בוקר טוב

איזי בת

New member
בוקר טוב ../images/Emo199.gif

רוצה לחזור לישון אבל הופ למקלחת ולעבודה.... בוקר טוב לכולם...

איזי בת

New member
איזי איזי אבל.....

כבר בעבודה, אולי הימים האחרונים של מקום העבודה הנוכחי..... מתלבטת ביני לבין עצמי....

הכל בגלל הכבלים../images/Emo46.gif

אתמול בערב היתה תקלה אזורית בכבלים. לא היה אינטרנט. גם בלילה לא היה אינטרנט. כמובן שזה אומר שלא היתה שיחת סקייפ ולא ראיתי את התרופה שלי אתמול. הבוקר קמתי עם חום
אז נשברתי והזמנתי תור לרופאה (למחר. בטח למחר. הרי הסיבה שלא רציתי בגללה ללכת לקופ"ח היא שאין לי כח לחכות בתור). עכשיו אני גם מסכנה, גם אומללה, גם מתגעגעת וגם עם חום
את היום הזה אני אקדיש לסידורים אחרונים ללוויה שלי (בכל זאת מגיעים אורחים מחו"ל). החלטתי שאני רוצה "כמו" לוויה נוצרית (בארון פתוח שעוברים ואומרים שלום), אז הזמנתי לי להבוקר איפור נסיון
(תדעו לכם שהפולנית שלי משתפרת מרגע לרגע). שיהיה יום טוב לכולם

תעשי טובה

שההלוויה תהיה בין 17 ל-19
פשוט מזג האוויר נעים בשעות האלה ומאוחר יותר יש
ובטח תכעסי אם לא אגיע להלוויה שלך...

רגע רגע רגע....../images/Emo101.gif

מה קורה פה???.!!!!!!!!!!!!!!!! שמ"מ! להירגע ןמיד! מתי המעמם חוזר? זה הכל אשמתו אני אומרת. שיחזור ומהר. א. רדי מעניין ההלוויה - לא בא לי טוב בכלל עכשיו.
ב. בקשר לגעגועים - מתי הוא חוזר כבר??????????. ג. את לא צריכה איפור ניסיון - את תמיד מעממת! ד. ברצינות עכשיו - בקשר לחום - אני ממליצה בחום - לחתוך כמה פרוסות גינג'ר טרי טרי לתוך מים חמים - להוסיף קצת דבש (לא חובה) - ולשתות. ואני מדברת עכשיו בתור מטפלת סינית! זה לא רע ואפילו טעים. לכל המצוננים-חולים וכואבי גרון - אותו כנ"ל. בהצלחה

נעה ../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

מה אפשר לעשות עם שיעול של הפיצי? הילד לא מפסיק להשתעל אפילו לדקה.

רק שיר

New member
תגידי

מי יקטר לנו?!!! יהיה לנו משעמם. אך אם כבר , באמת..ברצינות...אני' אוהבת' את הטרנד הזה שיודעים שעומדים למות ומזמינים את כולם להיפרד...ראיתי את זה באיזה סרט, . ממילא, אחרי שמתים לא נדע מי היה ומי לא. אני מאמצת את זה!!!!!
האמת, הכי גרוע כשאין אינטרנט ורק בריאות...הוא מגיע ב 27 לא? אז תתאפקי עוד קצת

שרשירית

New member
אמאאאא זה מגיע גם אליי ../images/Emo101.gif

קמתי הבוקר והגרון שלי קרוע. אני צרודה ובקושי מצליחה לדבר. כואב לי אוףףף, לא בא להיות חולה.

לילי301

New member
מה זה פה פתחתם מרכז גריאטרי או..

שהמחשבות על 20 שנה קדימה הפכו אתכם בין לילה לזקנים וחולים. בוקר טוב לכל אלה שלקחו קשה את החלומות של פלקה, בריאות, אושר והלוויות קצרות עם אחלה איפור
ואחלה מזג אויר בשביל ווינס..
לכולם ויום נפלא..

felka

New member
למה לקחו קשה... הם זקנים גם ככה

כולם פה 50+ עושים את עצמם צעירים

rrredshay

New member
בוקר טוב וקצת עצוב

חזרתי מטקס בבית ספר לזיכרו של יצחק רבין. בהחלט יום לא סימפטי, קצת מוזר שלא עשו אייקון לציון היום הזה.

מצטרפת למחלקה סיעודית ../images/Emo122.gif

אתמול השפריץ לי סבון כלים לעין. קמתי עם עין מודלקת. וילד חולה ומשתעל ללא הפסקה. אז שוב לא ישנתי. אאוץ'...

למעלה