בוקר טוב

Rinattt

New member
אנחנו...

במקום לדון צחקנו, אכלנו ומדדנו בגדים למחר... כבד עלינו לדון בנושא זה בשעה שכזו... ננסה מחר... סליחה על ההמתנה ותודה על הסבלנות...

מיקי 43

New member
לא אורי מה שהולך לקראת זה

מפלגת העבודה הולכת להיות בין חמישה לשבעה מנדטים וזאת בתנאי שלא יעשו לעילג תרגילים כמו לפואד ולאחרים ולעניין השלטון אם האיש הזה יהיה ראש ממשלה אני זה יהיה בזייון את העובדים הוא לא מצליח ליצג בכבוד אז את כל העם? ומבחינה כלכלית נחזור לימי האינפלציה והדבר היחיד שיצמח לנו זה עובש

אייל 401

New member
אכן מיקי צודק

כואב כואב שהאיש בנה את עצמו על חשבון .....כלום ,רק נזקים גרם שום השג ממשי לא ראינו ממנו פרט לאינטרס אישי .נמשיך לסבול את ביבי וחברות הזבל

ואי ואי ואי...אין מילים..לא ממש

עקבתי והלוויין לארץ עוד לא מתפקד מאז ווילמה...אז מה קורה? יש פרץ כראש מפלגת העבודה?????????אני בשוק..

d a n i e l s 5

New member
פרץ ניצח את פרס.....

ולו רק כי פרס לא יכול שלא להיות במקום השני ( עניין של הרגל). היחידים שהופתעו בביג טיים הם עורכי הסקרים. אני לא הופתעתי .

לא וכן ../images/Emo141.gif

לא, לא נראה לי שאנחנו הולכים למהפך, כי לא נראה לי שהעם בישראל באמת מוכן ללכת לכיוון של שינוי חברתי, וכל עוד נמשך טרור המתאבדים, הוא גם לא יהיה מוכן. במלים אחרות, כל פיגוע מחזק את הכתומים, והפיגועים הרי לא הולכים להיפסק. מה שכן יהיה לנו (אולי) זו אופוזיציה ראויה, וזה כשלעצמו דבר טוב וחשוב. כן, פרץ הפתיע אותי. ההפרש בסקרים לטובת פרס היה כל כך גדול, שהצלחתי לשכוח את כשרונו הנדיר של האיש להפסיד מערכות בחירות.

למעלה