בוקר טוב

IAM20072007

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

היום אני לא עובדת!!! יום חופשי שלי. איך אני אוהבת את היום הזה!!!!!! אין לי תוכניות של ממש, סתם להסתלבט . גם עבודות בית , אין לי יותר מדי בתוכנית לטגן שניצלים לטאטא לקפל קצת כביסה מה שייתיבש ** בצהרים לקחת את הבת שלי לרופאת שיניים לא רציני.. זהו שיהיה לכם יום מעניין חמים ונעים

בוקר טוב. ../images/Emo42.gifוהלוואי שיהיה כזה גם אצלי.

השבוע שלי התחיל על הפנים! במוצש לא הספקתי הרבה בנקיון הבית. וגם לא השתדלתי מדי הרבה ... אתול פיצית התחילה עם חום. והיום היא נשארת איתי בבית. מה שאומר- שלושה ילדים!!!! מכיון שהבית נראה על הפנים! אין לי מצב רוח לכלום. בטח לא סבלנות
אני צריכה דבר ראשון- הרבה סבלנות לילדים. להכין קוסקוס עד השעה 11 כדי שהבעל יוכל לקחת איתו לדרך. ו... לדאוג לתפקוד היומיומי של הבית: אוכל, כביסה סדר וכו' שיהיה לכן ולי המון הצלחה1

IAM20072007

New member
בהצלחה פילפלית!!

שפיצית תרגיש טוב תעשה מה שאת יכולה, תמיד יש מחר!!

בוקר טוב יום שני:

אז מה להיום? עבודה- אוף בקור הזה... כביסות- לחכות שיתיבש ולקפל ולהחזיר. להכין מרק עדשים לסיים עבודות ללימודים שוב ללכת לעבודה רציתי לשלם חשבונות (שונאת) ואני לא אספיק כי אני עובדת... אז כנראה מחר בבוקר לפני הלימודים. וזהו - היום אין יותר מידי...

אז ככה:

אני לומדת נטרופתיה מתכון למרק עדשים: בצל + שום (2 שיניים) לאדות עם מעט שמן וכף מים. לשים את העדשים שהשרינו בלילה. מבשלת עם: סלרי עלים + 2 ,3 גבעולי סלרי לקצוץ דק דק לכסות עם מים - ניתן להוסיף מעט אורז מלא או גריסים על מנת להסמיך את המרק עוד קצת. כשזה חצי מבושל להוסיף: 2 גזרים קוביות קטנות קישואים אפשר גם דלעת - לא חובה לקראת סוף הבישול להוסיף: כף כמון , מעט כורכום, מעט מלח, פלפל שחור להגיש עם פלח לימון.

אז מה נעשה?

עבודה
מרק עדשים
הוצאתי את הכלבים לטיול
סיימתי עבודות במקצוע אחד!!ברוך שפטרנו! כביסה - לא הספקתי ייאלץ להמתין למחר, גם התשלומים. סך הכל הספקתי כמעט הכל. לילה טוב!

עדשים ירוקות

וצריך להשרות מכמה סיבות: 1. כדי למנוע גזים אחכ.. 2. כי זה פחות זמן בישול 3 כי הם נובטים מעט ואז את מרוויחה כפול מבחינה בריאותית - כן גם בבישול

למעלה