בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif

היום הולכת לראיון ולמעשה כבר אחרי זה לפגישת צוות, כך שנראה שהרשמתי את האחראית בשיחת טלפון, ומקווה שזאת תהיה עבודה נורמלית לעומת העבודה בחנות. אגב- זאת מלאכי עליון, החלטתי על שינוי
מה התוכניות לסופ"ש
שבת שלום וסופשבוע נפלא

Musi© Gi®l

New member
אני יודעת למה שינית את השם

שאני לא אדע לזהות אותך ואז לא אגיד לך כלום על השרשורים האלה
סתם. בוקר טוב. אני לא בקטע של לישון לאחרונה כנראה. אוףףף
תוכניות לסופ"ש להתפלל לשביתה ביום ראשון ולקוות שמחר אני אקום ולא אראה עוד שרשור שפתחת על כלום

dudmel

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo120.gif

בהצלחה בעבודה, בבחנים ובכל מה שאתם מתכננים לסופ"ש
לי יש עוד מעט בחן, ואח"כ, כרגיל, עבודה עד צאת הנשמה. אחלה סופ"ש לכולם

בוקר טוב ודאדאיסטי לכולם.

היום היתי קצת, אבל ממש קצת פרודקטיבית. בבוקר הלכתי לקנות לכה שקופה לעץ (כי אין לכה שקופה למצות) ןאח"כ קניתי מנגנון לבניית שעון. ועוד מעט אני מתכוונת להתחיל בפרוייקט שלי- "דברים שאפר לעשות עם המצות שנשארו מהחג". הדבר הראשון שאנה הוא שעון קיר ממצה.. אם למישהו יש עוד רעיונות למה אפשר לבנות ממצות- שרשרו אותם. אה, וגם הלכתי להחליף חולצה שאחותי קנתה לי במתנה, אבל הכל בחנות היה מכוער וחסר טעם, ואז הלכתי לחנות אחת ליד- ושהם היו דברים ממש יפים. אז פיציתי את עצמי וקניתי שמלה של "כוסיות" (לא הגדרה שלי, אלא ציטוט של המוכרת). חבל שאחותי לא יכלה להיות קצת יותר בעלת יוזמה וללכת חנות אחת קדימה. הסבל שאני צריכה לעבור בגלל עצלנות של אנשים. זה פשוט לא להאמין. זהו. אין לי דברים מענינים לספר.

תעשי סט שלם ממצות

מעמד לעפורונות, קופסה לדפים.. את יכולה גם לצפות קלסר או בלוק לכתיבה (או שהוא לא ישרוד את הלחץ מהכתיבה?) את יכולה לעשות מתקן לשלטים שלט לדלת תחתית לעכבר

אפרופו קופסא למצות

היתה לנו עבודה (באותו קורס) בנושא של "אבסורד". בעבודה זו עשיתי קופסה למצות (נו, מהמרובעות הנמוכות האלו..) שעשויה מלחם. את העבודה טרם זכיתי להגיש- הודות לשביתה..

Lir האחת

New member
ערב טוב ../images/Emo68.gif

איך היה בראיון?? אני מקווה שהלך טוב! תתחדשי על הניק! יש לי חבר טוב שעבר השבוע לאילת (
), והוא מגיע הסופ"ש למרכז לביקור. אז כנראה שאפגש איתו היום בערב. סופ"ש נעים לכולנו

ערב טוב!../images/Emo48.gif

הרגע קמתי משנת צהריים אחרי שהייתי ממוטטת.. העבודה נותנת את אותותיה.. היה שבוע ממש מעולה, הזמן די טס (וזה טוב, כי כשהשתעממתי זה לקח נצח..) ואפילו הרווחתי כסף
סופ"ש נעים!

למעלה