@| בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

Cote dOr

New member
אל תוציא אותי פרזיט

אני שעה אחת אחורה, ואני קמתי שעה לפני שכתבתי את ההודעה. חוץ מזה אני בחופש, שמקנה לי את הזכות לקום כשאחפוץ, ולשתות ממוסה עם ארוחת הבוקר (בעיקר כדי שימוסס את הפחמימה). חוץ מזה, אתה אחרי לילה רצוץ, איך אתה עוד ער? יאללה, פיפי ולמיטה.

amet

New member
פרזיט? זו מילה עדינה

מז"א אתה קם שעה קודם. אני רוצה להבין, אתה הגעת לכאן ואני קיבלתי אותך בחום נעים מלטף ורגוע ואתה אפילו לא מספר לי מאיפה אתה, ומה אתה עושה. דבר שני הימים הקשים עדיין עוברים עליי מחכה למתוק שלי שיבוא כבר והוא עדיין בעבודה. הצייייייייייייייייייייילוווווווווווווווווווווווווווווווו. כך שפיפי אני עושה אבל למיטה אני לא נכנס הפעם בלעדיו!!!

Cote dOr

New member
אתה יודע מה, אתה צודק

זה לא אומר שאני טועה, בוא ונבהיר את זה ככה מראש, אבל אתה צודק. אני אור, בחור עליז ונעים הליכות. גר לי בשלווה כמעט מעוסה באירופה, ומבזבז את שפיותי עד תחילת שנת הלימודים הקרבה עלינו. בנוגע לנקודה השניה שבדברייך, עדיף לחקות ולדעת שיש לך עם מי להיכנס למיטה, מאשר לקום באחת ולדעת שתחזור אליה כמו שקמת בה, לבד! ואם זה לא מנחם אותך, אני אגיד, אוי פשוש מסכן שלי ושנינו נסתכל על הצד החיובי, שלפחות אחד מאיתנו ילך לישון, ולשני יש למה (למי) לחכות. הכל באשמת ELP שהתחיל הודעה דכאונית, או אולי זה בגלל שגם אני אכלתי פיצה (אם תפתחו עליי עיניים על כל פחמימה...). וכמעט ושכחתי, באמת תודה רבה על קבלת הפנים החמה, המלטפת והרגועה. יבוא יום ואברך את הנמצעים באותו מטבע. בנתיים אלך לי לסיגריה.

Cote dOr

New member
הבהרה קטנה

זה לא שאני סתום, טוב זה לא רק זה שאני סתום, אני גם דיסלקט (כשאלוהים טוב אלייך, כסף זה לא אישו). ככה שאם טעויות הכתיב שלי באמת חורעות לכם, תתגברו. נ.ב. אני משוכנע שגם בהודעה זאת חבויות להן טעויות, ואני באמת מנסה, אבל לא הולך לי.

amet

New member
אפשר לקבל סיגריה???

או שזה איזה סיגרה מגולגלת עם פחמימות וחלבונים
איפה אתה באירופה מותר לדעת?

Cote dOr

New member
מותר גם מותר

ספרד. מותר גם לדעת עוד פרטים, אבל אני שם את הגבול בכל מידע שנוגע לחשבון הבנק, או כמות הפחמימות (המספרים כמעט זהים, ההבדל הוא בין מינוס לפלוס, וזה ממש לא עובד לטובתי).

amet

New member
אני אמור להמשיך לשאול

או שבמכה אחת אתה שופך פה את ה................המממממ...... ובגללך הדלקתי סיגריה והכנתי לי קפה שזה מלא קלוריות לשעה זו

Cote dOr

New member
תראה, תשמע

מעבר לעובדה שאני חש כמו בשאלון של יאיר לפיד (ורק נהנה מהתחושה אגב), אני לא יודע איזה עוד פרטים יש לשפוך. וזה בסדר, תאשים אותי. באותה הזדמנות אני לוקח את האשמה על הרעב העולמי, מחלות חשוכות מרפה וננסי ברנדס. אולי תנקוט בשיטה יותר KGBית, תסנוור את עיני באזרת מנורה שמשתלשת יתומה מהתקרה ותקריא לי את זכויותיי (במידה ויש לי כאלו). חוץ מזה, ראשך קל עלייך בגלל המחסור בסוכרים (קרי עוגיות, קרי קוקי- הרי הכל יסתמן בסוף בפחמימות, לא?) אז מותר גם מ-ו-ת-ר קצת קלוריות.

amet

New member
דודו ת'דליק את האורות בבקשה

אני אנקוט בשיטה שאני אבחר מאחר ואני השואל ואת העונה. כל פעם שלא תענה, תקבל נזיפה בשיטתי הידועה לשמצה. כמה זמן אתה בספרד? מה אתה לומד שם? ומה יש לך מהפיל הזה ומהבלגים האלה??? שוט

Cote dOr

New member
התאורה לא מחמיאה לי

אני חותם שלוש שנים בספרד. לומד תאטרון ומסג'יזם (אוחצ' או לא אוחצ'?). לפני המון המון המון המון (ועוד כמה המונים) זמן חייתי לי בבלגיה. פיתחתי רומן סוהר ומתוקשר עם שוקולד, קוטדור. קוטדור אגב פרושו בצרפתית פינת הזהב (COTE - פינה, OR- זהב) וזה נופל די טוב עם שמי. but i´m a good little boy

amet

New member
מה הבעיה בתאורה?

יפה לך אח שלי אני בטוח שמחר בבוקר כשכל האחיות שלי יתעוררו תקבל הרבה הזמנות למסאג' נשמע מבטיח
אני פורש לישון בלית ברירה קוקי שלי לא יבוא בזמן הקרוב אני רק יכול לחלום להתעורר באמצע הלילה או לפנות בוקר למגע ידיו המלטפות והמחבקות חצי נחמה לילה טוב איש ייקר
וזה בשבילך שתישן טוב

S h a m i

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif...

לילה טוב לכולם... אתמול בלילה ב-21:30 אמט הוציא את פורקן הבדידות שלו עלי והחליט לשבת לי על הוריד עד שהסכמתי להגיע אליו באישון לילה. אז ככה: העפתי את שלומי מהמיטה, התקלחנו, ארזנו תיקים קטנים, נסענו להורים שלי, לקחתי את האוטו, נסענו לצפון הרחוק (שעה ו-40 נסיעה) ובדרך דיברנו אני ושלומי רבות על מה שהיה צריך לדבר. טוב שנסענו - ככה היה זמן להקדיש אחד לשני. הגענו לבית החדש. אלוהים הוא מהמם!!!!!!!!!!!!!! איזה בית פצצות!!!! נראה חדש מהשקית, גדול, מרווח, שופע אנרגיות (עדיין אל כמו הקודם - אבל אני נותן לאמט כמה שבועות עד שיציף את המקום באנרגיות שופעות), בריזה נעימה ונקיה (בניגוד לבריזה התל אביבית שמלאה פיח אוטובוסים) ומה לא... ראינו הופעה של כמה דיוות, צ'וטטנו עם גיא שעדיין תקוע עם הסרבר נטול האנרגיות, ודיברנו קצת... מצבור השמיכות יצא החוצה מהארון ואני ושלומי נרדמנו בחדר השפע. אנרגיות מצוינות העבירו עלינו 4.5 שעות שינה כאילו היו 7. בשקט בשקט קיפלנו סידרנו ויצאנו החוצה ל-2.5 שעות נסיעה למרכז הארץ. הורדנו את שלומי בעבודה, קיבלנו דו"ח 500 שקל, נסענו ללימודים וסיימנו קורס אנגלית לסימסטר הקיץ, חזרנו להורים ולקחנו את האופנוע, חזרנו הביתה לטפל בנושאים שוטפים יומיים ונסענו לעבודה עד 20 לטפל בלקוחות הלא מרוצים (כרגיל) שרק רוצים לשתות עוד ועוד... חזרה הביתה, קצת לסדר ולנקות ולהעביר ערב רגוע עם המותק שהגיע הביתה עם המשכורת החודשית שאת כולה נבזבז היום על פיצה ושתיה... איך אפשר לא ליפול אחרי יום שכזה??? אמט מותק, תודה על האירוח ותתחדשו מכל הלב על הדירה החדשה. רק טוב! שמי

amet

New member
שמי ../images/Emo39.gif שמי ../images/Emo39.gif שמי ../images/Emo39.gif

תודה לך נשמה נפלאה, צר לי כי לא קיבלת טיפול ראית איך הייתי נראה .... בפעם הבאה מבטיח לך טיפול אורגינל..... אני רואה שהשמיכות שלנו מצחיקות אותך כל פעם מחדש, תודה שסידרת לא היית צריך נשיקות לאוחצי הקטן אוהב את שניכם

kid of love

New member
אח...

שוב כיף פה נורא... אחווה שכזו... אני ממש גמור, הדיבורים האלה על שמיכות (וגם התמונה ההיא שם) גורמים לי לרצות לישון, להתקרבל, ושוב לקום בשעות מוזרות, סביב הספרה הזאת בצד שמאל של השעון (9, אוף, כל דבר צריך להסביר?) אני מזהה מוטיב חוזר של דיכאון- עייפות- פחמימות ריקות בפורום? מה קורה לכם? (מצד שני- אם זה מה שגורם לכם להעלות את התמונות...) הולך לישון. מחר יום ארוך (תוך כדי החלטתי על הפסקה ארוכה מאוד באמצע
)

s h l o m k e

New member
בשביל זה היה שווה להכנס לפורום. ../images/Emo13.gif

אהבתי את הספונטניות...... כל הכבוד

למעלה