בוקר טוב ....

m i c h a l i

New member
בוקר טוב .... ../images/Emo173.gif

שיהיה לכולנו יום נפלא.... מריחה את הגשם בחוץ... תיכף הוא בא... מקווה שיגיע לפני שאסע... אחזור עוד שבוע תשתדלו לא להתגעגע יותר מדי אינדיאני...... תודה על ההשכמה... ( שלא תחשוב ששכחתי שאתה חייב לי ארוחה...) מן בוקר שקט כזה לפני הסערה הנה הגיע עוד סופשבוע

Windbluesea

New member
בוקר טוב.....

תזהרי שלא תיפול עליך דראכמה בטעות.... חחחחחחחחחחחחח נסיעה טובה

m i c h a l i

New member
יההה ואני בכלל קניתי

יורו... מה לא? תיזהר שאני לא אפול עלייך..

מיכל31

New member
הוא סתם מלבלב אותך

יורו כן דראכמה ז"ל, אבל הכל יקר אש, אש, אש תהני !

sahr12

New member
לכל בני-ות מזל מאזניים....

ילידי מזל מאזניים אוהבי שלוה, הרמוניה וצדק. כאבי זולתם וסבלנותיו יעוררו ברוב המקרים את רחמיהם, בעלי חוש ליופי, חברותיים ונוחים לבריות, שלוים, מתונים ובעלי חוש לניתוח ולכושר הסתגלות. * תכונות חיוביות: בעלי כשרון דיפלומטי, קשה לגרותם לוויכוחי סרק. מצטיין כמתווך, מנומס במיוחד וסולח במהרה , עדין, חביב ואינו נוטה להתנשא. עם זאת אין יליד מאזניים נחשב לטיפש ויודע לטפל במי שינסה להערים עליו. * תכונות שליליות: חולשה וותרנות הן שתי התכונות השליליות העיקריות, ומהן ינבעו חולשות נוספות - נטול עצה וחוסר כוונה ותכלית, שטחי, הססן ומתקשה בהחלטות, וכן בעל מצבי רוח ומפליג בגוזמאות. * בעבודה: רגיש לדברים הקשורים לעבודה, אינו אוהב לעבוד בתנאים קשים או בלכלוך ומתאים במיוחד להיות משפטן, דימפלומט, רוקח, כימאי וכן ישנה זיקה לאומנות. * בריאות: חיצוניות נאה ומהודרת, בעלי קומה בינונית, עדינה וחן מיוחד. נוטים להתעייף במהירות והליקויים בבריאות נובעי בדרך כלל מהכליות, עמד השדרה, המותניים והירכיים. * ממון: נדיבות ונטיות חברתיות עלולות לעלות באבדן ממון. נוטה לבזבוז על מותרות. * משפחה: משפחה שקטה ונאה עם חוג ידידים, מתחשבים בבני זוגם, עדינים ונעימים. * התאמה למזלות אחרים: לבתולה, קשת, דלי, תאומים, אריה {לא מתאימים לגדי, טלה, סרטן} * צבע אהוב: לבן, צהוב, ירוק וארגמן. * מספר אהוד: 6. תנסו להכחיש נו?????????????חחחחחחחח.......

חתולון*

New member
סער, בוקר טוב

כיליד ה-15 באוקטובר או טו טו יום הולדת אני מודה לך על הניתוח שהבאת לנו... ילידי מאזניים. חתולון

חתולון*

New member
קליאו ../images/Emo39.gif

אמנם גדולה ממני ביום אבל, מעלייך, בכמה שנים מזל טוב ובקיצור
ויום נעים חתולון תיקן את הפנצ´ר באופני המשטרה ויוצא לדרך

רגע אני בודקת על כוס קפה

חגגתי יום הולדת לפני 4 ימים..בו נראה.. אני מזל מאזניים טיפוסית

סער בוא רגע הנה-שיר האסטרולוג

משרטט מפה סינופטית קווים זוויות ושפיצים דחוף תביא לי עדשה אופטית לחפש נסיך שברח על סוס עם קפיצים כשנולדת אמרו "תחמן וחוכמולוג" ובטעות יצאת חמוד ואסטרולוג ובנית לך עתיד ורוד ומשגע וצחקת על כולם כמו שרק אתה יודע ואיך שהם באים סקרנים ונואשים ציפיות עד השמיים במוחם של אנשים בשבילם אתה יושב למעלה בגבהים אתה להם קוסם ואפילו אלוהים תגיד לה שהיא תהיה סופר-דוגמנית נניח שטעית אז היא תישאר מכוערת ועצבנית ולילד תאמר שכשיגדל יהיה טייס מקסימום נשמע אותו בוכה אצל יוסי סיאס ולהיא תגיד שבעלה רק פוזל וזה לא אסון ממילא זמנו אוזל הוא ימות וישאיר לה מרצדס ושתי תינוקות במקרה הגרוע הוא יחיה והיא תמשיך לבכות

"רוקח"??????????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... כבת מזל מאזניים לא יכולה לדמיין אותי עובדת בתור רוקחת...חחחחחחחחחחחחה... השאר די נכון, בעיקר קבלת החלטות, שבוע שעה שלמה עומדת מול מקרר הארטיקים ומנסה להחליט איזה טעם לבחור לימון או דובדבן? בסוף בוחרת תותי פרוטי...חחחחחחחחחחחחחחחחה... בוקר טוב סער, כבר הספקת לרוץ הבוקר ???????

עכשיו אענה לך.....

ולא לפי הסדר... אז אם לא מתאימים לגדי...לזרוק את הבעל. (זה באמת לא משהו...) משפחה שקטה....אז משפחה באמת קטנה..חוג ידידים? לא משהו.... צבעים: ממש לא..אני לבן,צהוב ירוק? בחיים לאאאאאאאאאאאאא אני אוהבת בורדו, שחור, חום.....בו תראה את חדר השני שלי ספון העץ עם כסויים + כריות בורדו ממשי + וילונות אורגנזה בורדו.... לא כתבת שנשות מאזניים הן נשים יפות, עדינות, נעימות, יודעות לפנק, מאוהבות באהבה, חולות על רומנטיקה, דמעה מתנוצצת בעיין משמיעת שיר רומנטי ברדיו... לא כתבת שנשות מאזניים מפנקות את המשפחה..יודעות לבשל גורמה, לא שוכחות אף ארוע.....מפתיעות תמיד במתנות...ולא מצפות לקבל חזרה..בקצור..נותנות נותנות....... בקטע של העבודה : צדקת....רגישות מאד לעבודה..לכל מילה שנאמרת אוהבות סביבת עבודה נקייה ואסטתית..לא סובלות אי סדר לכלוך ובלאגן.. ד"א סער...כמה מפה מתאים למה שכתבת קודם..על "מה בסך הכל רציתי?" שלכם,
מקסימה-אחת

sahr12

New member
חזרתי...שותה תה+נענע וקורא...

את נותנת ונותנת????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

איזה בוקר איזה בוקר../images/Emo99.gifהגשם הזה

אוחחחחחחחחח לקום לפתוח את החלון והגשם יורד והריח של האדמה אוחחחחחחחחח איזה חיים יפים יוצאת עם שני ילדים לגן הגדולה הלכה לבית ספר עשר דקות לפני עם מטריה...וסנדלים
חוצה את הכביש הגשם יורד עלי איזה נעים אוחח החיים היפים מגיע לגן והגננת של הקטנה עוד מוסיפה לתענוג הבוקר שלי את יודעת הבת שלך יש לה לב טוב ומיוחד, ואני שואלת למה? והיא מספרת לי שבגן שלה שילבו ילד מהחינוך המיוחד עם שיתוק מוחין כך שהילד נכה ויש איתו מטפלת בגן, אבל כל פעם שהוא בוכה הבת שלי עוזבת את משחקיה או כל מה שהיא עוסקת באותו רגע ניגשת לילד ומרגיעה אותו מלטפת אותו שרה לו שיר ואומרת אל תבכה קורלי פה קורלי אוהבת אותך...איזה ילדה יש לי אני אמא גאה
בקיצור אנשים שמישהו יצליח למחוק את החיוך של הבוקר המדהים הזה.. בוקר טוב עולם...

למעלה