בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo142.gif

כל כך שלו בחוץ , ציוץ ציפורים ,שמש זורחת , והלב כואב ... והנשמה בוכה ... מהמחשבות ... הגעגוע ... מהצפירה ... מרגע הכרת הראש .. ונזכור ...ונתיחד ... ונמחה דמעה ... ונדע שאנו פה בזכות כל הגבורים .. ונעבור גם את זה מחובקים ואוהבים ונחזק זה את זה ...

בוקר טוב חברים

אכן יום לא קל לנו ... והלילה עבר ללא שינה ... וישבתי עם הילדים ודברנו .. ובפעם הראשונה הקטן דבר על הרגשות שלו כשקבל את הידיעה ... אך רץ הביתה כראה את הרכב הצבאי וחשב שאתה בא לחופשה .. אך לא חדרה לתועדתו הידעה ...אך רצה לחזור לשחק עם חבריו .. אולי כך תתבטל רע הגזרה ... ודברנו ובכינו ..והרגשתי שהתנקנו עוד קצת ... והערב נרכין ראש ... ונזכור ...כמו שזוכרים יום יום ,שעה שעה ... והבת תהיה בן קוראי השמות בטקס ... ואני והבנים נשב ביציע "הכבוד" בטקס .. ואווי... לאיזה מקומות שלא חלמתי ולא רצתי להגיע אני מגיעה ... ונעבור גם את זה ... וזה הגיע אלי במייל ונראה לי מאד מתאים להיום ... "אם אלוהים מביא אותך לזה, הוא יעביר אותך את זה." הרהור למשך היום: אם לאלוהים היה מקרר, הציור שלך היה תלוי עליו. אם היה לו ארנק, התמונה שלך היתה בתוכו. הוא שולח לך פרחים כל פעם באביב. הוא שולח לך את זריחת השמש מדי בוקר. תכיר במציאות, חבר: הוא משוגע עליך! אלוהים לא הבטיח ימים משוללי כאב, צחוק בלי צער ושמש בלי גשם, אבל הוא הבטיח כוח לעבור את היום, נחמה לדמעות ואור לדרך.

למעלה