בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo141.gif

בוקר טוב לך, ח"כ עמיר פרץ, ומזל טוב על נצחונך בפרימריס. לא, אין לי תקוות גדולות בקשר לניצחון שלך. קודם כל, זה ניצחון על שמעון פרס, שזה קצת כמו ניצחון של הנבחרת על איי פארו, וחוץ מזה, אני בטוח שהחברים הדרעקעס שלך מהמפלגה יעשו לך את המוות ובסוף ידיחו אותך, כמו שעשו לבורג, לבן אליעזר ולמיצנע לפניך. אבל אני שמח בשבילך, זה כן. מזל טוב.

חזקוש

New member
אכן נצחון מפתיע ואולי בעצם לא

אני תמה, מה צופה העתיד ? האם כתוצאה מהשינוי המהותי בהנהגת המפלגה החשובה הזו יחול שינוי בכלל המערך הפוליטי ? מעניין איך הבורסה תגיב.

צהריים טובים-ובהמשך לדברייך,

אכן אכזבה- העדפתי את פואד-(למרות שהייתי בטוחה שפרס לוקח). אתמול-אחריי התוכנית "בולדוזר" רק התחזקה עמדתי.

t o t a l

New member
אני מבולבל

כן.... העדפתי את פרץ על פרס [בפריימריז של אתמול] - אוהב את התעוזה, את החוצפה ואת השינוי. אבל....העדפתי את נתניהו על פרץ [במאבק בין האוצר להסתדרות] - מאמין באג'נדה כלכלית של קפיטליזם, ושוק משוכלל. לא אהבתי את הפופוליזם הדמגוגי של פרץ. ומאידח...את פרס העדפתי על נתניהו [בבחירות של 96] - מתעב את ההתנהלות המדינית של נתניהו. את הפופוליזם הדמגוגי שלו. מבולבל

זה משפט חזק לדייטינג.

במקום "זה לא את זה אני" הנדוש, אתה אומר לה "לא אהבתי את הפופוליזם הדמגוגי שלך".

ozzz64

New member
הוא מזכיר במראה את סטלין .

אם הוא יזכה בראשות הממשלה סוף סוף נדע מי יותר עצבני גרוזיני או מרוקאי .

ח ב ר מ ן

New member
../images/Emo124.gif האם לדעתכם אנחנו הולכים ללל

למהפך בשלטון ? את מי מאיתנו אמיר פרץ הפתיע? אותי כןןןןןןןןןן אורי

Netta79

New member
דיכאון...

פשוט מדינה של לוזרים ! קצב ולא פרס פרץ ולא פרס ב-י-ז-י-ו-ן לא לפרס...לנו !

t o t a l

New member
למה לא? בגלל שהוא מרוקאי?

בגלל שהוא מעיירת פיתוח? בגלל השפם? בגלל יצפאן? זה דבר אחד לסבור שפרס עדיף על פרץ אבל לקרא לזה בזיון זה כבר בזיון.

t o t a l

New member
מה? ..... בואי בבקשה תסבירי ותנמקי

מה עושה בדיוק את עמיר פרץ ביזיון. אההה?

Rinattt

New member
זהו ש...

עוד מעט לירז תצא מהמקלחת ואנחנו נשקול נדון וניתן לך תשובה...

למעלה