בוקר טוב

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

על העניין של הבלונדיניות אני יכולה לומר רק שצוחק מי שצוחק אחרון...ודי לחכימא ברמיזא והרמז...מאמא מיה מה בלונדינית יכולה לעשות ל-
.....

offe

New member
צחקתי עד דמעות מהבדיחות הישנות ../images/Emo8.gif

כמה נחמד להיכנס ולראות צמד חמד, אשר לא משנה אם יש אנשים בפורום או אין, הם מסתדרים ביחד, מעניינים אחד את השני, ולא מוותרים. אני בטוחה כבר ב-100% כשהנשים שלהם תהיינה בחו"ל לא ישעמם להם רגע אחד. סססססתתתתתםםםםם. פאזי וג'ייקוב הם הפלפל והמלח שלנו. ועכשיו על באמת. זה מאוד מצא חן בעיני, שגם אם אין הרבה אנשים בפורום, כל אחד יודע להסתדר, ולהמשיך גם אם הוא בגפו, זו גדולתו של הפורום. לפני הריצה ל"איקאה" ובערב הצגת תיאטרון של תיאטרון נכים שבהצגה הקודמת שלהם השתתפתי ומקווה מאוד ליהנות. בייייייי
חיבוקי offe

יום עצוב נפל עלנו

שישה חיילים בנים ניפלאים נהגו, שישה פרחים שעדיין לא פרחו , ולא נפרחו כי את חייהם סימו, בידי מרצחים ומשחיתים נהרגו,

pazi66

New member
מעבר חד משמחה לצער,לאבל../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif

רגע אנו מתבדחים וצוחקים ומייד מתבשרים בשורות איוב והכאב והאבל גדולים. שוב נהרגו חיילים על משמרתם, יהיה זכרם ברוך

yaely2

New member
מנהל
שרשור לאחר הצהריים ../images/Emo47.gif

לכל החברים שלום, שרשרו בבקשה כאן ולא בשרשור הקודם.

yaely2

New member
מנהל
שלום לך 112| ../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

שלום לך, ראיתיך בשרשור האחרון למטה, ללא פרטים. איחלת ברכה לחצב ליום ההולדת אז אני מבינה שאת מכירה אותה. בכל אופן הרשי לי לשמוח בבואך ולאחל לך את כל הטוב שבעולם איתנו, וגם לנו איתך

zigd

New member
../images/Emo54.gif עצוב לי היום .

יום עצוב לי היום . יום שעבר בעבודתי אך ורק בשמיעת חדשות מהבוקר ועד השעות המאוחרות , יום אשר ארבעה משפחות מצטרפות למשפחת השכול ,יום אשר חילינו עשוים ככל יכולת לאסוף שרידי גופות מפויחות באזור עויין , הנותר דבר מה לאסוף ? היש מקום לנחמה ? אלוהים אלוהים רד אלינו הראה לאויבנו את הכח המצוי בך? עשר מכות על מצרים נתת ופתרון חלקי הבאת על עם ישראל , התנך מיום שנכתב ועד היום רק מלחמות ידענו , יום האבוסי ויום הכנעני , עד מתי אלוהים , תן לנו להתעורר ליום חדש , יום ללא מלחמות יום ללא הרוגים יום שקט ונכסף , ונאמר וכיתתו חרבותם לאתים וחניתותהם למזמרות . שלך האוהב

למעלה