בוקר טוב

snoopy36

New member
נתבקשתי למסור...

שהתלמיד הסתדר עם ה-GPS האנושי... הגיע בשלום לעיר הקודש... ביקר כבר בתחנות 1 ו-2...כרגע בשלישי... מקווה שהם נהנים ולא נשרפים בשמש...

snoopy36

New member
תשלום בסך...........יתקבל בברכה...../images/Emo9.gif

ובהזדמנות זו,הרשי לי להזמין את כל ה"הוז אנד הוז" שבפורום, הרוצים לתייר בעיר הקדושה בכל היקום... תאמו מראש,והכינו ארנקכם, וה-GPS האנושי בשמחה ילווה אתכם...

navy123

New member
../images/Emo42.gif בוקר נהדר...

אחרי יום מנוחה אתמול בבית, חוזרים לעניינים
שיהיה יום מופלא

snoopy36

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo42.gif

אז גם אני לא אנקוב בשמות....... בהצלחה לאלה שיצאו על טפם לטיולים בארץ הקדושה...תהנו....
ואני פותח בוקר של יום חדש... בוקר של יום מיוחד ממש.... מהיום ועד לסף חופשת הקיץ, אבלה ברצף עם בני ללא סיג וחייץ... נסתובבה ברחבי העיר ביומיים הקרובים, ובשישי לאילת נדרים... נבלה שם עד מוצאי-שבת, נצפין חזרה אחרי הנאה ונחת... יום א' יחזור לאימו, ולמחרת יתחיל גן-עירייה...חדשה דרכו...

zomery

New member
בוקר נינוח ושליו ../images/Emo192.gif

איזה כיף היום יש חזרה עם הלהקה
אז נביא אותה ב-BIT
בקרוב ההופעה

תקדיש לי שיר??????????

"את כמו השקטטטטט,באה והולכת....."...וואווו וואוווו ילללללה בקרוב נפתיע כבר בחזרות..נשיקות, ואייזה כייף שנשאר לי סלט כזה טעים...תנק'ס.

zomery

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

שונרא 30

New member
זומרי ידידי

עכשיו הבנתי לאן נעלם הסלט שלי. תזכיר לי שבפעם הבאה שאני מכינה בראוניס שאתה לא הולך לאכול מהם להתקשר אליך ולספר לך עליהם בפרטי פרטים
שונרא |חתול שמתחיל להתרעב|

zomery

New member
שונרוש החתולית

אהה אם ככה אני יחטוף את הבראוניס הללו מבלי שתרגישי וככופר לשיחורם אדרוש שתטעמי מהסלט שלי אחרת...

zomery

New member
שונרוש החתולית

אהה אם ככה אני יחטוף את הבראוניס הללו מבלי שתרגישי וככופר לשיחורם אדרוש שתטעמי מהסלט שלי אחרת...

snoopy36

New member
אתם מחפשים איזה...

גיטריסט אחד?????????????? אני יכול להמליץ...

../images/Emo199.gifלכי לישון

כמה הזדמניות כאלו כבר יש לך?! שיהייה לך אחלה יום מותק!

למעלה