הן גם כן התחילו להחזיר אהבה לטנק? זו בד"כ משימה של יום חמישי
3 3תיתי New member 6/2/06 #40 אוי ואבוי קראתי שפרסו זחל וחשבתי ישר על זחל של פרפר, שפרסו אותו! לקח לאסימון זמן לרדת.
ס סמדר בנ New member 6/2/06 #41 ../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif זה לא קורס חובשים.... גם אני לומדת את המונחים האלו.
../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif זה לא קורס חובשים.... גם אני לומדת את המונחים האלו.
3 3תיתי New member 6/2/06 #43 רגע, משהו חדש: בקורס חובשים פורסים זחל של פרפר? איכס! (אני יודעת שלא. אוכלים אותו שלם!)
א אימשל2 New member 7/2/06 #47 להחזיר אהבה לטנק פרושו טיפול שבועי - מיניקור, פדיקור, שמפו, מרכך ובעיקר הרבה גריז. הטיפול נעשה בד"כ ביום חמישי. הן, כנראה, לומדות את מה שתצטרכנה ללמד.
להחזיר אהבה לטנק פרושו טיפול שבועי - מיניקור, פדיקור, שמפו, מרכך ובעיקר הרבה גריז. הטיפול נעשה בד"כ ביום חמישי. הן, כנראה, לומדות את מה שתצטרכנה ללמד.
ס סמדר בנ New member 7/2/06 #48 ../images/Emo68.gif שכחת את הפן ... הן בנות, אז הטנק זוכה לטיפוח נוסף הן באמת לומדות את מה שהן תלמדנה אחרי הקורס והחפיפה.
../images/Emo68.gif שכחת את הפן ... הן בנות, אז הטנק זוכה לטיפוח נוסף הן באמת לומדות את מה שהן תלמדנה אחרי הקורס והחפיפה.