לילה טוב ../images/Emo29.gif...
לילה טוב לכולם... אתמול בלילה ב-21:30 אמט הוציא את פורקן הבדידות שלו עלי והחליט לשבת לי על הוריד עד שהסכמתי להגיע אליו באישון לילה. אז ככה: העפתי את שלומי מהמיטה, התקלחנו, ארזנו תיקים קטנים, נסענו להורים שלי, לקחתי את האוטו, נסענו לצפון הרחוק (שעה ו-40 נסיעה) ובדרך דיברנו אני ושלומי רבות על מה שהיה צריך לדבר. טוב שנסענו - ככה היה זמן להקדיש אחד לשני. הגענו לבית החדש. אלוהים הוא מהמם!!!!!!!!!!!!!! איזה בית פצצות!!!! נראה חדש מהשקית, גדול, מרווח, שופע אנרגיות (עדיין אל כמו הקודם - אבל אני נותן לאמט כמה שבועות עד שיציף את המקום באנרגיות שופעות), בריזה נעימה ונקיה (בניגוד לבריזה התל אביבית שמלאה פיח אוטובוסים) ומה לא... ראינו הופעה של כמה דיוות, צ'וטטנו עם גיא שעדיין תקוע עם הסרבר נטול האנרגיות, ודיברנו קצת... מצבור השמיכות יצא החוצה מהארון ואני ושלומי נרדמנו בחדר השפע. אנרגיות מצוינות העבירו עלינו 4.5 שעות שינה כאילו היו 7. בשקט בשקט קיפלנו סידרנו ויצאנו החוצה ל-2.5 שעות נסיעה למרכז הארץ. הורדנו את שלומי בעבודה, קיבלנו דו"ח 500 שקל, נסענו ללימודים וסיימנו קורס אנגלית לסימסטר הקיץ, חזרנו להורים ולקחנו את האופנוע, חזרנו הביתה לטפל בנושאים שוטפים יומיים ונסענו לעבודה עד 20 לטפל בלקוחות הלא מרוצים (כרגיל) שרק רוצים לשתות עוד ועוד... חזרה הביתה, קצת לסדר ולנקות ולהעביר ערב רגוע עם המותק שהגיע הביתה עם המשכורת החודשית שאת כולה נבזבז היום על פיצה ושתיה... איך אפשר לא ליפול אחרי יום שכזה??? אמט מותק, תודה על האירוח ותתחדשו מכל הלב על הדירה החדשה. רק טוב! שמי