בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Janem

New member
בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo166.gif

וקצת חולמני יש לציין. איך עבר עליכם העצמאות? עלי עבר ממש משו קטלני, משו בסט, ממש ליגה. חזרתי רק לפני חצי שעה, וממש שמחה נפשי לראות את כיכר אורדע מלאה בזבל של בקבוקי ספריי, קצף, כתמי דם (סתאאאם), אוכל וכו'. באתי מוקדם כמו בכל שנה להתכונן לקרבות הספריי וקניתי שני בקבוקים ענקיים שעדיין משום מה היו משוכנעים שישראל בת 54, או לפחות זה מה שהיה כתוב עליהם. חבר שלי איחר במקום שקבעתי איתו ואז שמעתי ת'בום שפתח את המתח הראשון של הזיקוקים, יורים אותם מהגג של בית הכנסת בכיכר וכשעומדים ממש קרוב זה ממש כמו מלחמת המפרץ, אשכרה סקאדים. כשהוא בא סוף סוף, אז התחלנו להשפריץ אחד לתוך העיניים של השני ולהשפריץ על כל חפץ או בן אנוש או זקנה או ילד שראינו. אחרי שנגמר הספריי והיינו דביקים כמו מסטיק, הלכנו לאכול. ואז ליווינו את אחד מאיתנו הבייתה, תוך שיחות נפש מעמיקות כמה חרא להיות בצבא, וגם הקרביים וגם הג'ובניקים אמרו שחרא. אז שרפנו עיתונים, הקדמנו את ל"ג בעומר קצת, והיינו שורפים את הספה שהייתה עומדת בחוץ, אבל אז חבר שלי קיבל טלפון מידידות שלו שאצלן התנחלנו עד 5 בבוקר וראינו אלאדין וסרט אנימה אחד. אחת נרדמה, את השנייה ליווינו לבית שלה ודיברנו על המדרגות שלה לתוך הבוקר, הפעם על אומנות, אלוהים, והרבה זיוני שכל, נתתי לה את המצית שלי אחרי שגיליתי שהיא פירומנית, ד"א, גם על זה דיברנו די הרבה. חלק מהסרטים הסרטתי לפלא' שלי, וצחקנו כל הדרך חזרה לכיכר המזוהמת עליהם, ואז ואז ואז... באתי לכאן, רשמתי את כל הבולשיט הזה כי אני פשוט מרגיש אחלה. מחר יהיה יום המנגל. מחרתיים השמש שוב תזרח. לילה טוב!!!!!!!!!!!!!!!

Janem

New member
נ.ב

הקטע עם הערסים שדיברו עליו כל כך הרבה כאן התברר כנכון, אבל אישית מאוד הצחיק אותי שילד בכיתה י"א עמד מולי עם אולר פיצי כשהוא שיכור רצח מוודקה, ואומר לי לא לעבור כי "הוא גר כאן". הייתי בהלם כמה שניות ואז התחלתי לצחוק כמו משוגע, כזה צחוק פסיכי שאפילו הדביק את החברים הגלוחי ראש שלו שהפרידו ביננו תוך כדי זה שהם מגחכים ומקללים אותנו כשהמשכנו ללכת.

wildgirl1

New member
יום העצמאות ממש טוב

לפני שיום העצמאות התחיל החתולה החתולה שלי המליטה שלושה גורים מדהימים, שאחד מהם נולד למול עיני (אותו אני גם מקווה שאמא תסכים לשמור) אחרי זה ביום העצמאות הלכתי להסתובב אם חברות שלי וידיד שלנו ואז החלטנו סתם להיכנס למקס ברנר ולשבת שם ומכיוון שאני צריכה לנסוע עוד מעט אז לא חזרתי ממש מאוחר, ועכשיו אני ילך לי להתלבש ולנסוע לירושלים

SpyKid

New member
"המשפטים הם מעורפלים..."

אוקיי, בסביבות השעה 7 בערב נפגשנו בקריית חיים אני, סוניה, דניאל (daniel the killer) ואח שלו אדריאן. בהתחלה סתם הסתובבנו ברחובות קריית חיים וישבנו בים ובפארקים, ואז הגענו למסקנה ש- א. אנחנו לא מרגישים את "אוירת החג", ו-ב. אנחנו די רעבים... אז החלטנו ללכת לחפש מקום לאכול בו. הלכנו הרבה הרבה הרבה ברחוב ארוך שמוביל לקריית ביאליק (והגענו עד אליה...), ואז חזרנו כמעט את כל זה כי החלטנו לקנות פיצה במקום שעברנו לידו די בהתחלה... זללנו 2 פיצות גדולות ושיחקנו "אמת או חובה" עם בקבוקי הקולה שלנו
ואז אדריאן עזב אותנו ונשארנו שלושתינו. חשבנו לחזור לקריית חיים המערבית ולשבת באיזה מקום, אבל אז דניאל העלה את הרעיון שאם לא נשתה קפה, פשוט נירדם שם... (השעה הייתה בערך 3 לפנות בוקר). החלטנו למצוא בית קפה, והגענו לאיזה פאב שלא הכניסו אותנו אליו כי לא הייתה לי תעודת זהות ולא מכניסים לשם ילדים מתחת לגיל 18
(לא שהבאת תעודת זהות הייתה מצילה אותי....
) המשכנו ללכת והגענו לבית קפה ששם שתינו קפה (ונהנינו מקריאת התפריט שמציע "קפה קר מאוד", "קפה קפוא", ועוד אפשרויות מעניינות
) כמו כן על הקבלה שלנו היה כתוב "אספרסו בינוני מאוד" או משהו בסגנון...
ואז ניהלנו שיחה מעניינת שחלקים ממנה גרמו לי להשתכנע יותר ויותר בתיאוריה שלי שחוסר שינה גורם לתחושה דומה לשכרות (או לפחות איך שאני מדמיינת את תחושת השכרות.....)
ישבנו שם עד בערך 6 בבוקר (לשמים לפני הזריחה יש צבע כזה יפהההההה!!!) (ודניאל לא ניצל את 20 ההזדמנויות שהיו לו להתחיל עם מישהי!
) אחרכך פנינו לכיוון איזורינו (או ליתר דיוק לכוון איזור מגוריו של דניאל) כשאנחנו הולכים כמו שיכורים (בערך) ומשחקים כדורגל עם בקבוק מים מינרליים ריק שמצאנו בדרך...
ליווינו את סוניה לישון בבית של סבתא שלה ודניאל ליווה אותי ובנימה אופטימית זו נפרדנו
המשפט בכותרת הוא חלק מניסוי מדעי שלי ושל דניאל
רצינו לבדוק אם באמת חוסר שינה משפיע על המוח כמו אלכוהול, אז אמרנו אחד לשני משפט, והחלטנו לבדוק אם ניזכור אותם... כנראה שלחוסר שינה בהחלט אין השפעה כמו של אלכוהול......
(נ.ב. - אם דניאל לא יזכור את המשפט שלי זה לא בגלל ההשפעה, אלא בגלל שאולי המשפט היה מסובך יחסית בשביל לזכור את הניסוח שלו
)

SpyKid

New member
נ.ב

דניאל לא הפסיק להתלונן על כך שאיחרתי ב-45 דקות (הסיבה הייתה שהאוטובוס שנסעתי בו מחיפה למרכז המפרץ איחר ב-45 דקות.....), אז תירצתי את זה בכך שלמדתי לאחר מאנשים מסוימים......

Dynamo1929

New member
../images/Emo6.gif!מעניין ממי... P:

ראשית כל, רציתי להתקשר אליכם ב1 וחצי בלילה לשאול מה נשמע, אבל לא מצאתי את הפלאפון של אף אחד מכם. חח <: שנית, הפאבים והבארים שלא הכניסו אתכם נמצאים באח"י אילת, נכון? פעם סרקנו שם את כל הבארים ולא הכניסו אותנו אפילו לאחד מהם, כי היו איתנו שתי בנות, בנות פחות מ18... אנטישמיים! חח <:

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ראשית כל, הפלאפון שלי מופיע בתיכופוניסט
(אלא אם כן גם שלך נזרק לפח באכזריות כמו של דניאדריאן...
) אבל בקטנה... אמממ... אני לא בדיוק מתמצאת באיזור, אבל זה היה רחוב ארוך מאוד שמגיעים אליו אם ממשיכים ישר מהמזרקה והולכים מתחת לגשר...
אגב, עשינו סיור בביצפר שלכם! אהבתי את אשכול הפיס ואת המרפסות המגניבות שיש בקומות העליונות :)))

Dynamo1929

New member
חח חיפשתי בתיכ'

אבל כנראה הייתי מסטול מדי... חח <: כן, זה אח"י אילת חח.. כן, רק שלא ביקרתי בהן (במרפסות) מאז איזה פרוייקט באסטרונומיה בכיתה י'.. <:

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחח כמה שתית???????

(עירוני ה', י"א 1...)
חחחחחחחחחחחחחחח אבל הן בקומה שלך!!!!!!

Dynamo1929

New member
חחחחחח

לא הרבה.. אני יודע, חיפשתי, אבל לא ראיתי אותך.. חחח אה חחחח חשבתי המרפסות של האשכול... המרפסות הרגילות סתם מעפנות.. <:

SpyKid

New member
הן עדיין יותר טובות מהמסדרונות

שלנו..... חוץ מזה, השטח שלכם הרבה יותר גדול והכל יפה כזה... עם הרבה צמחים... :]

Dynamo1929

New member
חח אצלנו אפילו ה'מחששות'

מעוטרות בכל מיני עציצים מוזרים......... <:

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא יכולה לענות למה הוא לא ניצל אותן (כי זה משהו שרק הוא יוכל לענות
), אבל אני יכולה לומר למה היו לו 20 הזדמנויות... פשוט בהשפעת אחת השיחות שהיו לנו, שאלתי אם הוא היה מתחיל עם מישהי שעברה לידנו במדרגות, ואז בתור בדיחה התחלתי לשאול את זה לגבי כל בת שהייתה בקרבת מקום

למעלה