בוקר טוב שבת בבוקר קריר קמתי ל..ישתות לכסות אותכם ואני חוזרת לישון.
ט טאKילה New member 24/3/07 #1 בוקר טוב../images/Emo20.gif../images/Emo96.gif שבת בבוקר קריר קמתי ל..ישתות לכסות אותכם ואני חוזרת לישון.
בוקר טוב../images/Emo20.gif../images/Emo96.gif שבת בבוקר קריר קמתי ל..ישתות לכסות אותכם ואני חוזרת לישון.
ט טאKילה New member 24/3/07 #3 שששש אל תצעק הנה הבאתי משו מה רע במאלט*סטאר תראה איזה יופי העולם הפוך נו
א איש המחץ New member 24/3/07 #4 אף אחד לא שומע מלבד זה יש בחוץ שומר סף ככה שגם אם שומעים , שומרים רק מי שקרובים לנו. אל לך לדאוג, איש המם לא ילשין העולם אפוך גם במציאות וחבל
אף אחד לא שומע מלבד זה יש בחוץ שומר סף ככה שגם אם שומעים , שומרים רק מי שקרובים לנו. אל לך לדאוג, איש המם לא ילשין העולם אפוך גם במציאות וחבל
ט טאKילה New member 24/3/07 #6 הנה הצליח לי... הבירה ישרה יששששששששש חבר אחד שלי שם לי במחשב תוכנה מדליקה, אני עוד לומדת אותה, וואלה כייף.
הנה הצליח לי... הבירה ישרה יששששששששש חבר אחד שלי שם לי במחשב תוכנה מדליקה, אני עוד לומדת אותה, וואלה כייף.
א איש המחץ New member 24/3/07 #8 שיגעון תמשיכי כך כל דבר שניתן לישר תישרי גם כאשר יש דברים גם כשמיישרים אותם אוטוטו חוזירם למקום העקום בדרך כלל בצורת בננה
שיגעון תמשיכי כך כל דבר שניתן לישר תישרי גם כאשר יש דברים גם כשמיישרים אותם אוטוטו חוזירם למקום העקום בדרך כלל בצורת בננה
א איש המחץ New member 24/3/07 #10 מה זה חשוב כל דבר ניתן לישר בתוכנה שיש ברשותך או שיש לי טעות ?? ניראה שאת לא בכיה דיו בישורי בנונות ? חחח איך עוברת השבת?? עוברת על הצד הטוב או הרע??
מה זה חשוב כל דבר ניתן לישר בתוכנה שיש ברשותך או שיש לי טעות ?? ניראה שאת לא בכיה דיו בישורי בנונות ? חחח איך עוברת השבת?? עוברת על הצד הטוב או הרע??
ט טאKילה New member 24/3/07 #16 פוטו שופ משו..... זה מגניב, אני צריכה ללמוד עוד הרבה, בנתיים אני משרבטת מה שיוצא.