בוקר טוב...

Prince315

New member
בוקר טוב...../images/Emo168.gif

עוד שבוע מטורף לפנינו.... זקוקה לעזרתכם...
יום שישי מארחת 15 איש!!!!
איך אני מאכילה את כולם?
אשמח להצעות, אבל דברים קלים, כן? ילדים + מבוגרים..

Prince315

New member
רק שתדעי

רסק תפוחים במקום שמן בעוגת גזר שלי.... אליפותתתתתת!!!!!! ואין צרבות :))) אבל שישי הזה מכינה עוגת שוקולד עם ציור של בוב ספוג מבצק סוכר

יערית

New member
בקלי קלות

א. מדוע הכל נופל על כתפייך? ב. מגש עופות בגריל בטעם דבש/ צלי ששמת במרינדה יום קודם תחפשי באתר של חיים כהן ותמצאי הרבה מתכונים טובים מגש תפו"א/ סיר אורז לבן/ירקות טריים ירוקים/מרק בטטה או כל מרק אחר למנת פתיח. בצק פילו ממולא בשר טחון עם רוטב צלי או פטריות לילדים, הם מתים על זה בוודאות. סלטים זה מאד פשוט וקינוח תכיני או עוגה או משהו אחר. פשוט אמרתי לא? :))

Prince315

New member
הצילוווו ../images/Emo178.gif

את חושבת... שנקניקיות לילדים... זה יהיה מזעזע? זה מה שהבן שלי הכי אוהב.. כמובן שאני מגבילה את זה לפעם בשבוע, כי זה זבל. אבל אם אני מזמינה משפחה לכבודו, מן הראוי שיהיה את המאכל הכי אהוב עליו, נקניקיות וצ'יפס. לא? לגבי המבוגרים...אני צריכה לחשוב על כמות יפה...יש לי 4 גברים ו2 מתבגרים בני 16 <הם שואבים, לא אוכלים!>

כאילו דא ?!

אין אוכל שהילדים ישמחו יותר אליו (אולי נקניקיות בלחמניות, או המבורגרים בלחמניות) וגם המבוגרים - לרוב מיישרים קו .. פשוט וקל אגב .. ראיתי את ההמלצות של יערית לדוגמה .. זה לאודישנים של מסטר שף .. להרשמת המבוגרים, ולעצירה שלהם אחר כך עם הילדים בדרך הביתה במקדונלדס כי הילדים רעבים ..

אתה יודע מה ההבדל בינינו?

אתה ראית את ההמלצות אני טעמתי אותן הילדים ממש לא יצטרכו מקדונלדס במקרה הזה :))

בכלל לא

מזלזל בכישורי הבישול שלה ... למרות שלא טעמתי בעצמי (היא ואוקסי .. שני רברבנים .. שלא מתחלקים ...) התאמתי פשוט את ההמלצה - לקהל היעד .. ילדים אוהבים דברים פשוטים .. וגם המבוגרים מתיישרים ..

יערית

New member
מאסטר שפ?

תודה רבה על המחמאה, קטונתי מלהיות שפית ברמת ביצוע וטעם, בזה אני מצטנעת. בסה"כ אני עושה המבדיל בין קודש לחול ולכן אין מצב בארוחת שבת אוכל של יומיום. אני מוודה עם הילדים מה אוהבים וגם הם לומדים להרחיב אופקים קולינרים חחח.אין דבר כזה לא לאכול!

תני כיוון

צמחוני, בשרי, חלבי, כמות ילדים וכמות מבוגרים, מידת קירבה ורצון להרשים... להזכירך - הבישול הוא לא החלק הקשה אלא ההכנה לאירוח והאירוח עצמו :))

Prince315

New member
בשרי

אבל שאפשר לאכול כמו בופה... לא יושבים סביב שולחן ערוך. 7 מבוגרים, 8 ילדים... 2 מתוכם מתבגרים.

סבבה - קבלי ...

שוקי עוף בתנור ברוטב של צ'ילי מתוק, סילאן,רסק עגבניות ופפריקה - יוצא טעים טעים והכי קל להכנה אורז - אפשר לבן ואפשר להוסיף גם ירקות קינואה - במקום האורז או בנוסף, יש לי מתכון הורס קוביות תפו"א, בטטה ובצל בתנור - שמן זית, מלח גם ושום, לא צריך יותר מזה. 2 -3 סוגי סלטים אם את רוצה עוד סוג של בשר - אפשר להכין סיר גדול עם ירקות, בקר, תבלינים ויין לילדים - הייתי מכינה אולי שניצלים כי לא כולם אוהבים עוף. אפשר להוסיף פסטה ע"ב רוטב עגבניות או בולונז ואז גם לילדים יהיה מה לאכול במקום העוף מה עוד ??? :))

Prince315

New member
לא אוהבת

קוסקוס... זה מנפח לי את הבטן, לא יכולה לזוז שעה לאחר מכן. המשפחה שלי קרניבורים מוצהרים. תוספות הן עניין משני..רק בשביל הקישוט. אם לא אתן להם בשר, הם יאכלו אותי.
אבל גם אני כזו, אז אין לי תלונות.

יערית

New member
גם לא של שקיות אוסם

יש הרבה סוגי קוסקוס שאחד מהם בנוי על בסיס כבש על כל חלקיו :)

למעלה