בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

אני מבינה שאתם ישנים עדיין שנת ישרים. ובאמת, מה בוער? מקווה שאתם חולמים חלומות נעימים, שיגרמו לכם להתעורר עם מצב רוח טוב.
אז שיהיה לכם יום קסום.

דרדרית

New member
בוקר נפלא לכולנו וגם לך בימבו../images/Emo39.gif

...בעודי עסוקה במבחן התת מודע של פזי.... את מגיעה בשקט בשקט ו- מאחלת לנו בוקר טוב. ...כפי שאמר פעם חכם סיני זקן עם זקן ארוך: "אם קרה לך דבר מה טוב כשלא התכוננת אליו- הכוכבים כיוונו זאת- ויומך יהיה מבורך"... אז בימבו- בזכותך יהיה לי יום מבורך כי הבוקר טוב שלך היה דבר שלא התכוננתי אליו כרגע...

HAVA159

New member
בוקר מקסים פורום,אם ציוץ של ציפורים

יום נפלא יום של כף ומלא שמחה, וחיבוק ענק לכולכם. אוהבת
חוה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב יום נפלא הכל טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב למשכימות, חיבוק גדול לכל הפורום
מאחלת ומייחלת ליום טוב לנו, יום שלי בריאות ומימוש עצמי. לדעתי ההרגשה שאדם מיצה את עצמו היא הרגשה נהדרת. מאחלת את זה לעצמי וגם לכם עם המון תוספות סביב זה. מה עם נושא? יש למישהו רעיון? מאוד אהבתי

../images/Emo42.gifבוקר אור בימבו, דרדרית ויעלי,

ובוקר אור לכל החברים שבדרך להתעורר. חשבתי לרגע שיש לי רעיון נחמד לנושא, אבל התחרטתי... הוא לא כל-כך נחמד.

emmy5

New member
בוקר טוב ,בוקר נפלא לכולם ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולם ,בוקר שנפתח אולי תקווה לשלום. אולי נפתח חלון לשלום ...( אממי,סבתא לנכדים חיילים)

offe

New member
כוס קפה ביד - ותענוג בעיניים ../images/Emo6.gif

בוקר טוב למתעוררים ולאלו שיתעוררו ליום יפה. לא - לא הולכת עכשיו לאימון כושר - אלא אחה"צ. סתם קמתי לרגע - שותה קפה בחברת אלו שקמו - זוחלת למיטה עד -9:00 - עד לקבלת התינוקת. המשך יום נעים עם ריח הסתו המשגע. offe

offe

New member
סוד בין חברים ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

התבקש נושא - איני יודעת מדוע על הבוקר עלה בדעתי הנושא של: כאשר אדם מספר סוד אישי כלשהו לחבר/ה - ומבקש ממנו לא לספר. אותו אדם שסופר לו הסוד - לא יכול להתאפק ומספר את הסוד דווקא לאנשים שסוד זה לא אמור להגיע לאזניהם. כיצד צריך לנהוג מספר הסוד?: האם לנתק קשר עם המדליף? האם להכחיש בכלל שנאמר הסוד? האם לעבור לסדר יום ולא להיפגע? האם להכפיש את מספר הסוד? האם מותר לספר סוד אם לא נאמר לא לספר? קחו את הזמן - שתו כוס קפה - התרווחו בהנאה מול המחשב - ובמשך היום אם עלה בזכרונכם - סיפור הסוד ואיך נהגתם - אפשר לשתף אותנו - מבלי לגלות תוכן הסוד. התמונה להמחשה בלבד
המשך יום מלבב offe

pazi66

New member
האמת offe אני בכלל לא אוהב../images/Emo10.gif

סודות ואף פעם לא היו לי סודות. סודות זה מין רכילות מאחרי גבו של מישהו,שגם עלולים להיות לא נכונים או לא מדוייקים וגם לא מאפשרים לאותו האדם להוכיח את חפותו. לדעתי לא צריכים להיות סודות בין בני האדם. סודות חיונים וקיממים במקרים של סודות צבאים או סודות לשמירת בטחון המדינה.

emmy5

New member
אצלי סוד ,זה סוד ...אסור לספר אותו

הרבה חברים עוד מילדות ..אמרו "את כמו הירח ...רואה שומעת ושותקת... אני חושבת שיש נם דברים , לא רק סודות ..שלא צריכים לספר אותם , כדי לא לעשות ריב בין אנשים ..משתדלת להתרחק מבעיות ...במיוחד במשפחה .. בין הילדים ,בין אחים ..לפעמים ,אומרים דבר ,ומצטערים אחרי זה .. מותר לא להעביר מאחד לשני .. ברוגז אני על זה שהביא את הסוד ...תלמדו להכיר את החברים שלכם ..

pazi66

New member
אממי סודות זה משחקים../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לילדות בגיל ההתבגרות

בוקר טוב אופי../images/Emo42.gifבקשר לסוד, אני לא

חושבת כמו פזי, שלא צריכים להיות סודות בין בני-אדם. אדם המספר לרעהו סוד נמצא במצב של צורך בלחלוק משהו מסויים ולכן חשוב שמי שמספרים לו אכן יקשיב היטב וידע שהמסופר הוא בין שניהם בלבד. שוב חוזרת לנושא שכל הזמן מדברת עליו: אין כמו תקשורת בין אנשים. צריך לדבר, אפילו אם זה ב"סוד".
ואגלה כאן "סוד כמוס", בתנאי שלא תגלו אותו לאף אחד: (אני מדברת בלחש, שרק אתם תשמעו...) אני אוהבת את מה שאופי כותבת.

pazi66

New member
יוד סוד זה לא תקשורת בין בני../images/Emo10.gif

אדם....סוד זה אנטי תיקשורת, זה נעילת התקשורת ...כל האי ההבנות או הריבים בין בני האנוש נגרמו על ידי סודות תמימים בתחילתם

חולקת על דעתך, פזי. לו בני האדם היו

מבינים את מהות הסוד ואת הצורך לספר אותו, הוא היה נשאר בגדר סוד ולא היה מגיע לאזניים הלא נכונות וגורם לריבים. אנטי-תקשורת זה אלו שלא שומרים את הסוד ב"סוד". תקשורת לא תמיד צריכה להיות בין יותר משני אנשים. לכן בעיני "סוד" הוא גם סוג של תקשורת.

yaely2

New member
מנהל
זה הסוד שלי, כל הסוד שלי../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

שלום אופי שלום כולם,
היום נכנסתי בשעה 8:00 לקורס ובשעה 13:45 כשהגעתי למכונית היא לא נדלקה, כמעט שש שעות היו אורותיה דולקים (שכחתי). "שגריר" הגיע אחרי שעה מכר לי מצבר ב 581 ש"ח. אני עוד מנסה להשתכנע שכל מה שקורה, קורה לטובה. ועכשיו תודה לאפי שהרימה את כפפת הנושא. נתחיל מזה הפשוט, שסיפרו לבת שהאימא תכננה לה מסיבת הפתעה. יש סודות שמספרים לאדם קרוב ויש סודות שהאדם הקרוב מגלה בדרך עקיפה בעצמו, בשניהם הייתי מאמינה שהאדם לא ימעל באמון ולא יספר. למשל אם התפתיתי לבגוד בבעל, קורה. הדבר נודע לחברה והיא סיפרה זאת לבעלי, לדעתי זו מעילה באמון. גם אם המשיכה לספר זאת הלאה ובכך גרמה שייוודע לבעלי – זו מעילה באמון. ייתכן שסיפרתי לחברה על קופה קטנה שעשיתי לי בבית ליום צרה מבלי שאף אחד מבני הבית יידע והיא מספרת לבעל. לדעתי זה נורא. יש סודות מסוג אחר. כמו מצליחנית שמישהו גילה שאימה עבדה בכביש, ועוד רבים רבים. לגלות לשותף בעבודה שאני חושדת בו ומנסה לאמת או להכחיש את זה. (עכשיו הוא ייזהר והכספים שאולי העלים ייעלמו) כל אלה הם בעיות בחיים. כיצד לנהוג באמת שאינני יודעת תלוי במקרה, וחוץ מזה אף פעם אינני יודעת איך אנהג עד שלא קורה לי ממש ממש.

סוד

גם כשאנחנו נפגים,או נעלבים ממשהו, אנחנו לומדים, מה לומדים?! שלא לספר לאותו אדם שום סוד, כי אדם שלא יודע לשמור סוד, הוא פשוט לא חבר.

yaely2

New member
מנהל
לאה, אם הבנתי אותך נכון את מתנתקת

או שומרת מרחק מאותו אדם.
...................................

תשובה ליעלי

יעלי אני לא מתנתקת לגמרי, במיוחד אם זה משהו שנמצא באותו חברה שאני מבקרת, אבל נכון כמו שאמרת, אני שומרת מרחק מאנשים כאלה כמו מאש, אני מדברת מתוך ניסיון.כי אנשים כאלו שלא יודעים לשמור סוד, הם אנשים שקונים מצד אחד ומוכרים בצד אחר.אלו אנשים לא אמינים. אני קוראת להם שטינקרים, אני לא אוהבת אנשים כאלה. לילה ושינה ערבה לאה

dani 123

New member
לרשום את המספר בפנקס שחור

ולא לשתפו בסודות בעתיד המשך החברות והיחסים בין השנים לא צריכים להיות מושפעים מאי שמירת סוד

pazi66

New member
בוקר טוב פורום הפעם הנושא הוא../images/Emo14.gif

מחר יכול להיות מאוחר מדי זהו סיפור אשר גורם לך לראות למה עליך לחיות כל יום כאילו הוא יומך האחרון. היו היה נער חולה במחלה סופנית.הוא היה בן 17 ועלול היה למות כל רגע. תמיד היה בבית, בהשגחת אימו. יום אחד החליט לצאת לרחוב,אפילו אם זה יהיה חד פעמי. ביקש אישור מאימו וקיבל הסכמתה. בהולכו ברחוב הבחין במספר חנויות. בעוצרו ליד חנות מוזיקה הסתכל פנימה וראה בחורה יפיפיה בגילו,זאת היתה אהבה ממבט ראשון, והוא נכנס פנימה. הנער נכנס ןהתקרב לדלפק מקום המצאה של הנערה. היא חייכה לקראתו ושאלה "במה אני יכולה לעזור לך ?". הבחור רק יכול היה לחשוב שזה היה החיוך היפה ביותר שאי פעם ראה ומלמל "טוב, אמממ, אני מבקש לרכוש דיסק" חתף את הדיסק הראשון שראה ושילם לה. "האם אתה רוצה שארוז אותו?" שאלה הנערה המחייכת.הנער ענה בחיוב והנערה פסעה לעבר החדר האחורי לעטוף את הדיסק. הנער לקח את הדיסק העטוף וחזר לביתו. החל מיום זה הוא ביקר בחנות מדי יום, וכל יום רכש דיסק ובכל יום הנערה עטפה אותם והנער הניח אותם מבלי לפתוח את האריזות בארונו בחדרו. הוא היה נער ביישן מאד, ולמרות שהוא השתוקק לכך מאד לא הצליח לאסוף אומץ לבקש מהנערה לצאת איתו. אימו הבחינה בזה וניסתה לעודדו. יום לאחר מכן הנער יצא את ביתו נחוש בדעתו, וכמו בימים הקודמים קנה דיסק והנערה עטפה אותו כרגיל. כאשר היא עסקה באריזה הוא השאיר את הטלפון שלו על הדלפק ויצא במהירות מהחנות. למחרת הבחור לא ביקר בחנות, הנהרה צלצלה אליו. אמו ענתה לטלפון והתפלאה מי מצלצל. זאת היתה הנערה מחנות המוזיקה ! היא ביקשה לדבר עם בנה ואמו פרצה בבכי. הנערה שאלה אותה מה קרה. "את לא יודעת? הוא נפטר אתמול".. דומיה השתררה לרגע.. מאוחר יותר בשעות אחה"צ האמא של הנער נכנסה לחדרו של בנה להתיחד עם זכרו. החליטה להתחיל עם ארונו והבחינה בערימה גדולה של דיסקים סגורים וארוזים בעטיפות צבעוניות. היא היתה סקרנית כיוון שהיו כל כך הרבה דיסקים, ופתחה אחד מהם. מייד הבחינה בפיסת נייר שהיה כתוב עליה "הי, אתה חמוד, אני מאד מעונינת לפגוש אותך.בוא נצא ביחד איזה שהוא יום, סופיה" האמא פרצה בבכי כאשר פתחה עוד דיסק,ועוד אחד ועוד אחד. בכל דיסק היתה פיסת נייר שאמרה אותו דבר. מוסר השכל כך החיים, אל תחכה מלהראות לאנשים החשובים לך את מה שאתה מרגיש, מחר עלול להיות מאוחר מדי אל תחכה, תחיה בשביל היום

למעלה