בוקר טוב

maxima

New member
בוקר טובכולם...תודה פזי../images/Emo24.gif

אני משתדלת לישם זאת כל יום חיה את הרגע/מקסימה חיה את הרגע חיה את היום אוהבת לאהוב לחיות את החלום חלום לשנים יצית האבוקה שנינו הווים בזרועותיך חבוקה העתיד לא כאן העבר פס חלף חיה את הרגע הכל עובר ביעף

תגובה על מה שכתבת, פזי. ../images/Emo7.gifלמה נושא

כזה "כבד" על הבוקר?!!! מוסר ההשכל אכן נכון. צריך לחיות בפתיחות ולאפשר לסובבים אותך לדעת מה שאתה מרגיש, כי מחר עלול להיות מאוחר מידי. הכל, חברים, ה כ ל מה שקורה בינינו בני-האדם, מתחיל ונגמר בתקשורת, מילולית בעיקר, אבל לא רק.|

pazi66

New member
הנושא לדעתי לא כבד כלל../images/Emo52.gif

זה רק מוכיח שצריך לחיות כל רגע וצריך להשתדל להיות כנה עם הסובבים אותך, פתוח , להביע רגשות לשתף את הסובבים אותך במחשבותך במעשיך בדברים שאתה חפץ...וכמבון...
בלי סודות. זאת דרך החיים שלי מאז ומתמיד.....מה לעשות

offe

New member
מרוב נושאים לא רואים את היער ../images/Emo6.gif

פאזי - העלית נושא מאוד מעניין. בזמנו כשרצינו לעורר קצת חילופי דעות בפורום - הוצע להעלות מדי פעם נושא ואז החברים יוכלו להביע את דעתם - כל אחד דעתו הוא - ומכל דעה נלמד. אני בזמנו מאוד הייתי לא מרוצה שסתרו את דעתי - אולם זרמתי עם זה והיום (בעזרת חברה טובה) - למדתי שלכל אדם ישנה דעה - הוא מביע - והשני מקבל אותה או לא מקבל - רק לומד ממנה. אם נביא ביום אחד כמה נושאים - פשוט ההתייחסות תהיה מעורבבת ולא נדע איזה תשובה מתייחסת לאיזה נושא. הסיפור שהבאת מקסים - התשובה של מקסי מקסימה - כך שיש לנו את כל הזמן שבעולם להעלות המון נושאים ולהתענג אחד מדעותיו של השני. המשך יום נפלא ג'ודי תודה על המחמאה - עוד פייה לאוסף offe

pazi66

New member
offe לא ניתן לתאם בינינו מחשבות../images/Emo6.gif

אין תור לנושאים...כשבא בא, זה ספונטני...קחי אותי למשל...יש לי תקופות שבא לי להפציץ עם שירים...ימים שבא לי להעלות נושאים..ימים שבא לי לכתוב שירים...ימים שלא בא לי כלום ואני כועס על כל העולם...ימים שאני אוהב כל מה שזז...זה אני ..לכן זה מה שיש

emmy5

New member
פזי ,אני מבינה אותך ..עכשיו זה הזמן

שלא בא לי כלום ...מה עושים ? איך יוצאים מי זה ? אבל אני מאוד מרוצה שאתה בפורום ...זה נותן לי קצת ,קצת מצב רוח

pazi66

New member
../images/Emo140.gifאממי יש גם זמנים כאלה../images/Emo10.gif

אל תלחמי נגד זה...זה עובר, תנסי להיות עסוקה, ביקורים במשפחה, חברים, סרטים,הצגות,הרצאות....תשתדלי לא להשאר לבד עם המחשבות, אפילו תצאי לטייל ברחוב הרצל או בטיילת בבת גלים, או בטיילת על שם דדו, כנסי לבית קפה, שתי משהו איכלי משהו, מסעדת דגים.....ביקור במוזאום חיל הים(אתם שכנים,אפילו סיבוב בכרמלית.... תרגישי הרבה יותר טוב.

כבד או לא כבד, פזי. בשורה התחתונה

שנינו אומרים אותו דבר. להביע רגשות, לשתף, עם או בלי סודות. הכל מתנקז תחת המילה "תקשורת".

WOW איזה סיפור פזי ../images/Emo51.gif

בוקר טוב לכולם - בוקר של הזדמנויות וללא החמצות.

emmy5

New member
פזי ,אתה מותק ...כמה דברים חמודים

מביא לנו ... תודה .. לומדת משהו בחיים ...לפני שהייה מאוחר ...

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gifבקר טוב חביבים ../images/Emo24.gif

לקום בבקר ולראות אתכם, זה כבר עושה מצב רוח טוב
לידיעת מי שמעוניין לבוא ביום ראשון לתערוכת הציורים של מחרוזת פנינים, קבענו להיפגש שם בשעה 10:45. לקבלת הנחיות איך להגיע לנס ציונה דרך כביש לוד, נא לפנות במסר אל ננה. לקבלת הנחיות איך להגיע לנס-ציונה בדרך אחרת נא לפנות אל מחרוזת פנינים. להתראוווות

למעלה