בוקר טוב

yair75

New member
ב-20/3 פוליקר מופיע בירושלים?!

למה לא מפרסמים את זה בשם מקום????

willo1

New member
בוקר טוב../images/Emo20.gif

אני פותחת הודעה חדשה כי זה נושא שאני אדבר עליו פעם אחרונה. אני מאוד שמחה שהצטרפו חברים חדשים לפורום אבל.. כמו שכתוב למעלה וכמו שקרן כבר כתבה פה באחת ההודעות- הפורום לא דן בחייו האישיים של יודה. אני מניחה שכל אחד מאיצנו היה רוצה לשמור על חייו הפרטיים לעצמו. בקשר לשיעורי ההיגוי, אני לשמחתי את הבגרות בלשון כבר עברתי, וכמוני כולם פה. ככה שאת בעיות התחביר השאר לנו בבקשה. או לפחות לי. אני זו שצריכה להתמודד עם מחיקת הודעות ואם לי אין בעיה עם זה אז זה בסדר גמור. ועוד דבר בכלליות, הודעות שלא קשורות לנושא העיקרי של הפורום (שזה יודה למי ששכח) יימחקו אוטומטית. מה גם שהודעות על חייו האישיים של יודה לא רק יימחקו אלא גם המשתמש שכתב את אותן הודעות ייחסם מהפורום. פשוט מאוד. אני מוצאת את עצמי אומרת את זה כבר עשרות פעמים וזה נמאס. חברי הפורום- אין צורך להגיב על הודעות שלא קשורות ולא ענייניות לפורום, פשוט להתעלם ואני מאמינה שכולם יודעים איך להשיג אותי במקרה שצריך למחוק משהו דחוף. אז נא להתעלם וההודעותך האלה כבר יטופלו.
ויום טוב.

yair75

New member
פוליקר

פוליקר יופיע בירושלים ב-20 בחודש?! למה לא מפרסמים את זה?! רק פה זה נודע לי. תודה!!!!! אגב, אני אכן מורה ללשון. אבל זה באמת לא קשור. אם כולכם עברתם את הבגרות, אז... . טוב, אני מצפה כבר בקוצר רוח לדיסק החדש של פוליקר. יש לך המושג מתי הוא כבר יוציא אותו??? תודה.

willo1

New member
עוד משהו

אין צורך לפתוח הודעות חדשות בקצב של יריות טילים. יש את אופציית השירשור שאני מניחה שאתה מכיר.. אני מציעה לך להתשמש בזה

hilali1

New member
היי אפשר שאלה - הופעה עם מסיקה

ב-13.4.06 אמורה להתקיים הופעה של יהודה פוליקר עם מירי מסיקה בקומראן. יש לכם פרטים אולי

willo1

New member
אואה, שלום לך

הופעה של מסיקה ויודה? המממ לא שמענו על זה.. אבל אם זה נכון.. אני כל כך הולכת!

hilali1

New member
יש איפה לבדוק פרטים נוספים../images/Emo35.gif

ושלום גם לך יקירתי

ספי סול

New member
חחחח...מאיפה הבאת את זה? אני קראתי

במעריב שמירי מסיקה תופיע במסגרת פסטיבל ערד, עם... קובי אוז (ולא עם יהודהההההההההההה...)הם דיי דומים כנראה התבלבלת???

hilali1

New member
זה היה בשנה שעברה שהם הופיעו יחד

נראה לי שהתבלבלת קצת..

hilali1

New member
אין לי מושג.. ערד זה בדר"כ בקיץ

ואנחנו מדברים כאן על פסח... קראת את זה ברשת

willo1

New member
וואו, תשמעו זה לא מצחיק

יש הופעה של יודה ואנחנו לא יודעים על זה? הילה, איפה ראית שהיה כתוב על זה?

hilali1

New member
בלי לחץ בנות.. ../images/Emo132.gif

האמת שזה העידכון שקיבלנו מההפקה של מירי. חשבתי שכאן אתם אולי יודעים. מקסימום נשאל אותם. לא סיפור.

למעלה