בוקר טוב.....

AMIR HOREV

New member
בוקר טוב......./images/Emo142.gif

מצטער אבל אני לא מצליח להרדם....
רציתי לספר לכם משהו נחמד שעשיתי היום... ידידה שלי אלינור מתגייסת מחר.... אז קניתי לה דיסק מן ובתוך הדיסק מן שמתי לה דיסק שהכנתי לה עם מלא שירים של הקורס... רק של הקורס... אבל איזה באסה...שחכתי לשים לה את השיר At Your Side... ועל הדיסק רשמתי... "לאלינור... גיוס נעים..מ-הקורס..." בוקר טוב למי שהתעורר...

בוקר טוב../images/Emo186.gif

איזה גשם יורד בחוץ ואני בלי מטרייה, כנראה שאני ישאר הרבה זמן בבית ספר. ואמיר מתי אתה מתגייס? חשבתי על זה הרגע, איך נסתדר בלעדייך

AMIR HOREV

New member
../images/Emo9.gif צחי יקירי....

אתה אחלה.... אני מתגייס עוד חודש.... ואני בטוח שתסדרו.... וגם אל דאגה אני לא התנתק מעולם הקורס (שאתם זה 85 אחוז ממנו אצלי) אני תמיד התגנב למשרד של המפקד רק בכדיי להשיר הודעה... וגם עדיין לא הפסדתי אפילו הודעה אחת בפורום מאז שהוא נפתח!!! אני גם לא מתכוון להפסיד!!!! הצבא לא יקח ממני את האושר הזה!!!

mprb

New member
עוד חודש../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה! אז זה אומר שיכול להיות שלא תוכל להיות במפגש

מיכל just

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לא!!!!! אתה לא יכול לעשות לי את זה! עוד חודש?? מה זה חודש?! כולה 4 שבועות! זה כלום!!!!! תגיד לי, איך אתה חושב שנסתדר בלעדיך?? (-ובנסתדר אני מתכוונת אלי ואל התינוק...
) עכשיו אני עצובה!!
תגיד לי, לא לימדו אותך שאסור להעציב נשים בהריון??...

AMIR HOREV

New member
חחחחחחחחחחחח

מיכל מצחיקולית....... אני אשלח לכם את המשכורת הצבאית שלי ככה שאין לך מה לדאוג אתם בטוח תסתדרו...( גם ישאר לך כסף למספרה) ושוב אל דאגה... עוד ימאס לכם ממני... בסוף תגידו... "שיט... נו מה הוא לא רוצה ללכת...אין לו צבא..."

p i n g o

New member
עוד חודש??

יש לך מ ושג מה תעשה בצבא?? בכל מקרה אני מקווה שתוכל להיות כאן כמה שיותר! שיהיה לך ב ה צ ל ח ה ! ! !

AndreaCorr ©

New member
מה חודש??? ../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאא חודש זה .... זה ... זה עוד מעט
i miss you already...

AMIR HOREV

New member
אווווווווווווו

איזה חומד.... אל דאגה לא תרגישו שאני בצבא בכלל מרוב שאני אציף אתכם....

למעלה