@| בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
@| בוקר טוב ../images/Emo20.gif

בוקר טוב חברים יקרים שיהיה לכולנו בוקר נפלא קסום ומדהים
אמט אחרי שבקושי ישן בלילה כי קוקי שלי היה צריך להישאר בעבודה כל הלילה וגם שלשום הוא עבד עד שלוש לפנות בוקר ככה זה כשהסרברים מתחילים לעשות בעיות האייקונים שלי לא עובדים לכן אייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. תודה רבה לשלומי והאוחצ' על שבאו לשבת איתי אתמול ב-12 בלילה מתל אביב סחטן על הספונטניות שמי שלומי תודה נשמות
ח'ברה תלמדו
שיהיה לכם בוקר קסום ושקוקי שלי יבוא הביתה ומהר
אוהב אותכם

בוקר ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לחברי הפורום היקרים! מה שלומכם? הרבה זמן לא הייתי כאן! אצלי הדברים נרגעו, ועכשיו חוזרים לשיגרה... אפילו יש רעיון למשחק חדש כאן בפורום שפאלקור ואני מבשלים (פאלקור- הולכים על זה?) שיהיה לכולנו יום יותר טוב מזה של אתמול... רק אושר ושלווה לכולנו!

בוקררררררר

אנאבל הייתה תקועה בעבודה אתמול עד תשע בערב, יצאה מותשת ורצוצה הבייתה, נחה קצת וחזרה לעוד יום לחוץ בטירוף... אוףףף.. אבל עכשיו היא רואה שיש אנשים שעובדים עוד יותר קשה ממנה ומוסרת תנחומים לקוקי ואמט, בתקווה שהיום קוקי יעבוד 6 שעות מקסימום, וכל הערב יקבל פינוקים מאמט (כי מה לעשות? מרוקאיות יודעות מה זה לפנק!!) סחטיין על שמי ושלומי על הנסיעה הספונטנית לחיפה!! (למרות שאני תמיד אמרתי ששמי הוא אחד במינו, מלאך וחבר אמיתי!) שיהיה לכולם יומקסים! הסופ"ש קרב ובא! (לא משנה שכנראה אעבוד גם אז... לפחות סופ"ש...)

amet

New member
שלא יהיו אי הבנות

קוקי שלי עדיין לא חזר מהעבודה, השרת המחליט להיות עקשן הפעם...... שמישהו יידבר עם אלוהים בבקשה..........

S h a m i

New member
יש לי רעיון!!!

למה שלא תלך לשים כמה קריסטלים בתוך הסרברים שלהם כמו שעשית אצלי במחשב?!?!?

amet

New member
ובאמת נראה לך שלא המלצתי

בחום רב על הפעולה הזאת... אם עשו או לא אני לא יודע קוקי לא אמר לי מה שבטוח הוא עדיין בעבודה עוד מאתמול בבוקר....

ELP

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

היו לי חלומות ממש מוזרים, חבל שאני לא זוכר בדיוק זה בטח יבוא במהלך היום. אני הולך לראות פרקים של פיוצ'ראמה שהורדתי
בוקר טוב עם הרבה הרבה הרבה דברים טובים

giloosh

New member
../images/Emo42.gifבוקר מעולה

סוף סוף חזרתי חברים יקרים
מה זאת אומרת "לא שמנו לב שהלכת"????
תודו תודו שהתגעגעתם אלי
ידעתי
אז שיהיה לכולנו יום נהדר
(ולילה טוב אף יותר
)

amet

New member
שלום גברת ../images/Emo68.gif

נראה לך שאת תקפצי ככה בלי שום הסברים איפה היית? עם מי הלכת, כמובן לאן הלכתם...... ואיפה הוא עכשיו????? גילוש ברוך השב

giloosh

New member
אני? להסביר?

דבר ראשון לא קוראים לי גברת!!!!!!!!! נא לקרוא לי כבודה
כבודי
בילה בגרמניה עם ביקור קצר לאמסטרדם וכאן הזמן לשאול אני חשבתי שהמצעד באמסטרדם היה בראשון לאוגוסט אבל כשהייתי שם ב17 לאוגוסט גם היה מצעד גאווה חביב ביותר (יש תמונות
) מישהו יודע למה כמה ומדוע? ודבר שני אפילו סוסים פראיים לא ימנעו ממני להגיע ולחגוג בתאטרון, טוב אלא אם רכובים עליהם כמה אדוניסים ערומים למחצה שיקחו אותי עימם.... מה התחלתי להגיד
קצת נסחפתי שם.... אההמ אני אהיה שם

Liroy26

New member
בוקר רגוע לכולם

ללירוי היה אתמול זיון בערב. (כן..אירוע נדיר ממש..) היה פסדר, חביב כזה. כמו כן מתחיל להתפתח אצלי פאטיש לא ברור ודי מפחיד כשחושבים על זה לגיא שרפי (אקס "כוכב נולד"). לא ברור איך ולמה אבל זה קיים. או שמא החיבה היתרה מידי מופנית לנינט?! לא יודע.. מתגעגע לנסיך שלי. יהיה פסדר!

amet

New member
בוקר טוב גם לך המלכה

אני מבין שרק עכשיו אתה עובר תהליכי התעוררות סופייים. תגיד לי, אני רוצה לשאול אותך שאלה אתה אומר אתמול היה לי זיון (זה נשמע סבבה) ואז אתה אומר היה פסדר, יענו לא משהו. ואני שאני רוצה לשאול זה לא היה בסדר בגלל שזה לא הנסיך (מאחר וסיימת ב "אני מתגעגע לנסיך שלי). האם אתה מוצא עצמך מחפש בתוך הזיונים שלך את המגע שלך הנסיך, את הזרימה את הבטחון לבטא את עצמך במיטה כמו שאתה רוצה, ? אכפת לך שנפתח את זה קצת???? אחר כך אני אדבר איתצך על הקירח שהזכרת
שיהיה המשך יום נעים

Liroy26

New member
מחפש ולא מחפש

מצד אחד רק הנסיך ידע באמת איך לגעת ואיפה. כבודו במקומו מונח. מצד שני עם הסטוצים התורניים אני מתנסה ומגשים פנטזיות שעם הנסיך למשל לא יכולתי מכל מיני סיבות. עם הסטוצים אני מרגיש נוח להיות עצמי, להסתובב בבית ערום אחרי שגמרנו, לשחק את המשחק של "אני האדון ואתה העבד". עם הסטוצים הסקס לא דורש הדדיות ודווקא חסרון מעין זה מתקבל בברכה! (תתפלאו אבל יש כאלה שמרגישים מסופקים מהאקט עצמו גם אם הם אינם מגיעים לשפיכה) מצד שני עם הנסיך הסקס לרוב היה יותר אינטימי, רומנטי. היה לי כיף לנשק אותו אחרי מבלי לחשוש שיש לו טעם של מאפירה במשרה מלאה. אין לי תשובה חד משמעית לנדון.

amet

New member
זה גם קצת מתקשר

לפינת הסקר שלך ששאלת "איך יודעים שאפשר לעבור הלאה", ככה לפחות זה נראה לי, ופתאום נראה לי (תקן אותי אם אני טועה) ש......בתוך כל הניסיון הזה החיפוש יש את ההשוואה למה שהיה. האם אתה חושב שזה תוקע אותך באיזשהו מקום? הכוונה להנות ממה שיש? כמובן שגם אתם חברים יכולים להביע את דעתכם בנושא,

s h l o m k e

New member
חשבתי שלעולם זה כבר לא יגיע...

בוקר טוב לירוי כפרה, אני מברך אותך בהגיעך למשפחת היצורים החיים. מי שמרגיש, הוא חי. סוף כל סוף אני רואה שאתה מתחיל להרגיש באמת את הכאב הגעגוע ורגשות עזים אחרים שמשוייכים לפרידה. אני שמח, ולא שמחה לעיד חס וחלילה כי אם שמחה שאתה מתחיל לעכל את הפרידה בדרך הראויה. "מצד אחד רק הנסיך ידע באמת איך לגעת ואיפה. כבודו במקומו מונח. מצד שני עם הסטוצים התורניים אני מתנסה ומגשים פנטזיות שעם הנסיך למשל לא יכולתי מכל מיני סיבות... מצד שני עם הנסיך הסקס לרוב היה יותר אינטימי, רומנטי" אין תחליף לנסיך, ואתה לא אמור לחפש תחליף לנסיך. אם תתחיל להשוות כל סיטואציה במה היא טובה יותר מהנסיך ומה פחות לא תפרד ממנו לעולם. מערכת היחסים שלך עם הנסיך אמורה לתפוס מקום של כבוד בזיכרון. היא תמיד תהיה שם. אבל, אם תשווה כל דבר חדש לזו הישנה, לא תחווה את היופי של הדבר החדש. לכן תתאמץ שלא להשוות, זה לא פוגע בכבודו של הנסיך ושל מה שהיה בניכם, להיפך, שים אותה בויטרינה בבית, תתגאה בה, נסה לא להוציא אותה בכל פעם שמישהו חדש בה, כמו כל פריט יקר ערך, אם תמשיך להוציא אותה, לבדוק אותה ולהשוות אותה, היא עלולה להתקלקל, במקרה זה להתקלקל במחשבות. אתה מנסה להתחיל משהו חדש, אם זה בסטוצים אם זה במערכת יחסים עתידים ואם זה סתם בלבד, זה משהו חדש, יש בו את היתרונות וכמובן את החסרונות. אבל נסה לחוות כל דבר חדש בחיים AS IS ולא תוך כדי השוואה למה שהיה קודם כי הרי אז פספס את החוויה למעשה.

Liroy26

New member
אין כאן עניין של מחזור

אני אחרון האנשים שימחזר. (אשפה בקושי אני ממחזר אז בני זוג??) כבודו של הנסיך מונח במקומו ואין לי כוונה לחפש מישהו שיחקה אותו נהפוך הוא. במערכת היחסים שנגמרה היו הרבה דברים שקיבלתי כמו שהיו לא מעט דברים שחסרו לי. היו המון דברים שהגשמתי אבל כאלה שנשארו בגדר הפנטזיה. מבחינתי אני מרגיש כאילו אני מפלרטט עם הזוגיות - מצד אחד נורא רוצה לאהוב, להתאהב, להתרגש מצד שאני אני בורח מכל מה שמריח כמו התחייבות. אין לי כאן איזו שהיא תובנה או תשובה חד משמעית, מניח שגם אין לזה.

Cote dOr

New member
קמתי

רואים שהיום מתחיל רע. קמתי, לקחתי פעמיי למטבח ואכלתי את פרוסת הלחם המעופשת שלי (תפסיקו לנעוץ בי עיניים, אז אכלתי פחמימה, אז מה?). בעוד שבועיים יהיה טוב, ועד אז נתאפס על עצמינו ואולי נעשה כביסה. יום טוב.

amet

New member
בןקר טוב גם לך ../images/Emo39.gif

בהחלט שעה טובה להתחיל את היום פשוט נ-ה-ד-ר . האופטימיות שלך באופק....... איך הח'ברה אומרים יפה לך פזור

למעלה