בוקר טוב

makanaonao

New member
בוקר טוב ../images/Emo185.gif

מה שלומכם הבוקר?...
ובכן מצאתי את הקישור לאלבום התמונות שלנו באחד מהפייבורטס שלי
והצלחתי לעדכן שם את האלבום שלי - אז כל מי שיש לו את הקישור הישן - אנג´וי יורסלף! המשך יום נעים, מקנאונאו

makanaonao

New member
כיוון שזה רק לאנשים שנתנו את תמונתם

לאלבום ישראלים בחו"ל לפני משהו כמו שנה - אם אני לא טועה גפן הודיעה שיש לה את הקישור במחשב והיא רוצה להעביר אותו לידיים אחרות - של הנהלת הפורום אם אני לא טועה.... בכל אופן לפני שמקבלים בכלל את הקישור צריכים לשלוח הודעה ולהיכנס בתור שם משתמש חדש לשם. יום טוב.

judyr

New member
תותי...

כמה חסרת לנו לפני כמה ימים.... קלטת את כל האקשן????

תותי-בת

New member
../images/Emo140.gif My dear Judy ממי אני הייתי פה כל הזמן ../images/Emo9.gif פשוט החלטתי להתעלם מהאדיוט התורן ../images/Emo8.gif הלוואי וכולם היו עושים ככה ואז הודעותיו היו נעלמות ממזמן... ../images/Emo6.gif יום מדהים שיהיה לך, מקנאונאו.

Gefen

New member
עוד לא..... וזה היה לרובן- שאמר ש

לא קיבל עדיין לינק- רובן, אתמול במסנג´ר אמרת ששלחת לי לינק...לא מצאתי שום לינק סורי, כך שהתמונה שלך לא הגיעה.. ליילה הושיעי אותי כבר וקחי ליידייך את ניהול האלבום מה את אומרת..?

makanaonao

New member
אני יודעת שהכוונה הייתה אליו ../images/Emo9.gif

רק שאלתי אם נכנסת לשם לאחרונה בדרך עקיפה שכזו

ליילה

New member
גפן, החזיקי מעמד

אנחנו בתהליך של להעביר את כל נושא התמונות לרובן, אבל צריך לחכות שעדי תחזור ותתארגן, ואז אני מבטיחה דברים יזוזו בנושא יום כתום לכולם

Gefen

New member
תותי יודעת מה הזכרת לי עם ה-ג´..?

שקניתי היום ג´חנון הייתי ברחוב הבאלאקלאווה- שם יש מלאן דברים מהארץ איזה כיףףף כל החטיפים, הוופלות, העוגיות והשוקולדים כיף כף וטעמי... בורקסים, ו....ג´חנון רבותיי ג´חנון שאני הולכת להכניס מחר בערב לסיר עם בצים, לליילה שלם עד שבת בבוקר הבית יתמלא בריח נפלא..של שבת בבוקר ואני ארסק עגבניות טריות ו...אוייש צריך להכין גם סחוג.... וזה הולך יופי עם טחינה ואיזה כיף ימבה מסיבמבה ג´חנון במלבורן, מי היה מאמין..? עד כאן מגפן שצריכה לעוףףףףף לישון שמחר עובדת למרות שיום שישי שאין לה מנקה למחר בבוקר, וגם גנן עוד לא מצאה והגינה פה מעלה כבר קוצים דרדרים ומאביקה... שבא לה להמשיך ולהיות פה אבל מוכרחהההההההה לישון לילה טוב ליידיס אנד ג´נטלמן נראה שדברתי פה בעיקר עם עצמי היה נעים, בשבת יהיה טעים ותעשו לי כבר טובה חברים יקרים הפסיקו להגיב לשלל הטיפוסים.... זה פשוט נמאס עורר לי את כל הסיפים העלה לי את כל הסעיפים והוציא לי גם כמה ורידים אז רחמנות, רחמנא ליצלן
והיו לי בריאים לילה...
גפן

makanaonao

New member
אוח ג´חנון...

עשית לי חשק לג´חנון - לא אכלתי כבר איזה חודש ומשהו... נראה לי שאני אזמין כשאחזור הבייתה מת"א... נשיקות וסוף שבוע מדהים, מקנאונאו

Guy K

New member
../images/Emo10.gif גחנוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הדמעות חונקות אותי, הגעגועים לארץ שלא היו עד שאמרת את המילה הזו צפו בפול ווליום וכולי רועד בצער: ג´חננננננוווווון מי יביא לי ג´חנון (לא אכפת לי כמה זה עולה)

makanaonao

New member
../images/Emo24.gif

אין ג´חנונים ביואס?...
אתה יודע שאתה יכול להכין לבד?.. זה לא כזה קשה, אתה יכול לבדוק מתכונים מפורום מתכונים... בהצלחה שבת שלום
מקנאונאו

makanaonao

New member
אמילי ../images/Emo140.gif

גם לי זה לא עלה ים זמן אבל אמרתי לעצמי "אה שטויות אני אשאיר את הקישור" ואז אתמול שעשיתי קצת סדר במחשב שלי פתאום האלבום עלה
תנסי אולי עוד כמה פעמים וזה יצליח, בהצלחה! שבת שלום
מקנאונאו

למעלה