בוקר טוב..

POOH*

New member
בוקר טוב.. ../images/Emo185.gif

כן כן באופן מפתיע פו ערה בשעה כזו... אז החלטתי לפתוח את שירשור הבוקר טוב... אז בוקר טוב והמשך יום טוב לכולכם...
POOH

kniaper

New member
בוקר|קנייפר עם עיניים עצומות|

היום התחיל סמסטר ב'. אין לי סבלנות אליו. כבר 5 שנים שבסביבות מרץ תמיד מתחיל סמסטר ב' ואף פעם לא יצא מזה משהו טוב. כל החופשות (עלק) באמצע מבלבלות אותי לגמרי מוציאות אותי מריכוז. שלא לדבר על זה שיש עדיין עוד שבוע לעשות שינויים במערכת ועצם האפשרות לשנות מבלבל אותי כי אני כל הזמן שואל את עצמי להחליף את הקורסים או להשאר עם מה שכבר רשמתי. אולי נרשמתי לא טוב, לקורסים שאחכ יהיו לי מציפים? אולי בקורסים אחרים יהיה לי טוב יותר. גם ביקשתי היום ממרצה שיאפשר לי בחינה בע"פ. יצאתי כלכך מותש מהפגישה איתו כאילו שסיימתי ריצת מרתון. ממש הייתי עייף. הוא כמובן הסכים (קסם אישי מפצה על שכל) אבל עכשיו אני כבר לא בטוח יותר שאני בכלל רוצה את הכאב ראש הזה. עכשיו אני אחזור רגע להיות כחול ולשאול. איל אתם בנושא של התקרבות/התרחקות. האם כשאתם מצליחים להשיג דבר שרציתם, האם אתם עדיין רוצים אותו או שפתאום הוא נהייה לכם מיותר? נ.ב. תודה לפו שהחזירה עטרה ליושנה ופתחה לנו שרשור בוקר טוב. עכשיו אני אפסיק להציף ואשאיר לם גם קצת נפח להתבטא בו

בעיה...

אני באווירת הדווקא... ברור שאתרחק מהמצוי כדי להגשים את "המצוי אינו רצוי והרצוי אינו מצוי והרצוי והמצוי - נשוי" ובנימה אישית זו..אני בדילמה!!! החבר לשעבר רוצה לחזור.. מה לעשות????????????????

kniaper

New member
שאלה ענקית

ציפור חכמה לחשה לי רק לפני מספר ימים: תנסי לחשוב למה נפרדתם מלכתחילה ואם באמת השתנה משהו מאז. ברוב המיקרים צפוי שהתנאים שהובילו לפרידה מלכתחילה ישתחזרו ושוב יהיה צורך להתמודד איתם. אגב, ממתי לשעבר? זה גם משנה.

תשובה ענקית לא פחות

אז ככה...נפרדנו בגלל 2 סיבות א. ההבדלים בינינו היו ברובם במסורת - ביקשתי ממנו כמה דברים שהוא לא היה מסוגל לקיים. ב. ראה ערך הפורום לתקיפה מינית - הרגשתי שחתונה ויחסים זה דבר שגדול עלי ונחנקתי - אז נפרדנו אם השתנו דברים? יכול להיות שבתחום המסורת ישתנה משהו כי הוא יודע את התנאים שדרשתי

kniaper

New member
(ללא נושא)

שתי הסיבות שציינת שונות זו מזו בהרבה מימדים. אבל, שאלה אחת חשובה צריכה להשאל לגבי שתיהן, מה השתנה. האם הדרישות שלך נשארו כשהיו? אף על פי שהוא יודע למה את מצפה, יכול להיות שהוא מקווה שאת תתגמשי קצת. אם את לא יכולה להתגמש אזי הוא יצתרך להתגמש. את חושבת ממה שאת מכירה אותו שמדובר בויתורים שהוא יהיה מוכן לעשות? הרי, גם אם כרגע הוא יוותר מתוך הלחץ, הוא עלול לפתח תסכול לאורך זמן. זה מוביל לעניין הנוסף. את מרגישה שאת עברת איזה תהליך שיאפשר לך להרגיש יותר בטוחה במערכת יחסים? בטוחה בו? כך שבסופו של דבר אנחנו שוב נשארים עם השאלה: מה השתנה? כדאי שתדעי לתת לעצמך תשובה לשאלה הזו. אתם באיזשהו קשר כרגע?

למעלה