בוקר טוב

Y A E L I 37

New member
בוקר טוב../images/Emo183.gif

יורד אצלנו גשם שוטף ומאוד קר. הבוקר התעוררתי עם כאב חזק בגרון. אין לי זמן לראות את הרופא. אקח קולדקס ואמצוץ קלגרון.. מה כבר ייתן לי? שיהיה יום נעים ובישול טעים. בוקר טוב ישראל

pirge

New member
בקר נפלא ובריא -../images/Emo41.gifחטיפי בריאות../images/Emo41.gif

חטיפי הבריאות שלי, שלא יביישו אף פירמה. מקורמלים בסילאן,משופעים בטעמים בריאים. מקור: פירגה לשים בקערה: 2\1 1 כוסות שיבולת שועל --------לטחון דק במג'ימיקס או לקנות טחון 2 כוסות קמח מלא----- קראנצ'י לאפית לחם 4\1 כוס סובין 4\3 כוס סוכר חום ביצה 3 כפות טחינה גולמית 2 כפות גדושות סילאן 4\1 כוס שמן קנולה שקית אבקת אפיה 100 גרם שקדים מולבנים או תחליפי אגוזים למיניהן תוספת של חופן צימוקים לבנים קטנים תעשה לחטיף רק טוב כפית שטוחה קינמון מעט תמצית שקדים או וניל 4\1 כוס מים או מיץ ציפוי: 2 כפות סילאן לפרוס על תבנית 27X33 ניר אפיה. לערבב את כל החומרים בקערה ולצקת גושים ממנה על הניר, בכמה מקומות לדחוס את העיסה על פני התבנית. להדק ולדחוס ,,,,להדק ולדחוס. כדאי בידיים לחות,זה מאד יקל על היישור. למרוח את פני המאפה בסילאן (בעזרת כריות האצבעות) לאפות בתנור חם --175 מעלות כ-25 דקות ולא יותר. להוציא ולסמן מנות. לצנן היטב את העוגה. כשהעוגה קרה לגמרי, לחתוך שוב לפי הסימנים ולאחסן בקופסה סגורה. המלצה. מאד מאד טעים.

Y A E L I 37

New member
פירגה החטיף הזה בריא ../images/Emo41.gif

אני הולכת להכין עכשיו לא לי כמובן כי זה פצצת קלוריות אבל הכי חשוב לי שהילדים יאכלו מזה כי יש שם דברים בריאים , 1 כזה על הבוקר והמח מסודר לכל היום. תודה יעלי

ופה קצת קריר אבל שמש נהדרת..

היום אני לא עובדת, נוסעת לאוניברסיטה להירשם לכמה קורסים (אני אלמד צרפתית!!
) ומחר יש לי ניתוח בעין. ניתוח קצרצר עם החלמה ארוכה וכואבת. יהיה בסדר. אגב, היום זה "אחרי החגים" באופן רשמי.. כך שזה הזמן לנער מהאבק את כל ההבטחות/שבועות/הצהרות/נדרים שעשינו לפני החגים בתקווה שמועד הפרעון לא יגיע אף פעם
קחו לתשומת ליבכם.. אין להתחמק יותר! אני הצהרתי אחר כבוד שאירשם למכון כושר.. עכשיו נראה כמה זמן ייקח לי לממש
בוקר חינני שיהיה! (בעוד אני מקלידה עננים מכסים את השמש, אפרורי נהיה פתאום..זה הסתיו עם הענן לללהלללה

Y A E L I 37

New member
עטרה אני מאחלת לך החלמה

מהירה והתאוששות קלה מהניתוח. רפואה שלמה

רקדה ../images/Emo2.gif ניתוח../images/Emo12.gif

שיעבור בקלות הניתוחון והעיקר החלמה מהירה וסיפור קצר על ניתוח שהיה , בזמנו, זימנו את הבן שלי לניתוח בברך בהרדמה מלאה , הוא אושפז בערב ולמחרת בבוקר מוקדם הוא נלקח באלונקה לכיוון חדר הניתוח, כשברקע האחיות של המחלקה מאחלות לו
, הבן שלי אמר להן
והוסיף - " את המילה
תגידו לרופא לא לי"
מוזר הבן הזה אבל צודק בהחלט.

../images/Emo20.gifבוקר טוב ../images/Emo20.gif

בת"א השמש זורחת ואני חוזרת היום לעבודה אחרי חופשה של שבוע
יום טוב לכולם

למעלה