נכון, גם לא שקיות של אוסם.
R rrredshay New member 19/9/11 #22 הכי פשוט שבעולם: שימי כמה סלטים (יכולה תוצרת בית ואפשר גם לקנות אם אין לך כח), דג חריף שצריך לאכול עם הרבה חלה, ומגש עופות עם תפוחי אדמה, תאמיני לי שלא בטוח שיגיעו בכלל לעוף... (רשמתי סלטים בהתחלה.... רואים עלי את ההשפעה המרוקאית? )
הכי פשוט שבעולם: שימי כמה סלטים (יכולה תוצרת בית ואפשר גם לקנות אם אין לך כח), דג חריף שצריך לאכול עם הרבה חלה, ומגש עופות עם תפוחי אדמה, תאמיני לי שלא בטוח שיגיעו בכלל לעוף... (רשמתי סלטים בהתחלה.... רואים עלי את ההשפעה המרוקאית? )
I irit 123 New member 19/9/11 #24 מסתבר שלא רק מרוקאים בענייני סלטים יש לי חברה, שבכל ארוחת שישי אמא שלה עושה מיליוני מיליוני סלטים והיא בכלל טוניסאית
מסתבר שלא רק מרוקאים בענייני סלטים יש לי חברה, שבכל ארוחת שישי אמא שלה עושה מיליוני מיליוני סלטים והיא בכלל טוניסאית
מ מתולתלת30 New member 19/9/11 #25 זה עוד טוב אצל ההורים שלי מרוב סלטים לא רואים את הסטייקים ושם כל חתיכה חתיכה
P Prince315 New member 19/9/11 #27 אתה בטוח? יש לי שלושה אחים בוגרים ממני, אני בת יחידה... והם בטוחים שאני עדיין בת 16... עדיין רוצה?