בוקר טוב

נֵנָה

New member
כולנו ביחד בצרה הזאת ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

ראי מנורה? כתבתי בדיוק באותה שנייה שאת כתבת ...? המצב יוכל להשתפר, רק אחרי שכל העולם "הנאור" יפקח את העיניים ויראה עם מי יש לנו כאן עסק ... כל זמן שיהיו שבועים ומתחסדים כאלה, שיצדיקו את האמצעים המחרידים שמקדשים את המטרות של המפלצות האלה, הבעייה לא תיפתר. כל העולם צריך לקום נגדם יד אחת ואם לא, אין תקומה ...

נֵנָה

New member
דוגמא של תרגום קטע מבדיחה באתר

הזה. One day, three friends go hunting. Only one is very good, so the second two plan to watch him. They arrive at the hunting cabin, and get all set up. The next day, the first hunter goes out. He returns with a big deer. The second two guys ask him how he did that. They cant believe how big the deer is והתרגום: יום אחד, שלושה ידידים הולכים לצוד. אחד בלבד טוב מאוד, לכן השניה שתי מתכוננת להסתכל בו. הם מגיעים בתא הצד, ונעשים מוכן. היום הבא, הצייד הראשון יוצא. הוא חוזר עם צבי גדול. השניה שני בחורים שואלים אותו איך הוא עשה את זה.הם יכוליםT מאמין לאיך גדול הצבי וזוהי רק ההתחלה לה לה

pazi66

New member
חוטאת תנסי את זה, זה לא הכי טוב

אך זה מה שיש תירגום

את נזגול פאזי יש לי, לא מרוצה ממנו

לכן החלטתי לעשות לעצמי חיים קלים יותר ולמצוא משהו טוב ואמין יותר

offe

New member
לחוטאת רק במילים ../images/Emo6.gif

חברתי לומדת עכשיו משהו שקשור לפוטו שופ או דומה לו - מאחר ואינה יודעת טוב אנגלית וזקוקה לו נושאות - עשתה בירורים ואמרה שישנה תוכנה במחשב שנותנים אותה לזמן קצר ואח"כ צריך לקנות - זה עולה 130 ש"ח - היא ניסתה זאת ואומרת שזה פשוט מדהים. אם את רוצה אוכל לשאול אותה לשם התוכנה. offe

offe

New member
נואשות ולא נושאות - האצבעות טועות

לא אני.

אופי ופאזי קודם כל תודה על העזרה

ואני בהחלט זקוקה לתוכנה הזאת היא פשוט תעשה לי חיים קלים בין כל חטאי הרבים מאחר ואני גם אנטרסנטית, אז מחפשת לעצמי דברים טובים וגם זולים, אשמח מאוד אופי גם ממך לקבל את התוכנה לתקופת ניסיון ואז אדע אם אכן מתאימה לצרכי ותודה גם לך פאזי על הקישור שצירפת

offe

New member
מתרגם שפות

לכל המעוניין - תנסו את המתרגם מאנגלית לעברית. https://www.goldword.com/v4/products.asp?404;http://www.goldword.com/SecureHeb/Try.asp שמחתי אם עזרתי. אם זה באמת טוב לכם - ספרו.
offe

offe

New member
../images/Emo16.gif ה' שכל זה ייגמר כבר

חיים אנו בעולם שהשתגע. הרוע והאכזריות עברו כל גבול, חצו כל גבולות. טבע האדם בנוי אמנם מיצר טוב ויצר רע. ישנם אנשים שאמנם גדלו בעוני, אולם לא ניתבו את תכונותיהם, אופיים, רצונם לנסות למצוא דרכים כדי להצליח ולשפר את מצבם. שטיפות המוח הבלתי פוסקות מאז ילדותם, פשוט נהפכו לחיות אדם. לא נשאר באישיותם כל זכר ליצר הטוב והרע השתלט לחלוטין. לדעתי הם פשוט נהנים מאותו כוח שגוי שניתן בידם להרוס, להמית, במקום לנסות לראות איך פותרים זאת בדרך אחרת. אמנם בתיאוריה וממקום מושבי בביתי הנוח והנעים קל מאוד להעביר ביקורת על כל עושה רע. אולם מאמינה כי בכל זאת שווה ניסיון.
יפה מצדך שהבאת את כאבך בתוך ים ההודעות, אנחנו לעתים נכנסים לשאננות מאחר והמאורעות קורים בתכיפות כה גדולה ובמיוחד כשזה קורה בארצות רחוקות, קורה לנו משהו מוזר שפשוט עוברים לסדר יום. בכל זאת: |
|
|
|
|
|
|
לצערי אין מקום בהודעה להכיל כל כך הרבה נרות. offe

emmy5

New member
אופינקה, בתוך ים של צרות ,בזק עושה

לי גם בעיות ...בנוסף לכל מה שיש מסביב . אנחנו עם מיוחד,עברנו מצרה לשמחה ,מי לצר לשמחה ....אחרת אי אפשר היה להיות בעולם הזה ובמיוחד אצלנו .כואב לי על הילדים,כל כך הרבה ילדים ..אבל למה אני חושבת שה' עושה איתנו חסד , שהעולם ירגיש מה שאנחנו מרגישים.. הרי תמיד מאשמים אותנו , עולם הולךלהיות , מיום ליום , יותר גרוע,ואנחנו באמצע...ה' בבקשה תעשה ניסים ...מספיק סבלנו.. שנה החדשה שתבוא שתהיה שנה טובה לעולם כולו ולנו ,אמן

pazi66

New member
אממי למה את צריכה לסבול ?

תעברי לאינטרנט מהיר בכבלים

emmy5

New member
פזי ,אני מחכה שהבן יעבור ,יש לנו

רשת...אני כבר אסדר לי את החיים,תודה

maxima

New member
../images/Emo142.gifצהרים טובים חבורות/ים...

תסלחו לי שאני לא קוראת את כך השרשור הארוך ולא מגיבה כי אז יגמר לי היום חצי יום עזרתי לבנים בעסק לסדר את המחשב החדש שלהם ואחרי חודש עם הנכדים אני בפיגור ענק בעינים הפרטיים שלי אז אני מאמינה שתסלחו לי המשך יום ניפלא

נֵנָה

New member
לצערי הרב, אם נחכה עד שה' יעזור

השלום והשלווה לא יגיעו לעולם. הרי כל הרוצחים המוסלמים האלה, נלחמים ורוצחים בשם אללה שהוא ה-ה' שלהם. אלה שנלחמים בשם האמונה, הם הפנאטים הגרועים ביותר, אצלם המטרה מקדשת את האמצעים ויהיו אלה הגרועים והמפלצתיים ביותר, אין אצלם ערך לחיי אדם, ואפילו לא של ילדים תמימים ... כואב ומקומם, כל מה שקורה בעולם כולו. רק רצח והרג ועל מה? והלב

נֵנָה

New member
היי אופינקה ../images/Emo24.gif גם אני השמשתי

תקופה מסויימת בתוכנת התרגום של goldword והיא באמת נהדרת. אך לא ידעתי שהיא מתרגמת גם טקסטים שלמים
והמחיר שאת אומרת הוא באמת מאד זול לעומת תוכנות אחרות ... שווה לנסות

HAVA159

New member
למנורה וכל הפורום../images/Emo7.gif

חברים יקרים
הטרגדיה הנוראה ברוסיה
רציתי עוד אתמול לעלות את הנושא, אך חשבתי שקשה לכם מדי לדבר על זה. יש לי "הצעה" בגלל יפי הנפש הנמצאים בקרבינו, ואני מתכוונת לאותם פוליטיקאים שלא מגנים פגועים, שמתרחשות כאן, אצלנו........אולי זה המקום, כאן בפורום לדבר על זה ובצורה הזאת גם לחלוק כבוד האחרון לנספים ברוסיה, ואולי זה יגיעה לאזניים הנכונות. עם אתם לא מסכימים לרייון הזה, אז תשכחו מזה. אוהבת
אותכם חוה.

מנורה

New member
אני באמת חושבת שיש מקום

למי שמעונין ומרגיש צורך לכתוב מספר מילים בנושא כמו שאני הרגשתי ועוד מספר חברים הגיבו. לצערי בגלל שהכל נכתב בשרשור אחד ללא נושאים מוגדרים לאנשים אין סבלנות ואולי יכולת לקרוא את כל המלל ולכן נכון היה לדעתי לפתוח שירשור לנושאים כמו הדיון שהציעה חוה. זאת דעתי האישית לא להפוך זאת לויכוח בבקשה.

offe

New member
בובות ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

פשוט לא ידעתי איזה אייקונים לשים מרוב התרגשות. כשהייתי קטנטונת מעולם לא זכיתי לבובת משחק. נולדו לי שני בנים וברור שלא קניתי להם בובות - אעפ"י שהיום ישנה קצת מגמה שגם בנים ישחקו בבובות כדי להכין אותם למשחק בגיל המבוגר
. לאחר ששיפצתי את הדירה - חברתי הטוב שאלה מה את רוצה שאקנה לך - אמרתי מאומה - אולם לא ויתרה לי - וכשהייתי בביתה בחדר שינה - ראיתי שם בובה ענקית עם שמלה יפהפיה - בדיוק כמו אחת הבובות שננה הביאה - וכשהיא ראתה איך שהתפעלתי ממנה אמרה - הבובה הזו מלווה אותי שנים - והיום אחרי שראיתי שאת כל כך מתפעלת ממנה - אני רוצה לתת אותה לך במתנה - סירבתי בכל תוקף - אולם לא עזר לי - הבובה אצלי בחדר השינה יושבת במקום כבוד על השידה. כשבעלה היה אצלי להתקין לי מנורות - פתאום אומר: הוי - הנה הבובה שלנו - לרגע היה לי לא נעים - אולם הוא בסבר פנים יפות אמר - זה מאוד יפה פה - זה בסדר. והיום יש לי את הבובה הכי יפה. offe

למעלה