי הנשיקות זה בשביל שניכם חולה עליכם אתם זוג מקסים

mariana

New member
תודה מאמי../images/Emo9.gif

אני מסמיקה. בעזרת השם שגם את תזכי להכיר מישהו שיחליט להיות בעל למופט בשבילך, ואבא לילדים שלך. אמן אמן אמן

@@

New member
קנגוריתתתת../images/Emo123.gif

לעולם , אבל לעולםםםםםם אל תדברי כך. למה את חושבת שאת לא תתחתני??? איזה דיבורים, אני לא מסכימה לך לדבר כך. ביום שתפגשי את הנסיך
שלך ותהיי בשלה להתמסד אז בטח שתתחתני עם השמלה שיש לך בראש

mariana

New member
קנגורית וריקי

ריקי תעשי ככה תזמיני אולם ותסדרי את כל העיניינים של צלם וטקליטן אני בטוחה שהחן יופיע אחרי זה
לכי תדעי אולי תכירי אצלי בחתונה איזה נסיך
אני מאחלת לך מבכל ה
שלא תצטרכי להכיר חתן בחתונה שלי אלה להכיר אותו לפני ולהגיע יחד איתו לחתונה שלי

למעלה