בוקר טוב

emmy5

New member
רותם המקורית ,לא היה יכול להיות ../images/Emo6.gif

יותר טוב ...בטח בשבילי ..זה העיר שאני מכירה הכי טוב ,את השיר ו הלב שלי ,עשה פעימה מעניינת ...של שמחה ,של אושר לא רגיל ..אולי יש עוד כמה מבוקרסט ..כמה את הכרת את העיר בוקרסט? תודה

emmy5

New member
בכמות הרגעים שבהם נעתקה נשימתכם

כן , השיר של רותם עשה לי את זה .תמר כמה רגעים יש לבן אדם הרגשה הזו?

מנורה

New member
צהרים טובים ידיד חג אהבה שמח

ניסיתי בבוקר להכנס אך חברת החשמל סגרה את השלטר ומאחר ו
החמימה קרצה לי יצאתי בשמחה מה
ננה דרדרית ולאה שלום החלמה מהירה בלעדיכן אין כאן שמחה לכל מי שכאן נמצא שולחת זר אהבה

offe

New member
חזרתי, חזרתי, המחשב בריא

ליום האהבה מפרי עטי: אני אוהב אתה אוהב והיא אוהבת. השאלה: מהו סוג האהבה? לאן שולח קופידון חיציו? אני - אהבת עצמי אתה - אותי - אותה לך תדע. תלויה בדבר או שאינה בוערת או טהורה לך תדע. יוצאת מהכלל עד היום מהי אהבה? לך תדע. offe המשך יום אהוב ונעים. אם מישהו רוצה להגדיר אהבה - בבקשה. יתכן ובשנה שעברה כבר כתבתי לכם קטע זה - אך תמיד זה אקטואלי מחדש.

אנימו

New member
אופי, ברוך שובך. להלן מספר

התייחסויות לאהבה של גדולים ממני: אהבה התלויה בדבר - בטל דבר ובטלה אהבה (אבות) האהבה מוסתרת בפנימיות נקודת הלב של כל אדם, ואין לך אדם שאין לי שעה אחת של אהבה וכלות הנפש (ר' אהרון מקרלין) ואפלטון טוען כי "אהבה-מחלת רוח רצינית".... ולפי פתגם שבדי: "החיים ללא אהבה -כשינה ללא יקיצה".

offe

New member
אמי'לה - החיבוק והנשיקה ../images/Emo6.gif

גם אם הם וירטואליים, גורמים לנשמה להרגיש את החום והידידות. קחי דוגמיות
עדיין לא סידרתי את התמונות שלי לצירוף להודעות. בידידות offe

emmy5

New member
אופינקה , התאריך לחיבוק אמיתי ,

מתקרב ,אני מאוד שמחה ..שנהיו כולנו בריאים ונפגש .

אממי ערב טוב

אני רואה שבחודש הבא, זה חודש שמח, יש לנו 5 ימי הולדת של חברי הפורום. המקום המפגש צריך להיות במקום שיש חניה, ז"א שתל-אביב לא בא החשבון, לפי דעתי המקום הטוב ביותר זה הרצליה או סביבתה. רוח צעירה זה ללכת עם ראש פתוח ולהתקדם עם הזמן, לחיות את היום ולהבין את הלילה, להיות ערנים לכל הדברים החדשים, ולהיות חברמנים בלי פינוקים, וחשוב להיות שמחים, ומחייכים לכולם. בידידות

מנורה

New member
תמר אכן אימרה יפה../images/Emo45.gif

לנשום מקבלים זאת כדבר מובן מאליו אבל מה שזוכרים ולוקחים איתנו לכל מקום זה את הרגעים שבהם נעתקה נשימתנו. וכשתרתי משמע נעתקת הנשימה מתחילים להעריך את יכולת הנשימה

למעלה