בוקר טוב

Y A E L I 37

New member
בוקר טוב ../images/Emo23.gif

חזרתי היום מחו"ל ,בשעה 7 בבוקר נחתנו ומשם ישר נסענו להוריי לראות את הילדים. איזה התרגשות. יש מלאאא תמונות , היינו במוזיאון המרציפן בבודפשט ואשלח בערב תמונות. ועכשיו לצד העצוב - לפני חצי שעה אמא אמרה לי יעלי אני רוצה לספר לך משהו שלא יכולתי לספר לך כשהיית בחו"ל. נכד של חברים טובים שלהם , שהם יותר ממשפחה שלנו,נפטר בשבת , הוא שיחק עם אחיו ,השתוללו, הילד נכנס בחלון זכוכית, הזכוכית פגעה לו בעורק הראשי וגיא נפטר. ה' ישמור. ילד בן 8 בסך הכל. אני לא מפסיקה לבכות ולא מעכלת. איזה אסון נוראי.ירד לי כל המצברוח מהטיול ואין לי חשק לכלום. יעלי

ady18

Well-known member
ניסתי את המתכון של הדג סול שלך ותודה

הוא יצא טעים אבל יותר אוהבת את המטוגן...

אוי לא נעים ועצוב מאוד לצד זה ברוכה השבה../images/Emo140.gif

משתתפת בצער המשפחה
לכי לנוח קצת יעלי היקרה ואז תתאוששי מהנסיעה ומהבשורה הלא נעימה חיזזיק ואימצי

Y A E L I 37

New member
תודה זיווי

קשה לי לנוח הראש לא במקום מאז הבשורה המרה. אני מטושטשת מאוד, מאתמול בבוקר אני ערה, ב 12 בלילה אספו אותנו מהמלון לכיון השדה ומאז אני ערה. אתמול בטיול לברך הדנובה הייתי עצובה ולא ידעתי על הטרגדיה. אמרתי למנש משהו מציק לי , עצוב לי, אני רוצה הביתה,ואמרתי לו יש לי הרגשה לא טובה. ראיתי בחלום את אימי מדליקה נר זכרון. הים כשבאתי לראות את הילדים ראיתי נר דולק נולא נפל האסימון. איך אפשר לנחם מוות כזה? אני עדיין לא מעכלת את מות ערד
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה עולם רע. סליחה שאני מדכאת אבל ככה אני מרגישה כעת.

pirge

New member
יעלוש יקרה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifזה נורא לאבד ילד. שולחת

לך
חזק.

איליי1

New member
מקרה איום, כל המדינה הזדעזעה איתם...שלא ידעו

עוד צער. איליי.

יעלייייייייייייייייייייייי ברוכה החוזרת מחו"ל

מקווה שנהנית בחו"ל עצוב היה לי מאוד כששמעתי בחדשות על המיקרה ועכשיו כשאת מספרת שוב כואב מאוד. בשורות טובות לכולנו

Y A E L I 37

New member
הוריי נוסעים אחרה"צ

לנחם ואני ומנש נלך יום ו' בבוקר. אני ואמיר [האב של גיא] גדלנו ביחד ועכשיו איך אני אנחם אותו? פשוט לא נתפס לי
אני מתה מעייפות מהטיסה ומכל היום והראש לא נותן מנוח. לא פרקתי מזוודות עדיין, אני נטולת אנרגיות.

מאיוש י

New member
עצוב נורא אתמול הייתי

אצל רופא השיניים שלי והוא סיפר לי על זה האבא של הילד הוא עובד המעבדת שיניים שלהם וכל המרפאה הייתה בהלם מזה ממש נורא שינחמו מהשמיים ולא ידעו עוד צער

יעלי חמודה ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

עצוב מאוד לשמוע משתתפת בצער המשפחה

T noki

New member
עצוב מאד../images/Emo10.gif

מקרה מזעזע, ברור שאי אפשר לנחם את ההורים והסבים. שמעתי שההורים תרמו את איבריו להשתלה, והצליחו להשתיל קרנית של הילד בילד קטן עם עיוורון, ובכך הצילו את מאור עיניו. זה לא יחזיר את הילד לחיים, אבל לפחות נותן מעט נחמה שבמותו הציל אחרים.

למעלה