הווו זה כן זה כן! תשאלי ותחזרי אלינו עם תשובה *מצפה*
W willo1 New member 10/3/06 #22 הווו זה כן זה כן! ../images/Emo9.gif תשאלי ותחזרי אלינו עם תשובה *מצפה*
ר רומיאו האחת New member 9/3/06 #8 אני בכל אופן יודעת איך להשיג אותך כשצריך למחוק הודעה דחוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה!!!
אני בכל אופן יודעת איך להשיג אותך כשצריך למחוק הודעה דחוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה!!!
ר רינה ד New member 10/3/06 #24 תרגיעו אנשים קבלו פרטים על ההופעה.. יודה עיניים שלי יופיע בפסטיבל ים המלח ויארח את מירי מסיקה...יודההההההההההההההההה בהופעה מלאה!!! בפסח!!! אז מי נוסע לבומבמלה???
תרגיעו אנשים קבלו פרטים על ההופעה.. יודה עיניים שלי יופיע בפסטיבל ים המלח ויארח את מירי מסיקה...יודההההההההההההההההה בהופעה מלאה!!! בפסח!!! אז מי נוסע לבומבמלה???
ס ספי סול New member 10/3/06 #25 אוווו רינה שלי איזו אורחת...רק את יכולה לדעת על ההופעות המתוכננות.... תודה שקפצת להודיע... תהיי בקשר... שוב הופעה שתקועה באמצע שום מקום...
אוווו רינה שלי איזו אורחת...רק את יכולה לדעת על ההופעות המתוכננות.... תודה שקפצת להודיע... תהיי בקשר... שוב הופעה שתקועה באמצע שום מקום...
I ira87 New member 10/3/06 #26 רינננההההה.... איזה יום זה יוצא? אני והסיפורים שלי, אוי אני כל כך מקוה הפעם באמת אבל באמת להגיע... בסוף אבל כרגיל יסתבר שזה יהיה באמצע השבוע...
רינננההההה.... איזה יום זה יוצא? אני והסיפורים שלי, אוי אני כל כך מקוה הפעם באמת אבל באמת להגיע... בסוף אבל כרגיל יסתבר שזה יהיה באמצע השבוע...
ר רינה ד New member 10/3/06 #27 אירה מה המצב מותק... רשמי לך יום חמישי ה-13/4 מוצאי החג הראשון יוווודההההה (כנראה) פותח את הפסטיבל!!! יארח את מירי מסיקה ובטח ישירו את הצל ואני יחד... חסר לך הפעם להבריז!!!
אירה מה המצב מותק... רשמי לך יום חמישי ה-13/4 מוצאי החג הראשון יוווודההההה (כנראה) פותח את הפסטיבל!!! יארח את מירי מסיקה ובטח ישירו את הצל ואני יחד... חסר לך הפעם להבריז!!!
ט טוביה המלך New member 10/3/06 #29 יודה מארח את מירי מסיקה??? לא מת עליה אבל אם הבחירה היא בין הבומבמלה לים המלח ואת אומרת שיודה פותח את הפסטיבל אז לא נראה לי שהבחירה היא קשה...ויסלחו לי כל הרוחניקים למיניהם...
יודה מארח את מירי מסיקה??? לא מת עליה אבל אם הבחירה היא בין הבומבמלה לים המלח ואת אומרת שיודה פותח את הפסטיבל אז לא נראה לי שהבחירה היא קשה...ויסלחו לי כל הרוחניקים למיניהם...
ס ספי סול New member 11/3/06 #32 היי ליז אני מנסה למצוא את התמונות מההופעה של יהודה בים המלח פסטיבל התמר את יודעת איפה שירן החביאה אותם?
היי ליז אני מנסה למצוא את התמונות מההופעה של יהודה בים המלח פסטיבל התמר את יודעת איפה שירן החביאה אותם?
ר רומיאו האחת New member 11/3/06 #34 מאיפה אני יודעת חחח חוץ מזה איך אתה יודע שיש תמונות מפסטיבל התמר?... ומה נזכרת בזה עכשיו?
ס ספי סול New member 11/3/06 #35 מה איך אני יודע...את לא זוכרת את התמונות...??? היו מאוד יפות ושמרתי אותן על דיסק כדי לקחת לפיתוח ואני לא מוצא את הדיסק עכשיו...
מה איך אני יודע...את לא זוכרת את התמונות...??? היו מאוד יפות ושמרתי אותן על דיסק כדי לקחת לפיתוח ואני לא מוצא את הדיסק עכשיו...
W willo1 New member 11/3/06 #37 פשששש אירה כל הכבוד. אפילו אני שכחתי ששמתי אותן שם אז הכל בסדר עכשיו ספי?
W willo1 New member 11/3/06 #39 ../images/Emo10.gif רינה איך זה שאוהדי מירי מסיקה ידעו על ההופעה לפנינו? עצוב..