בוקר טוב

bimbo.

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

מתחילים שבוע חדש. נקווה שיהיה שבוע טוב, שקט, רגוע, עם המון עשייה מהנה

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif מצטרפת לברכה../images/Emo57.gif

יום חדש לשבוע חדש,ולשם שינוי ללא שביתה בביה"ס. שרק ימשיך כך...

דרדרית

New member
איך אפשר בלי ברכות?../images/Emo39.gif

שיהיה שבוע זה רגוע, שקט ושלו. שנהנה מכל יום בשבוע זה ונעשה בו רק- מעשים שמהנים אותנו...

שוב מתחילה הרוח, שמים, פרחים

אדמה. חרציות של זהב. ואחריהם - הסתיו. קרירות של בוקר, סוף הקיץ. שיהיה לכולנו בוקר נפלא, ג'וד

HAVA159

New member
לכל החרוצים, בוקר נפלא לכולם ../images/Emo140.gif

שבוע טוב, שבוע שקט,והרבה כף. אוהבת
חוה

pazi66

New member
בוקר טוב ושבוע טוב,כנראה שהסתיו../images/Emo7.gif

מתקרב, הרגשתי את זה באויר וגם ברוח ברכות החברים שולח לכם שיר ברוח מצב הרוח שקמתי איתו הבוקר הסתיו בפתח

HAVA159

New member
בוקר מצויין לכולם ../images/Emo140.gif

הפעם זה ניסוי בקשר לתמונות, אוהבת חוה

pazi66

New member
אתר נחמד של טכנולוגית פיענוח שפות

חבל שאין עיברית

HAVA159

New member
emmy5 בוקר מצויין../images/Emo24.gif

אמי בוקר טוב לך מיוחד, אוהבת חוה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לפורום../images/Emo82.gifולחברים../images/Emo45.gif

בוקר טוב חברים
גם אני רוצה לברך, אך היום בחריזה. רק להיום יתגשם כל חלום וגם כל רצון יתקבל בששון. רק להיום נרווה הרבה נחת מהורים ילדים ומחברות מוצלחת רק להיום יבואו הלום במציאות לא חלום יבשרו על שלום רק להיום נישא בגאון את עצמנו עם כל הכבודה רק להיום נסתכל במראה וממש יתבקש שנאמר
יעלי

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר נעים של יום נפלא ../images/Emo24.gif

ולדרדרית החדשה ברוכה הבאה אל הפורום המקסים שלנו מאחלת הרבה כיף והנאה לנו אתך ולך אתנו

נֵנָה

New member
ולכל אוהבי הטבע ../images/Emo24.gif

פרפר פרפר פרח חי, רד נא מהר, שב עלי. רד נא מהר מצה ומצה, ומכוסי טל שתה.

בוקר טוב מהחוטאים בע"מ

אם אתם סקרנים לדעת מה אני רוצה להגיד בשם כל החוטאים החוטאות,הגולשים והגולשות הצפים והצפות כנסו לקישור...

פאזי,שמתי לב שאתה מכיר כל מני אתרים

יש לך מושג היכן אני יכולה למצוא אתר כזה שידע לתרגם לי טכסט שלם מאנגלית לעברית? או בכלל מכל שפה לעברית?

נֵנָה

New member
חוטאת צדיקה שלנו ../images/Emo24.gif

אמנם ביקשת מפזי ואין לי ספק שיש לו אתרים רבים וטובים, אבל בינתיים אולי תנסי את האתר הזה. רק שתדעי לך שלפעמים יוצאים דברים מאד מצחיקים בגלל התרגום החופשי והבלתי תלוי של כל מילה ומילה
בהצלחה

offe

New member
בוקר מאוחר לכל המתכתבים ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

אתמול שחיתי בים ההודעות - התגובות שלי הן: לכל החדשים - ברוכים הבאים. לכל מביאי האתרים - יבורכו מאמציהם לכל העסוקים - עיסוק נעים לכל... לכל.... שיהיה לכם יום טוב. ולכל דוברי האידיש שבפורום שלנו וגם לאלה שרוצים ללמוד - משהו נחמד שקבלתי בדואר:רגע לפני שהאידיש עומדת למות כדאי לצטט כמה פנינים לפני שילכו לאיבוד כי ההבדל בין עברית לאידיש כמו בין יהודי לגוי שעושה קידיש. לא שיש לנו משהו נגד העברית, להיפך - שפה מגניבה אבל חסר לה משהו מן הרכות והענווה. האם הכלב יכול להחליף את ההוּנְט? האם לִבְריאות יכול להחליף את ה- זַייט מִיר גִיזוּנט? האם השקל יכול להחליף את הפוּנְט? ואם נמשיך באותו השוונג: האם האהבּל יכול להחליף את ה- גרוֹבֶּר יוּנְג? אז אל תנסו לשכנע שהאידיש והעברית הן קרובות משפחה העברית קרובה לאידיש כמו שאני קרוב של איינשטיין - "מַיין בּוֹבֶּה אוּן זַיין זַיידה לִיגְן אִין דרֶערְד בַּיידֶה" הגאווה הלאומית שלנו אומרת כל בוקר אני בארץ, טוב בארץ, אבל באידיש זה נשמע: "אִיך בִּין אִין דרֶערְד, גוּט אִין דרֶערְד" שימו לב, לא לחינם אומרים שבאידיש זה מצלצל יותר טוב, כי אידיש שפה מצחיקה, מתוקה, מפנקת. כששמועים בדיחה, גם לצחוק אי אפשר בשקט. שימו לב איך כל שם או מוצר מקבל סיומת מפנקת של "לֶה" - יענקל´ה, דובל´ה, מוישל´ה, אברמל´ה. למספרים קוראים שֶּׁרַלֶ´ה, לשערה קוראים הֶרַלֶ´ה, בית זונות זה בֶּרַלֶ´ה, לב זה הֶרְצַלֶ´ה, חתול זה קֶצַלֶ´ה, ועל טיפש אומרים סתם אַ פֶּצַלֶה אם עדיין לא קראתם את זה - להנאתכם ואם אתם מכירים תהנו שוב. offe

מנורה

New member
בוקר טוב ועצוב ../images/Emo7.gifלי היום

ברקע מתנגן השיר היפה שפזי שלח על הסתו ולי עצוב בלב
קשה לי מאד להתעלם מהאכזריות והטבח הנורא שקרה ברוסיה. מצטערת חברים אני מאמינה שכאן גם מקום לבכות ולכאוב ולא רק לשמוח ולהתעלם. אני אוהבת את כל אחד מכם ולכן מצאתי לנכון לשפוך את ליבי. מודה שקשה לי ותודה שהקשבתם

ora11

New member
מנורה יקרה ../images/Emo14.gif כואב

מחזקת את מילותיך. אוהבת

למעלה