בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo24.gif

אחלה בוקר שיהיה לכם זהו שעת השין הגיעה, אחרי התכוננות של חודש וחצי עוד כמה שעות אני אהיה שקוע במבחן הכי חשוב בחיים שלי אני כבר מצויד בהכל, אפילו אטמי אוזניים הבאתי (2000 איש שידחסו לאולם אחד זאת לא האוירה האידיאלית למבחן
). מה שחסר לי רק תפילה כנה שלכם לישוע ראב אלמג'ד שיעמוד לצידי היום כמו שעמד לצידי תמיד, שיתן לי את הכוח לעבור את המבחן המייגע הזה בשלום ובהצלחה.
סלאם אלמסיח מעקום

stars blanket

New member
בוקר טוב ובהצלחה!

שהאל וישוע יברכו אותך ויעזרו לך במבחן! תצליח תצליח תצליח. כן יהיה. אמן

michaeld1

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

מרים תפילה לישוע רב אלמג'ד למען יושיט עזרה לאלפא במבחן הגורלי שיעבור היום
שיהיה בהצלחה. אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמתאחדים בתפילה למען אלפא היקר../images/Emo24.gif

שישוע אדוננו היקר, שאמר שאניא יתכם כל הימים..יהיה נוכח לידך גורג במבחן, יתן לך חוכמה וריכוז, כי תרגיש רגוע ובטוח, יודע ושמח, אלוהינו ראב לאמג'ד יתברך שמך לעד, תסתכל על כל ההשקעה שגורג עשה ותן לו את הפרי הטוב בשם ישוע המשיח, שיצליח ויעבור את המבחן בציון גבוה, ותחושה נפלאה, כי הוא בנך ששם את כל תקוותו אצלך, ומי שסומך עליך אלוהים אתהלא מחזיר מאוכזב, הללוייה תודה אדוני האהוב על הכל-אמן

salt of earth

New member
אלפא בהצלחה לך

אני מרימה עבורך ועבור סמי תפילה שתצליחו במבחנים שלכם, שאלוהים ייחזק אותכם בשעת המבחן. ושתשרוד את הבחינה הארוכה הזאת
ונאכל מהחלוואן של הרישיון

תודה חברים../images/Emo140.gif

תודה חברים על התפילות שלכם, אתמול חזרתי ממש עייף ישנתי ב7 וקמתי רק עכשיו, האמתי המבחן לא היה קל, הרגו אותנו עם החלק התיאורטי, בס מקווה לטוב, יש עוד חודשיים עד שהתוצאה תצא ומקווה שתהיה חיובית. עכשיו אני צריך לעשות סוויץ ולהתחיל ללמוד לביקורת, יש לי רק 12 ימים וזה לא מספיק

salt of earth

New member
יעטיק אלף עאפיה

באמת כל הכבוד על ההתמדה. הסוויצ' הכי טוב שאפשר לעשות הוא לקחת יום אחד או אפילו חצי יום קצת לבלות ולנוח, אפשר גם לטייל קצת. ואז להיכנס שוב לכוננות של הלימודים
בטח תגיד שאין זמן, אבל באמת עדיף להתאוורר קצת ולשנות אווירה ואז להמשיך למבחן השני

למעלה