בוקר טוב

black ross

New member
בוקר טוב ../images/Emo186.gif

קבלו ממני עצה חביבה ..... לא רצוי לנסות לישון בעבודה ! אני מתה מעייפות אוףףףףףףףףףף עוד שנייה אני קופאת כאן למוות ..... קרררררררררררר לי אני רוצה הביייייייייייתתתתתתתתתתתתההההההההההההה

ניקולי

New member
קוקיל´הההההה ../images/Emo24.gif

מה קרה נשמתי כ"כ
לך? בואי אני אתן לך
מה
כמו אחות גדולה שמחבקת אחות קטנה
..ואז יהיה לך טיפ
חמים יותר. מה שלומך הבוקר??? דרך אגב מחכה לך היום הפתעה הילדים שלי הכינו לך
(שוקולד).. שששששששששששששש... אל תגלי להם שגלתי לך הם.. יעלבו.. בעצם כשתהיה כאן הם כבר לא יהיו כאן (הולכים לאבא שלהם)... אוהבת עד סוף העולם ומעבר לו..

black ross

New member
נשמתייייייייייייייייי

אחותיייייייי.... התגעגעתי אלייך
מצטערת על אתמול
אני אסביר לך היום
אוהבת אותך

ניקולי

New member
כפרותי ... ../images/Emo6.gif

זה בקשר ל
אל תרגישי ככה... אני אוהבת אותך בכל מקרה ולא מצפה להסברים היה נשכח עבר מי זוכר בכלל ? מה היה עם ה
שהיית כל הזמן בשיחה ממתינה, מי זוכר את זה בכלל????? שהתקשרתי פעמיים ולבסוף התיאשתי, מי זוכר את זה?? אה?? זה ממש עבר ונשכח יקרתי אני כבר לא זוכרת כלום.
תגידי לי יקרתי העיקר הוא: יך את מרגישה היום למרות הקור שחודר לעצמות הכל בסדר?

black ross

New member
אני גמורה מעייפות

הגעתי לעבודה ב....... שלוש לפנות בוקר למה
היה לי אורח אתמול עד מאוחר וידעתי שאני לא אתעורר בבוקר אם אני אלך לישון אז הוא הקפיץ אותי לעבודה וכל ניסיונותיי לישון לא הועילו לי אז.... אני ערה מאתמול בשבע בבוקר ...... נראה לי שאני אגיע הבייתה אי אצנח למיטה ..... ומה שלומך ?

@@

New member
בוקר חמים ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכן עלמות החן
שירני, הכל בסדר
את מ- 3 לפנות בוקר בעבודה
את קצת מצ´וגעת, אם כי גם אני "חוויתי" את זה מלפני כמה חודשים, אבל אני הייתי בעבודה ב- 5. נשמה שלי, לא נורא עוד 3.5 שעות ואת הולכת
, תחזיקי מעמד. שולחת לך
שיחמם אותך ו
שאולי קצת תעורר אותך . ואת ניקולי היקרה, מה שלומך??? מה שלום יהודה והילדודס
אני רואה שאתם עושים חינגות בימי שבת
שיהיה לשתיכן יום נפלא

black ross

New member
../images/Emo12.gif

עכשיו זה נראה לי כמו נצח .... לא ידעתי שיש לי עוד 3.5 שעות יוווווווווווווווווווווווו זה המון זמן ...... רוצה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ריקי מאמי מה שלומך ? התגעגעתי אלייך

angel151

New member
בואו נשתה יחד ../images/Emo96.gif ביחד עם../images/Emo91.gif

מדוע קוראים לי גם דברים למה? יש לי משהוא חזק מאוד שעומד לצאת לי החוצה היום . שינרנשקה מה קרה ב3:10לפנות בוקר יאוו אז עכשב בעצם את צריכה ללכת הביתה כי כבר אמצע היום אצלך. חמודה ככי את זה בקלות ,אני למשל הרבה הייתי עושה לילות וזה מטמטמם את המח ,הייתי כמעט נרדמת מול השולחן זה כאשר בזמנו עבדתי כטכנאית אולטראסאונד במכון הדמיה בת"א אבל עזבתי כאשר הילדים נולדו היו והייתי איתם שנה בבית עם כל אחד מהם.

angel151

New member
ניקולי,שירנישקה אתם כאן יופי |חיבוק

בוקר טוב לכם יום שישי עוד יום סתם רגיל בשבילי שאפילו הולכת אני היום לעבודה משעה 12:00 עד 21:00 יום שישי!!! כן כן אלה החיים שלי היום סתם שבוע סתם ימים מנסה בכל כוחי לעמוד חזק. אגב הצטלמתי אתמול חדשה ראיתם אותי בשער הפורום? ככה אני היום בדיוק. זהוא! אני מתחילה להרהר מה ככה אני רוצה להמשיך את החיים?

ניקולי

New member
איזה יופי לי..

הלכתי לנוח קצת כהרגלי בכל יום שישי לאחר שאני כותבת כאן מס´ מילים ומנין תמיד זה קורה לי תמיד כשאני כותבת כמה מילים אחרי שעה מגיבים לי כשאני לא כאן.. אז מה שלומכן בנות? אנג´ל ריקי?? שירני לכי לנוח היום את חייבת לנוח אני לא מסכימה שככה תתעללי בעצמך חוץ מזה מה זה משעה 03.00 את בעבודה השתגעת לי או מה?????????????? מה קורה לך?? את צריכה הרבה כוח (בשבילי
)... אוהבת אוהבת אוהבת את כולכןןןןןןןןןןןןןןןןן

angel151

New member
שירני תקשיבי לניקול שלא תתחילי כל י

יום עכשיו להגיע בשעות אלו.. מקווה שזה חד פעמי אצלך
שלומי לא כל כך היום .. מתחילה להרהר לתהות .. החיים נגמרים לי סתם .. עבודה ועוד עבודה ועוד עבודה ועוד עבודה ועוד יציאה ועוד יציאה ועוד יציאה .. כבר מתחיל להמאס לי. אולי עברתי שבוע יותר מדי גדול עלי. לא יודעת פשוט. לעומת זאת הסתגרות בבית תכניס אותי לדכאון. חברה שלי אמרה שהיא הולכת לפסיכולוג. מעניין מהיכן הכסף? החברה המסכנה כוונתי.. ויש דברים שאני לא יכולה כאן לפרסם בפורום זה יותר מידי... אישי... אוהבת אתכם כן כן ניקולנקה גם אני שמת לב מתי בכלל עונים לי אם בכלל?? אז אני יודעת שאני משקיעה במשהוא כאן למשל מיקי שאל משהוא עניתי ואף אחד אבל אףאחד לא ענה. אז זה קצת העליב אבל מה.. אולי קראתם והפנתם כל אחד במחשבותיו.זה בסדר

ניקולי

New member
מה זאת אומרת??

אני עונה לך וריקי ענתה לך וכולם עונים לך.. תלוי מתי נמצאים כאן כי לא תמיד אנשים נמצאים כאן 24 שעות אל תעלבי אם לא מגיבים לך הביני אנשים עובדים וישנים.. אני מניחה שגם את.. בקשר לפסיכולוג תמיד אפשר למצוא זמן לבריאות כי בריאות זה הדבר הכי חשוב !! קבלי ממני
ושתהיה לך גם כן שבת שלום

angel151

New member
גנובה זה היה בהקשר לזה שאת אמרת

שמעניין לפעמים לוקח שעה עד שעונים..מצחיקולה אני יודעת מתוקה שלא תמיד זה משהוא שאנחנו חושבים אולי.. אני אמרתי למשל לגבי מיקי האלה נושא. כתבתי מאמר שלם איך אני רואה את הדברים מנקודת ראייתי ומחשבה אז שום תגובה לא היתה על כך. אנני נפגעת חלילה זה בסדר לא תמיד לאנשים יש מה לענות .

angel151

New member
שחכתי זה גם כאילו רשמתי אולי דברים

לא טובים או לא נכונים.. לא יודעת.. לא יודעת פשוט כך

למעלה