סתמי
ח חופייי New member 29/1/06 #41 חחחח הוא מנהל חדש...... הוא ממש צעיר....!! אין לי מושג איך קוראים לו....אבל הקול שלו היה מוכר אז בנות שאלו אותו אם זה הוא אז הוא אמר "כן". זה באמת עולם קטן אבל אי אפשר לדעת!!
חחחח הוא מנהל חדש...... הוא ממש צעיר....!! אין לי מושג איך קוראים לו....אבל הקול שלו היה מוכר אז בנות שאלו אותו אם זה הוא אז הוא אמר "כן". זה באמת עולם קטן אבל אי אפשר לדעת!!
ר רעות האכלנית New member 29/1/06 #36 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדוללללללל../images/Emo205.gif
ח חופייי New member 29/1/06 #43 חח המורה לגיטרה שלנו בכיתה ו' שיחק ב"לא כולל שרות".....ובאותו זמן שלמדנו איתו זה היה משודר....לא יודעת למה אבל זה הזכיר לי את זה!
חח המורה לגיטרה שלנו בכיתה ו' שיחק ב"לא כולל שרות".....ובאותו זמן שלמדנו איתו זה היה משודר....לא יודעת למה אבל זה הזכיר לי את זה!
י ילדה שח2ל על הזמן New member 29/1/06 #44 ../images/Emo39.gifצהריים טובים לא מרגישה טוב כואב לי או יותר נכן מגרד לי הגרון! ואני מרגישה שיש לי בראש פצע פתוח אני נוגעת ושורףף לי כאילו יש לי דם יבש או משו אמרתי לאמא שלי לבדוק ואין כלום וכואב לי עכשיו כל הראשש!!! מחר אני ילך לרופא.. מיכושית תרגישי טוב!!!!
../images/Emo39.gifצהריים טובים לא מרגישה טוב כואב לי או יותר נכן מגרד לי הגרון! ואני מרגישה שיש לי בראש פצע פתוח אני נוגעת ושורףף לי כאילו יש לי דם יבש או משו אמרתי לאמא שלי לבדוק ואין כלום וכואב לי עכשיו כל הראשש!!! מחר אני ילך לרופא.. מיכושית תרגישי טוב!!!!
י ילדה שח2ל על הזמן New member 29/1/06 #49 ../images/Emo39.gifתודעעע../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif
י ילדה שח2ל על הזמן New member 29/1/06 #50 ../images/Emo39.gifתודעעע../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif
י ילדה שח2ל על הזמן New member 29/1/06 #52 ../images/Emo39.gifתודעע אורהה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif
א אביחי 33 New member 29/1/06 #56 ערב טוב../images/Emo20.gif הלכתי ללויה של הרב כדורי וכנראה לא התלבשתי טוב וחזרתי כולה חולה מת מיכל ונופר תרגישו טוב נשמות שיהיה אחלה של ערב
ערב טוב../images/Emo20.gif הלכתי ללויה של הרב כדורי וכנראה לא התלבשתי טוב וחזרתי כולה חולה מת מיכל ונופר תרגישו טוב נשמות שיהיה אחלה של ערב
K Koala Girl New member 29/1/06 #57 ערב....../images/Emo205.gif עשיתי חמשו"ש בבסיס (לחסרי הבנה-הייתי שם חמישי-שישי-שבת) וחזרתי רק היום בבוקר... ואני עייפה אז לילה טוב
ערב....../images/Emo205.gif עשיתי חמשו"ש בבסיס (לחסרי הבנה-הייתי שם חמישי-שישי-שבת) וחזרתי רק היום בבוקר... ואני עייפה אז לילה טוב
ר רעות האכלנית New member 29/1/06 #58 ערב טוףףףףףףףףף../images/Emo205.gif כמו שמיכי היתה היום אצל הרופא גמני הייתי היום אצל הרופא כי אני השתעלתי מלאאא ועכשיו אני צריכה לקחת 3 פעמים ביום סירופ בעעעעעעע ערב טוב לכולם
ערב טוףףףףףףףףף../images/Emo205.gif כמו שמיכי היתה היום אצל הרופא גמני הייתי היום אצל הרופא כי אני השתעלתי מלאאא ועכשיו אני צריכה לקחת 3 פעמים ביום סירופ בעעעעעעע ערב טוב לכולם