בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

משום מה, פספסתי את הודעתו של אבא של פלורנטין, ואיני יודעת מה הוא פרסם או לא. באופן כללי, כואב מאוד שאדם נפגע. גם אני בדעה, שאם חבר בפורום חושב שמישהו נהג לא נכון, יש לומר לו את זה במסר אישי, עם נימוקים. אסור להלבין פני אדם ברבים!!! גם אם לא מכירים אותו יום טוב לכולנו

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב בימבו אמי1 וכולם שאני ../images/Emo23.gif

חייבת לרוץ ומקווה מאוד להיכנס אחר הצהריים שוב. מאחלת לנו, לכולנו את כל הטוב שבעולם. המון בריאות לנו, המון בריאות ללייצ'יק כבר מחכה לראותה בפורום. בריאות נפשית מחשבתית, כלכלית לכולנו. שלא נזקק לאף אדם עד סוף ימינו. שיהיה לנו יום של נחת ואושר עם גילויים חדשים וטובים, ושנאהב את עצמנו כי יש לנו על מה.

HAVA159

New member
בוקר טוב לכל
בוא

אומנם קצת קריר, אך השמש זורחת, וכל בעלי הכנף פתחו בשירה, וזה ממש נפלא. גם אני אפתח את היום, במרץ, בשמחה, ושולחת לכל הפורום יום מלא שמחה ואהבה. אוהבת
חוה.

tamarb1

New member
מה דעתכם על האימרה הבאה?../images/Emo140.gif

"החיים אינם נמדדים בכמות הנשימות שלקחתם - אלא בכמות הרגעים שבהם נעתקה נשימתכם" לדעתי זה פשוט נפלא.

emmy5

New member
בוקר טוב ,מצטרפת לאיחולים שלכם ..

הרבה בריאות לכולם ..בוקר טוב .

אנימו

New member
שלא בכוונה הצפתי את האיזור באהבה

התכוונתי לטפטף אחדות מן הנעימות וכולן נשפכו פנימה.נראה לי שהנזק לא גדול...

emmy5

New member
אנימו ,נהדר תודה ..ממני גם../images/Emo79.gif

יום אהבה

maxima

New member
בוקר טוב כולם...(-: אחחח איזה יום

אל בוקר מופז פקחתי עיני קרני חמה לוטפות פני בחלוני נישקף רקיע תכול זמר ציפרים היוצאים במחול בדי העצים שלוחים אל על בקרני פז מרקד כל עלעל האחו בירוק בוהק, חתול בשמש מפהק. פז השמש במרום רוקד ליבי איתה היום אפרוש כנפי אמריא לרום האח.... איזה יום.

maxima

New member
אנימו ואממי...איזה יופי...../images/Emo140.gif

אהבה אפשר לחגוג כל יום יום האהבה שלנו הוא ט"ו באב...(-:

אנימו

New member
מקסימה-יש סיבה למסיבה בגלל

אותו ולנטיין הקדוש... מה איכפת. נחגוג רשמית פעמיים בשנה...

maxima

New member
אנימו...לחגוג אפשר תמיד...(-:

לא צריך סיבה..... "יש לי ום יום חג" יום נהדר לכולם אני יוצאת לשמש

emmy5

New member
לא צריך סיבה ,אבל לי יש ..משעמם../images/Emo79.gif

מחפסת את כולם ,אופינקה ,יש לה פתק מי הטכנאי ...לייציק חייבת להביא פתק מהרופא ..כמה שילמת לו שנתן לך כל כך הרבה חופש? פזי ...אתה חסר גם .חונה בטח כבר בנפל ,אני כבר מתגעגעת ,בואו נעשה שמח

אנימו

New member
אממי -השיר עובר את סקלת השמח

הוא ממש סוער....אם את רוקדת לשמע הצלילים האלה לא יכול להיות לך משעמם... עוגת פירות להפסקה ולצבירת אנרגיה מחודשת:

למעלה