בוקר טוב

טליW

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

כולם בכוננות ספיגה? אני אוהבת את הריח שבאוויר... הריח של האביב.

SILIVAS

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

לצערי הרב הרחתי ריח של סיגריות מהשכנים שלי
אתמול היינו בקניות, איזה בית משוגעים
חזרתי הביתה, עדכנתי את טבלת ההוצאות והרהרתי עגומות שבחודשיים האחרונים היו לנו הרבה מאוד הוצאות
ולא ניתן היה להצטמצם בהם. אה וגם גיהצתי, נשאר לסדר את הניירת במקום מקווה לעשות את זה היום טוב מספיק עם העגמומיות, שיהיה יום טוב ומוצלח לכולם

perhay

New member
בהצלחה בהצגת הבכורה!

האם תרצי לחלוק איתנו באיזו הצגה מדובר?

בכיף - זו הצגה מאת קישון

"הכתובה" (שעולה גם בקאמרי בימים אלו) אני בתפקיד הבת איילה בורוזובסקי שעומדת להתחתן והאמא של החתן דורשת לראות את כתובת הוריה.ההורים, יוצאי קיבוץ לא מוצאים את הכתובה ומבקשים עזרה מהקיבוץ. אליהם הביתה מגיע נציג הקיבוץ לעזור, אבל הוא מחזר אחרי איילה והיא נופלת בקסמיו.בסוף, הכתובה נמצאת ואיילה ניפרדת מארוסה לטובת בן הקיבוץ. בקיצור - קומדיה מצחיקה שרלונטית גם היו למרות שניכתבה בסוף שנות ה 50. תודה על האיחולים.

בוקר מצויין - סוף כל סוף יצאתי

מהעצלנות שתפסה אותי בשבועות האחרונים ואתמול התחלתי את נקיונות הפסח הילדה נרדה ב 10 בלילה ואני התחלתי את כל החדר שלה יסודי מאלף עד תו כולל ארונות ומיטה וחלון וקירות והכל הכל מבריק היום אני אנקה את החדר שלנו בגלל שכתבתי כאן את התוכנית אז קיבלתי מרץ אתמול

perhay

New member
לא הכרתי את ההצגה הזאת של קישון

הולכת לחפש את הטקסט. הבנתי שמנחם גולן צילם סרט על אותה הצגה. כנראה שיש דברים (הצגות, סרטים, ספרים) שלא פג תוקפם.

שיהיה לך המון המון ../images/Emo50.gif

אני אחשוב עלייך - מבטיחה לצערי לא אוכל לבוא, אבל מחזיקה לך אצבעות

iditush forever

New member
בוקר טוב.. חזרתי עכשיו מסידורים

ת'אמת שלא עשיתי שום דבר מיוחד בבית חוץ משתי מכונות כביסה, תליתי את שתיהן לייבוש. עשיתי ספונג'ה כי הבית היה מלא אבק!! אי אפשר פשוט היה ללכת פה יחפים מבלי שהרגליים תתמלאנה באבק. אז לאחר שסיימתי לנקות ולשטוף את הבית, עברתי על השירותים והאמבטיה, התרחצי ויצאתי מהבית. הלכתי לקניון... מה שהתברר כטעות, הקניון (קניון מלחה) פשוט מפוצץ בילדים ואנשים שעושים קניות של אטרף לפני פסח. פשוט טירוף טוטלי מה שהולך שם!! קניתי לי כמה מתנות לחג, חחח החלטתי לפנק את עצמי. בגדים לחג ועוד כמה בגדי ספורט (לחדר כושר) מחנות נייק, שני סטים מהממים וחדשים של מצעים מכיתן, אחד בירוק עם דוגמאת פרחים עדינה והשני בכחול ולבן עם דוגמאת עיגולים משהו יפייפה. ובסוף קניתי בסופר-פארם לי ולבנזוגי שני בשמים חדשים לאור המבצע של 50% הנחה על בשמים בסופר-פארמים. קניתי גם פרחים, וסתם התחשק לי בקבוק יין.. יום פינוקי כזה. חזרתי הביתה עם חיוך על הפנים, אני מתה על שופינינג
.

למעלה