בוקר טוב

dani 123

New member
לייציק

לגבי ה"פושעים" צריך לפעול בתקיפות, - זה חלום באספמיה לגבי הצרכנים שצרכו את הדגים במשך שנים (עוד בתקופה שהחומר היה מותר) לא היה מקום לפניקה. מי שיש לו משקעים עוד יום או יומיים של צריכה לא משנה. נ.ב. החשד הוא כי אכילה בכמויות גדולות מאוד עשוי לסרטן. זה מזכיר לי שסוכרזית הוכרז כחשוד כמסרטן במידה והוא נצרך בכמויות גדולות מאוד כל יום

לייציק

New member
OK גם אני מכירה את עניין היחסיות

של הסוכרזית והעכברים, והשתכנעתי ... השאלה כאן היא, מה זה נקרא לצרוך הרבה דגים במשך שנים ??? לא משנה אם ידעו שהחומר מסרטן או לא ... בקיצור, כמה חומר מסרטן יש בכל דג וכמה דגים צריך היה לצרוך כדי שזה ישפיע ? דג זה לא סוכרזית ...

dani 123

New member
לייציק

השמדת הדגים היום לא פותרת את הצריכה בעבר. ביום הכמות שניתן לאכול היא מוגבלת ולכן הפניקה היתה מיותרת לחלוטין

לייציק

New member
זה לפחות מעמיד את הפושעים במקום ...

כל כמות של דגים מסרטנים היא מיותרת, בלי כל קשר אם צרכנו בעבר או לא ... כפי שציינתי, אני אוכלת דגים מושבעת במשך שנים רבות ... וכנראה שגם אמשיך לאכול אותם ... בודאי שהכמות שלא אוכל השבוע, לא תשנה את מה שכבר נעשה ... אבל, למען יראו וייראו צריך היה לעשות את המעשה ... השאלה היא אם העניין לא יירדם עם הזמן והם יחזרו אל סורם ...

לייציק

New member
דני, מה דעתך על ההצעה של

microsoft להורדת תוכנה שמוחקת עקבות גלישה מהמחשב שלך ... ? האם כדאי להוריד? האם זה לא יכול להזיק במידה מסויימת?

dani 123

New member
זו לא תוכנה של מיקרוסופט

ונוסף מה איכפת לי שידעו איפה גלשתי מי בכלל מתעניין

לייציק

New member
אבל לפי מהשהבנתי מההצעה, החומר

שנשאר בודאי תופס המון זכרון, ומשפיע על מהירות ואייכות הגלישה ...? לא?

לייציק

New member
חוץ מזה, יש לי עוד בעייה ../images/Emo12.gif

עם ה- JAVA ... תמונות מסויימות עם תנועה לא עולות לי בזמן האחרון ...

dani 123

New member
אני לא הייתי מתקרב לתוכנה זו

ראי בהערה זה מוביל להכנסת פרסומות למחשב שלך החליטי האם את רוצה שיגלו שבקרת באתרים מסוימים (סקס וכו') או מחשב פרוץ לפרסומות והצעות אחרות

bimbo.

New member
מסתבר שמאכילים אותנו לא רק לוקשן

אלא גם דגים רעילים

daggobert2

New member
חייבים לפרסם וטוב שכך

אני חי טוב אים הדגים וגם אים הרמדיה אנני אוכל את שניהם תעשו כמוני, אני בחיי לא אכלתי דג את רואה הפעםפ ניצחתי

לייציק

New member
דייג אוהב דגים ../images/Emo19.gif ???

אז למה הוא אוכל אותם ...
מכיוון שיש לי בן שהוא צמחוני מגיל 8 ... ומאחר ואני אוהבת בעלי חיים וגם דגים, אני בהחלט מבינה ללבך ... תמשיך לחיות עם מצפונך הנקיולנצח ...
אשר לי ? אני מודה שמצפוני אינו נקי בעניין זה ...

למעלה