בוקר טוב

emmy5

New member
nypxרק אותך אני לא יודעת איך לבדוק

אולי תגיד לנו קצת יותר עליך...הניק הוא מזמן ...זאת אומרת אתה כבר מזמן כתבתה ...איפה?

nypx

New member
היי אמי

אני אצלכם כבר הרבה זמן זה נכון אוהב לראות אתכם ואת מה שאתם כותבים אוהב את האהבה ששוררת כאן מה עוד יש לי לומר ? הרבה אבל לא פה בפורום כי אוזניים לכותל למרות שיש רק קיר אחד שרואים

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב לכם חמודים ../images/Emo24.gif

אפשר להשתגע עם התפוז הזה
בקושי עולה הפורום ולשלוח הודעה זה בכלל עבודת פרך ... אז סוף סוף הצלחתי להיכנס למשלוח הודעה בתקווה שהיא גם תישלח ותגיע לפורום ... יעלי, גם אני עושה מחר בדיקות כלליות בצום. החזיקי מעמד
ושיהיה בהצלחה
בקשר לאתר שירותי בריאות כללית. אנחנו נרשמנו לאתר כבר לפני יותר משנה, קיבלנו סיסמאות וכל מה שצריך, אך עד היום לא הצלחתי להיכנס ולהוציא מידע... בגלל כל מיני בעיות שהיו להם כי הכל שם עוד צולע ... אבל, מי יודע, אולי עכשיו כבר שיפרו את השירות וקיבלו נסיון, כך שכדאי לך לפחות לנסות. אני חושבת שאנחנו נצטרך להירשם מחדש ... מאחלת לכם יום נפלא. אני היום מבלה עם הנכדה הבכורה אצל הבת והנכדים הקטנים ... להתראות

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

התחברתי בטעות למקום לא נכון , משהו יודע מה עם פזי? אפשר להביר להנה את ההודעה שלי?

yaely2

New member
מנהל
שלום למישו שלום לננה. כיף אתכם

שלום,
האמת שעם כל האחרים אני משתמשת באינטנסיביות. רק בקופ"ח לא ידעתי. יש מכונה שקוראים לה "בדיקומט" ומשם הייתי מקבלת תוצאות. מה אני אגיד לכם, ראש אחד אף פעם לא יגיע למידע של כמה ראשים. הנה למדתי.

מנורה

New member
ניצלתי את הרגע שהנכדה ../images/Emo1.gif

והצצתי
מהבדיחות של אופי והאולימפיאדה של אמי

yaely2

New member
מנהל
מחמוד לחמוד באותו חמוד

שלום
גם אני מנסה להעביר משהו חמוד.

offe

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif בתור

אחת שמחפשת את המכסה שלה, אבל המכסה צריך להיות רכוב על הסוס הלבן. אהבתי מאוד מאוד מאוד חיבוקי מנורה offe

yaely2

New member
מנהל
הסיפור על הסיר, את הלוט הסיר../images/Emo23.gif

שלום
הסיפור של הסיר ממש לי נעם, והזכיר ציפיה למכסה המושלם, מאמינה יש אדם, לא יכזיבני הפעם אלא שהוא נרדם או אולי נעלם המוצא הישר יבוא על שכרו

מנורה

New member
יעלי ../images/Emo13.gif חמוד צריך רק חבר אחד

שיעשה אותך מאושר
וזה יעשה אותך צעיר לנצח איך להשאר צעירים... (קבלתי במייל) 1. השליכו מספרים שאינם חיוניים. כולל גיל, משקל וגובה. הניחו לרופא לדאוג! להם.. זו הסיבה שאתם משלמים להם. 2. שמרו רק חברים עליזים. נכאי הרוח מושכים אתכם מטה. 3. לימדו כל הזמן. לימדו יותר על מוסיקה, מחשבים, אמנות, גינון, מה שלא יהיה. לעולם אל תניחו למוח. "מנוחת השכל היא מלאכתו של השטן". ושמו של השטן הוא אלצהיימר. 4. תיהנו מהדברים הפשוטים בחיים. 5. צחקו לעיתים קרובות, צחוק ממושך וקולני, צחקו עד לחוסר אוויר. 6. דמעות זה קורה. סיבלו, הצטערו והמשיכו הלאה. האדם היחיד שאיתנו כל ימי חיינו הוא אנחנו. היו בחיים בזמן שאתם בחיים. 7. הקיפו עצמכם בדברים שאתם אוהבים, בין אם זו המשפחה, חיות מחמד, מזכרות, מוזיקה צמחים, תחביבים, כל דבר. ביתכם הוא המפלט שלכם. 8. טפחו את בריאותכם, אם היא טובה, שמרו אותה. אם היא אינה יציבה, שפרו אותה בהרבה אהבה. אם היא מתחת ליכולתכם, קבלו עזרה מקצועית. 9. אל תצאו למסעות אשם. סעו לקניון, למחוז הקרוב, למדינה הקרובה אך לא למקום בו שוכן האשם. 10. אמרו לאנשים שאתם אוהבים שאתם אוהבים אותם, בכל הזדמנות!!! ותמיד זכרו, החיים אינם נמדדים בכמות הנשימות שלקחתם אלא בכמות הרגעים שבהם נעתקה נשימתכם.

HAVA159

New member
מנורה יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

צריך לזכור את השורות האלה כמו את "עשרת הדיברות" לכל חברי " בלי אהבה אנחנו כמו ציפור עם כנפיים שבורות" אוהבת את כולכם חוה

yaely2

New member
מנהל
מנורה זו ממש תורת חיים../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif

שלום כולם
צריך יום יום לכתוב את אחד הכללים בפורום, כך שבמשך עשרה ימים נשמע את כולם ואולי גם ניישם אותם אוהבת

מנורה

New member
יעלי רעיון מבריק אחרי ה"בוקר טוב"

תכתבי את הכלל לאותו היום וגם להכניס למאמרים שנוכל לשנן לפני השינה

pazi66

New member
מעט שמן לנשמה,חברה לילה טוב../images/Emo79.gif

לי זה עושה טוב על הנשמה מעט "שמלץ"

למעלה