בוקר טוב

liri לירי

New member
יואוו יעלי אני לא מאמינה

איזה עולם קטן. גיא, הילד שנפטר, הוא החבר הכי טוב של האחיין שלי {בן אחי}. כל שבת היו משחקים יחד בבריכה המקומית. מס' ימים לפני המקרה בן אחי היה אצלו, והספיק לצלם אותו בפעם האחרונה כדי שתמונתו תהיה בפלאפון שלו כשהוא מתקשר. אני לא מאמינה כמה העולם קטן. המורה של גיא גם היא היתה בחו"ל וחזרה ביום שני, ואז בישרו לה את הבשורה המרה. אלוהים שמור נא עלינו ועל ילדנו
יהי זכרו ברוך

Y A E L I 37

New member
ליריקה ../images/Emo201.gif

מאותו רגע שאמא סיפרה לי אני לא בנאדם. אין לי מצברוח לכלום ואני גמורה. איזה אסון. באמת עולם קטן. איזה ילד יפה הוא היה... אני עדיין לא הורדתי תמונות למחשב והסרט שהסרטנו עדיין במסרטה. פשוט אין חשק. חגי רוצה לראות את הסרט ולשמוע חוויות ומוצא הורים שבורים. ה' ישמור ויתן כוחות לאמיר ומילנה ולמשפחתם. אני מצטערת שלא היה לי זמן לשוחח איתך בטלפון כי האכלתי את הקטנים. אני אתקשר יותר מאוחר כשירדמו. שנשמע רק בשורות טובות....אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
וסליחה שאני לא כותבת בפורום , אני צריכה להרגע מהשוק. ההורים שלי ואחותי שבורים ולא עוזבים אותם. פשוט טרגדיה. שולחת לך נשיקות ושנשמע בשורות טובות.

anana

New member
שמחה מהולה בעצב

לא קל יעלי... ואני משתתפת בצער המשפחה..זה כואב לשמוע דבר כזה.. וברוכה הבאה בשובך הבייתה..

למעלה