בוקר טוב

האדמור

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אני מבולבל. מי המנהל?. למי אני צריך ללקק?. לא עומד בזה יותר. חונה כתבתי יותר משורה. אני יכול להיות המנהל???????????.

האדמור, לא עשית אתמול שעורי בית

היום מלקקים לי למה? כמו שאמרתי בלי תרוץ ובלי סיבה אבל זה הכי בטוח אצלי אין משוא פנים אצלי אין משוא אצלי אין אצלי

אופסססססס פיספסתי

נכנסתי בטעות ל"סקס אחר" או ל"תמיכה אינטימית" מתבונן היטב בכותרת לא, אני ב"נוסטלגיה" אז זהו הליקוקים אצלכם זה נוסטלגיה אצלי זה באקטואליה הולך ללקק קצת בפורומים רטובים יותר. יום טוב לכלום.

גל-עמית

New member
בוקר טוב לכל המלקקים והמלוקקים...

....הנושא שלעיל, מזכיר כמה בדיחות בנושא....מפאת קוצר הזמן ורוחב היריעה - לא ארחיב... רק ארמוז לכך שמשמות התואר/הפועל שבכותרת אפשר להבין אזהרה..... והיא: פיספסת - אתה בקקי......איכס......
וכמו שנאמר באידיש בנשוא אחר, אבל יכול להיות מושלח גם כאן: "איך בין אין דראעק - טיף אין דראעק" [אני בקקי - עמוק בקקי] מה שלא יהיה - שיהיה רק טוב.... יום כתום לכולם.

ובלי להכנס

לפירוטים ולדיווחים קראתי לא מזמן מישהו שזה התחביב שלו קראתי כי לא ידעתי מה מצפה לי בהודעה כל אחד וטעמיו עימו ומשום מה זה תרתי משמע פתאום

גל-עמית

New member
תחביבים" משונים לו לאדם...../images/Emo132.gif

כמוך, כמוני - לא אכנס לפירוטים. "איש הישר בעיניו-יעשה"

אדמור בבקשות כאלה יש לפנות אל

המנהלת הכללית - אל מגי. והניהול מחייב ל-כ-ת-ו-ב!!! ואתה מה זה קמצן במילים... אבל יש לך לפחות יתרון אחד, אתה לא מקמץ ב-נישוקים
ועוד לא סיפרת על תל-עדשים

האדמור

New member
תל עדשים.

יום שבת. קמתי ציחצחתי שיניים. ונסעתי עליז וטוב לב למיפגש. לא היה משהוווווווווווווווו סתם יום של פירסומות... אבל...הנשים שם. משהו נשיקותתתתתתתתתתתתתתת

למעלה