בוקר טוב

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif

נורא קרירררררר
בחוץ.... השבת הייתה נחמדה (מיקי, חבל שלא נעניתי להזמנה שלך
) ואתמול בלילה עבדתי
היה לי יריד דירות, אני מנצלת את זה למפגש עם כל הקולגות שלי, אז דווקא היה נחמד. שיהיה לכולנו יום חמים ונפלא

מיקי 35

New member
בוקר טוב לך נשמתי ../images/Emo24.gif

אכן חבל שלא נענית להזמנה שלי, כי היה סוף שבוע ממש כיפי... כמובן ששירן שוב ניצחה אותי בשש בש, והפעם הפסדתי ספא... בקצב הזה עוד אפשוט את הרגל... חחחחחחח וכמעט וגם ירדנו לאילת, אם היה מה לעשות עם נלי... אז תראי מה כמעט הפסדת... ומי יודע אם היית שם אולי עוד היינו מוצאים את זה לפועל... חוץ מזה... בסך הכל הכל טוב

ניקולי

New member
זה אומר ש...

לא נהנתם אצלי??? זאת אומרת שאם ריקי היתה באה אז.. בכל זאת הייתם נוסעים לאילת והייתם נוטשים אותי????????
טוב!!!

מיקי 35

New member
שקט את !

נהנינו וגם נהנינו... והיה מקסים וכיף !!! חוץ מזה... נראה לך שהיינו נוסעים בלעדייך ?????

שלום לכולם...

מה שלומכם? אני מבינה שנהנתם נורא השבת, ששבש, ניקולי, כמעט אילת, יפה לכם, רק אני בבית...בבית...בבית...ועוד פעם בבית.
סתאם...אני שמחה שנהנתם. ניקולי מה נשמע אצליך נשמה? מיקי, מה אתה חי חיי לילה?
גם אני רוצה...... ריקי, מה שלומך? ושירנוש´...(למרות שאת לא פה אולי תקראי אח"כ), להבא אתם יכולים לנסוע לניקולי לאסוף אותה ולשם שינוי להגיע לירושלים, כן כן, מה יש? הרבה זמן שאת מבטיחה לי להגיע ואת פשוט לא מגיע!

ניקולי

New member
חחחחחחח

מיקי מה זה שקט את?? ולאן לא הייתם נוסעים בלעדיי??? אני יודעת שנהנתם אצלי אחרת לא הייתם באים גם ביום שבת אני אוהבת את שניכם ואתה יודע את זה
קטנה וחמודה אצלי הכל בסדר תאמיני לי נשמה אני מה זה עצלנית נשבעת לך את לא שמה לב שכולם באים אליי?? אני יש לי מעין אהבה חזקה לבית שלי יש לי בית חם ואוהב (אני חשובת) ומאוד קשה לי ללכת למישהו אחר אפילו לאמא שלי אני בקושי הולכת והיא גרה בנין צמוד אליי יעני אני נוסעת אליה במעלית חחח שמעת? במעלית..!! דרך אגב אני לא כמעט נסעתי לאילת כי ההתערבות היתה רק בין מיקי לשירן.. (דרך אגב איפה היא?) הבנת אני זאת שהייתי צריכה לאמר להם מה לעשות עם נלי
של שירנושקה. זהו

למעלה